Még nem tudom, de ezek szerint semmire
Ha tetszik, akkor nincs gond a duallal, de egy mtl szettre kicsit overkill, ráadásul batár nagy és dög nehéz. Nem az a pici csajos mod, szvsz.
Ja és dual esetén 4 db akkuval is számolj, meg ha nincs még egy 4 ágyas töltővel (vagy 2-es).
Plusz szerintem a kicsi 22-es kazánok bénán fognak rajta kinézni, széles test, keskeny fej effekt.
Na szóval, ha 25w-on 0,6-os porival egyből tüdőre “inhalálok”,akkor nem dl-ezek?
De, akkor egy szűk dl-t használsz.
Na, akkor én dl-ezek Az Innokin Kroma 217 Z Force lesz a nyerő szerintem De még nézelődök
Nekem a kromával 2 bajom volt, az egyik, hogy ez az oldallapos nyomogomb nem gyere be, a másik, hogy 10-ből 1x nem érzékelte a nyomást, bár azt nem tudom, hogy ez csak nálam volt-e hiba, illetve az még az 1.0 kroma volt.
Ez vajon jó szett?
https://www.calumette.com/2806-kit-geek-vape-aegis-max.php
Ezt néztem még
És ezt is
És ezt is
A Kroma elfogyott, addig gondolkodtam rajta
Z80, ha nem baj hogy nagy dög, akkor a Max
A z80ra +1, bár a hozzá tartozó tank… De tudsz rá később rtat tenni
Elég ha én nagy dög vagxok, szóval a Max akkor kilőve
AZ80 tankja nem jó?
Én nem szerettem. Általában folyt valahol. Ízre nem volt olyan rossz
Vagy ha veszek z80 modot, akkor mondjuk melyik tankkal lenne jó, ami porlasztós?
Rta. Nem véletlenül kerül elő minden porlasztós kérdésnél. Nem egy nagy valami az építés és kisebb a sz@…s faktor( na jó, más jellegű)
Ehhez nem tudok hozzászólni. Csak azt próbáltam és a gtx onet. Gyorsan át is tértem rta-ra
Ezzel jó lehet? Már elvesztem teljesen
Még mindig azt gondolom, hogy nem értem meg rá Tudom,tudom, cipőfűző, szobatisztaság Még ellenállok