Sziasztok
Nagyjából megszületett,hogy melyik készülék lenne az első külső akkusom.Persze mire eldöntöttem,addigra egy másikat sem nagyon tudok elengedniTermészetesen csak egyet tudok most venni.
(Előre is elnézést, sok kép lesz a posztban.De úgy gondoltam könnyebb,mint csak a neveket leírni.Vizuális vagyok)
Az egyik a Vaporesso luxe II.(Itt csak a mod kell,mert DL tank van hozzá,nekem meg MTL kell)
A másik a Aspire nautilus gt kit.(Ezt egyben venném,mert jó a tankja,ha jól emlékszem a tanácsaitokra)
Szeretnék segítséget kérni,a tapasztalaitokban bízva(vagy a barátaitok tapasztalataiban),hogy a Vaporesso luxe-ra melyik tankot ajánljátok?!Úgy gondolom sikerült az összes általatok eddig említett tankot összeszednem
Nem tudom mindegyik tankba lehet-e olyan porlasztót tenni,ami tuti nikkel mentes(4+++±es allergiám van a nikkelre)
Eddig a Vaporesso gtx one-ba és a Orca solo plus-ba vagy kerámia vagy regular vagy mesh porlasztót használtam.
Van-e valakinek az említett keszülékekből?
A Vaporesso luxe-ról rosszat nem olvastam.Max.nem biztos, hogy elfér kényelmesen a kezembe
Az Aspire nautilus gt-ről annyi az infóm,hogy billeg az asztalon.
Tényleg bocsi a sok képért
Tudom,hogy mindenkinek más az igénye,mást szeret,de kérlek segítsetek
A készülékekkel kapcsolatban is nyugodtan.Bármi véleményed van,ne tartsd magadban