Porlasztó probléma Vaporesso gtx one, és felújíthatós első szett ajánlás

Ez az asztrológiai magyarázat érdekelne, de.az majd egyszer.egy másik topicban​:blush:

4 kedvelés

Jajj neeee !!! Képzeld mik derülnének ki rólam :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Az olvasás részt bizony helyesen tetted, a mi “szakmánkban” abszolút nem hátrány a megfelelő ismeret megszerzése, a többi majd idővel ragad ( és nem csak a kosz ) az emberre, egészen gyorsan elsajátíthatóak a dolgok, főleg hozzáértő segítséggel, amiből errefelé nincs hiány. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem rólad, hanem róla :blush::joy:

3 kedvelés

Ti tudjátok :rofl::rofl::rofl::rofl:ő még nem :crazy_face::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

3 kedvelés

Huuuu szép kis lista… melyik milyen? :innocent: csakhogy ne csak mi nők írjunk regényt :rofl:
És valami kisebb féltégla kéne :see_no_evil:

2 kedvelés

Csillagjegyed By-ka :grin:

6 kedvelés

Az övé dram​:joy:

4 kedvelés

Nyilas​:rofl:de Dram :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Nagyon szívesen :grin::grin::grin: nyugati és kínai is van :grin:

4 kedvelés

Bizony sok emberről ki fog derülni, hogy “Enter” a jegye! :laughing:

4 kedvelés

Mindkettő érdekel :grin::crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Rólad? Olyanok amiken még te is meglepődnél :rofl:

1 kedvelés

Ne mond hogy ismersz :flushed::flushed::flushed:ritka egy …vagyok :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

A Byka v9 megragadta a fantáziámat! Éva olyan szeretettel írt róla, hogy csapkodom itt le a szivecskéķet :smiling_face_with_three_hearts:
Jav.: jah azok szúnyogok :woman_shrugging::see_no_evil::woman_facepalming:

5 kedvelés

Az Exvape Expromizereket majdnem csak én futtatom itt :grin:hülyebiztos, folyásbiztos, nagyon finom tankok, felső levegőzés, liquid-kontroll, bővíthető 4 ml-re bubiüveggel, extenderrel.
Mondjam, hogy a v4 maradt a személyes kedvencen, bubipalásttal, az egész soromból?
Sosem folyik, íze remek. Könnyű építeni.
A Prime-ok is hasonlóak. (Klónjaim vannak).
A By-ka v9-nek, Dvarwoknak van külön topicja.
A By-ka v9 jó, csak kevésbé th-s.
A Dvarw kis ízbomba, de nala előfordulhat folyás, ha valami úgy sikerül…
Az Ammit nehezen kapható már, a “legőszintébb” ízű tankom. Ez nem mindig jó :grin:

3 kedvelés

Na jóóó… Te is tudsz úgy írni, hogy szerelmes legyek! Ez a hülyebiztos elég meggyőző érv :rofl:

3 kedvelés

Exrpomizert még nem próbáltam, ezért. NEm futtatom, de a leírásod után,lehet kifogom :blush:
A prime -ot most várom, azt azért nem.velmemyeztem még.
A Dvarw nekem még nem sikerült megfolyatni , még a never forget se maradt ki :joy:

4 kedvelés

Látom téged is meg győzött :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Igen, meggyőző volt :blush:

2 kedvelés