Porlasztó beégés

Sziasztok. Még ősz elején írtam arról, hogy a porlasztók nagyon hamar beégnek. Már a sokadik dobozzal rendelem őket. Mindig figyelek a szintre, mindig beáztatom stb.
Az eszköz egy Vaporesso gtx go 40. Egy nap használat után már égett íze van. Az eszközzel lehet probléma? Már kb 3 éves.Mindig csak a porlasztó felső fele ég be.

3 kedvelés

Szia ! Én mindenképp cserélnék készüléket :heart:

3 kedvelés

Szia!

Ez nálam is így van, én Smok RPM 3 porlasztót használok a Nord 5-be, a porlasztó tetejénél van a beégés, sajnos ezt nem lehet kiküszöbölni (szerintem), akkor kilehetne, hogy ha alulról felfele szűkülne a porlasztó belseje, és ezáltal fent nagyobb lenne a hűtés, de így az a meleg gőz felül rásegít a porlasztó (vatta, és mesh lap karamellizálódásához) beégéséhez. :thinking:

2 kedvelés

Szia. Csak nekem az a furcsa, hogy 1.5 évig semmi baj nem volt. Szóval most lecserélem az eszközt, hátha jobb lesz.

3 kedvelés

De gondolom nem egy nap alatt .. itt ez a nagy probléma

2 kedvelés

Vagy ha van érzéked a szerelgetéshez, szeretsz szerelgetni akkor ezt tudom tanácsolni, hogy olcsóbb legyen, én felújítom az RPM 3 porlasztót, így kb 150-200ft, és így már annyira nem zavar, mert ha kell akkor mindennap felújítom, és így nem kell lemondani a jó ízekről. Egy doboz porlasztó 10.000ft, ha én felújítóm az egy ezres, így marad 9.000ft amiből veszek egy longfillt, 2 boostert, és alap levet :slight_smile: . Vagy a másik véglet, hogy ne használj édes liquideket, mert az eszi a porlasztót. Az egyik ismerősöm csak VG-t gőzöl, neki így jó. :thinking:

2 kedvelés

Az is elképzelhető, “hogy valahol be van oxidálódva, és 2lhajtja a porlasztót” vegyél szerintem akkor egy másik készüléket, ha a Vaporesso-nál maradsz van pár készüléke ami ezeket a porlasztókat használja, esetleg legyen kijelzője, hogy be tudd magadnak állítani a megfelelő watt-ot a porlasztóhoz, így meghosszabbítod az élettartamát.

1 kedvelés

Ha már mokolni kell vele akkor számomra elvesztette azt amiért a porlasztó egy kényelmi eszköz .. akkor már inkább vatta csere egy bármilyen építős kazánban​:heart:

4 kedvelés

Nem, dehogy, nekem így sokat kibír a porlasztó, Bombo Supra Reserve elég édes, és 2000 slukkot elvisz simán 48VG/52PG-vel kb. De Ha Bombo Barjuice lenne azzal már nem biztos, az nagyon túl van édesítve.

1 kedvelés

Hát igen, ki hogy szereti, én szeretek vele mokolni :slight_smile:

2 kedvelés

A bírja türelmű órás mester. Csinálná a halál . Már elnézést inkább egy rta .

Us Open Tennis Sport GIF by US Open

3 kedvelés

:slight_smile: A videón elég lassan, és esetlenül csinálja a vaper ezért tűnik nehéznek :slight_smile: Kb. 2 percet vesz igénybe, csak hirtelen nem találtam GTX porlasztóra szemléltető videót :slight_smile:

3 kedvelés

Tekertél már újra Halmizert vagy Budot? (1 mm-es tekerés, üvegszál vagy vatelin) :heart_eyes:

4 kedvelés

Jut eszembe, újratekertem az e-health cifibe is egyszer a “porlasztót” nagyítóval. Nem érte meg 0.3 ml kapacitásért.:roll_eyes::sweat_smile:

1 kedvelés

Mekkora a porlasztó ellenállása? Hány watton hajtod? Milyen a liquid (vg/pg arány, milyen íz)? Kap elég levegőt? Előbb elengeded a gombot mint abbahagyod a szívást, vagy esetleg még nyomod picit amikor már nem is szívod?
Ezek mind mind kihatással vannak egy porlasztó élettartamára.

2 kedvelés

Na most ezt mind egy levegővel ha lehet . :rofl:

2 kedvelés

EszterGomba :sweat_smile:

2 kedvelés