Porlasztó probléma Vaporesso gtx one, és felújíthatós első szett ajánlás

101 nyertem!
Sajnos ehhez kevésbé tudok hozzászólni, mivel DL ( egyből tüdőbe ) vonalon mozgok. Így részemről marad az olvasás és buzdítás! :smiley:

4 kedvelés

@Nana nem tűntel,csak sokat írt,és holnap újra jön :blush:

2 kedvelés

Maximális felkészültség, ezt már szeretem! :grin:

2 kedvelés

Igyekszünk segíteni :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

@Zoli76 Exvape Expromizer V5-ből én speciel kettőt is “futtatok” napi szinten és meg tudom erősíteni a felsorolt tulajdonságait. Nem csalódtam bennük eddig. Nem annyira levegős tank, de én szeretem ha szűkebb kicsit… (Na ezt biztos lecsapja valaki… :rofl:)

6 kedvelés

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy este eltűntem de friss tagként limitálva van a hozzászólásaim száma… és túl sokat pofáztunk :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Az öregebb tágabb :grin:
Örülök, hogy nem csak én fantáziálok róla, hogy tökjó :+1:dől-borul, akár hogy áll, fekszik, nem folyik soha. 80 pg-vel sem. Én az ízével, gőzével is elégedett vagyok.

4 kedvelés

@Cserki, nem itt már új szelek fújnak :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Tegnap este a V4-el szemeztem mert annak a tartálya bővíthető! Jól el is határoztam, hogy kell :blush::smiling_imp: De rájöttem mod is kéne hozzá :sweat_smile:

3 kedvelés

A v4-hez bubis üveg kell, úgy duci 4 ml lesz. A v5 egy sapkás taggal lesz 4 ml, azaz hosszabb lesz a tank 8 mm-rel. A bubist jobban szeretem én is. :+1:Egy picit levegősebb a v5.
Viszont már kevesebb helyen van v4.

1 kedvelés

Azt mindenképp …enter :rofl:hamár ott vagy mást is rendelj :crazy_face:

3 kedvelés

Csak új pori meg aroma meg stb :sweat_smile: a v4 ott maradt mert megeszem a kefét ha itt nézegethetem de nem szívhatom mod hiányába! :rofl::rofl::rofl: Meg aztán rámjött a para, hogy mi van ha nem fog menni a tekerés :see_no_evil: elrontom, tönkre teszem (tőlem kitellik) :woman_facepalming:
De a fiam csak megoldja :pray:

3 kedvelés

Ne viccelj ,mondtam már mi abban is segítünk​:grin:mit vegyél ,mennyit költs​:rofl:de még mindíg tartom azt,hogy tanulj meg tekerni és olcsóbban jössz ki mint porival​:blush:ja és a mod kérdésben is :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Megnezel egy videót, aztán menni fog​:grin:
Zolikara vigyázz, mert függő :rofl::rofl:

5 kedvelés

Na pont a költekezős résztől tartok :rofl::rofl::rofl: még csak most kezdtem és fő szempont volt, hogy OLCSÓBB!! Erre itt ülök kb fél évre elegendő liquiddel de úton egy újabb adag :woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming: és ha este nem skrizofénkodok itt el magammal hogy DE NEM-DE IGEN! Jelentem ÉN győztem :grin: akkor a v4 is úton lenne :roll_eyes:

4 kedvelés

Én ? Semmi olyan :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:azt hiszem ma nem vettem semmit :grin:

3 kedvelés

Országos zárvatartás volt? :roll_eyes:

:rofl:

4 kedvelés

És a drip tip? :joy:Akartam is mondani, hogy mutatkozz be szépen : - Zolika, vagyok és “drip tip” függő :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Meg ő a peches ember, akinél meglepetésszerűen ismeretlen csomagok landolnak :grin:

2 kedvelés

Jól van akkor na :rofl:aroma jött ma :grin:meg azt hiszem fizettem is valamiért :blush:

2 kedvelés