101 nyertem!
Sajnos ehhez kevésbé tudok hozzászólni, mivel DL ( egyből tüdőbe ) vonalon mozgok. Így részemről marad az olvasás és buzdítás! ![]()
@Nana nem tűntel,csak sokat írt,és holnap újra jön ![]()
Maximális felkészültség, ezt már szeretem! ![]()
Igyekszünk segíteni ![]()
@Zoli76 Exvape Expromizer V5-ből én speciel kettőt is “futtatok” napi szinten és meg tudom erősíteni a felsorolt tulajdonságait. Nem csalódtam bennük eddig. Nem annyira levegős tank, de én szeretem ha szűkebb kicsit… (Na ezt biztos lecsapja valaki…
)
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy este eltűntem de friss tagként limitálva van a hozzászólásaim száma… és túl sokat pofáztunk ![]()
![]()
![]()
Az öregebb tágabb ![]()
Örülök, hogy nem csak én fantáziálok róla, hogy tökjó
dől-borul, akár hogy áll, fekszik, nem folyik soha. 80 pg-vel sem. Én az ízével, gőzével is elégedett vagyok.
@Cserki, nem itt már új szelek fújnak ![]()
![]()
![]()
![]()
Tegnap este a V4-el szemeztem mert annak a tartálya bővíthető! Jól el is határoztam, hogy kell ![]()
De rájöttem mod is kéne hozzá ![]()
A v4-hez bubis üveg kell, úgy duci 4 ml lesz. A v5 egy sapkás taggal lesz 4 ml, azaz hosszabb lesz a tank 8 mm-rel. A bubist jobban szeretem én is.
Egy picit levegősebb a v5.
Viszont már kevesebb helyen van v4.
Azt mindenképp …enter
hamár ott vagy mást is rendelj ![]()
Csak új pori meg aroma meg stb
a v4 ott maradt mert megeszem a kefét ha itt nézegethetem de nem szívhatom mod hiányába! ![]()
![]()
Meg aztán rámjött a para, hogy mi van ha nem fog menni a tekerés
elrontom, tönkre teszem (tőlem kitellik) ![]()
De a fiam csak megoldja ![]()
Ne viccelj ,mondtam már mi abban is segítünk
mit vegyél ,mennyit költs
de még mindíg tartom azt,hogy tanulj meg tekerni és olcsóbban jössz ki mint porival
ja és a mod kérdésben is ![]()
Megnezel egy videót, aztán menni fog![]()
Zolikara vigyázz, mert függő ![]()
![]()
Na pont a költekezős résztől tartok ![]()
![]()
még csak most kezdtem és fő szempont volt, hogy OLCSÓBB!! Erre itt ülök kb fél évre elegendő liquiddel de úton egy újabb adag ![]()
![]()
és ha este nem skrizofénkodok itt el magammal hogy DE NEM-DE IGEN! Jelentem ÉN győztem
akkor a v4 is úton lenne ![]()
Én ? Semmi olyan ![]()
![]()
azt hiszem ma nem vettem semmit ![]()
Országos zárvatartás volt? ![]()
![]()
Meg ő a peches ember, akinél meglepetésszerűen ismeretlen csomagok landolnak ![]()
Jól van akkor na
aroma jött ma
meg azt hiszem fizettem is valamiért ![]()