101 nyertem!
Sajnos ehhez kevésbé tudok hozzászólni, mivel DL ( egyből tüdőbe ) vonalon mozgok. Így részemről marad az olvasás és buzdítás!
@Nana nem tűntel,csak sokat írt,és holnap újra jön
Maximális felkészültség, ezt már szeretem!
Igyekszünk segíteni
@Zoli76 Exvape Expromizer V5-ből én speciel kettőt is “futtatok” napi szinten és meg tudom erősíteni a felsorolt tulajdonságait. Nem csalódtam bennük eddig. Nem annyira levegős tank, de én szeretem ha szűkebb kicsit… (Na ezt biztos lecsapja valaki… )
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy este eltűntem de friss tagként limitálva van a hozzászólásaim száma… és túl sokat pofáztunk
Az öregebb tágabb
Örülök, hogy nem csak én fantáziálok róla, hogy tökjó dől-borul, akár hogy áll, fekszik, nem folyik soha. 80 pg-vel sem. Én az ízével, gőzével is elégedett vagyok.
@Cserki, nem itt már új szelek fújnak
Tegnap este a V4-el szemeztem mert annak a tartálya bővíthető! Jól el is határoztam, hogy kell De rájöttem mod is kéne hozzá
A v4-hez bubis üveg kell, úgy duci 4 ml lesz. A v5 egy sapkás taggal lesz 4 ml, azaz hosszabb lesz a tank 8 mm-rel. A bubist jobban szeretem én is. Egy picit levegősebb a v5.
Viszont már kevesebb helyen van v4.
Azt mindenképp …enter hamár ott vagy mást is rendelj
Csak új pori meg aroma meg stb a v4 ott maradt mert megeszem a kefét ha itt nézegethetem de nem szívhatom mod hiányába! Meg aztán rámjött a para, hogy mi van ha nem fog menni a tekerés elrontom, tönkre teszem (tőlem kitellik)
De a fiam csak megoldja
Ne viccelj ,mondtam már mi abban is segítünkmit vegyél ,mennyit költsde még mindíg tartom azt,hogy tanulj meg tekerni és olcsóbban jössz ki mint porivalja és a mod kérdésben is
Megnezel egy videót, aztán menni fog
Zolikara vigyázz, mert függő
Na pont a költekezős résztől tartok még csak most kezdtem és fő szempont volt, hogy OLCSÓBB!! Erre itt ülök kb fél évre elegendő liquiddel de úton egy újabb adag és ha este nem skrizofénkodok itt el magammal hogy DE NEM-DE IGEN! Jelentem ÉN győztem akkor a v4 is úton lenne
Én ? Semmi olyan azt hiszem ma nem vettem semmit
Országos zárvatartás volt?
Meg ő a peches ember, akinél meglepetésszerűen ismeretlen csomagok landolnak
Jól van akkor na aroma jött ma meg azt hiszem fizettem is valamiért