Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Vettem egy Vaporesso gtx one-t. Eddig a gyári 0.8 ohmos porlasztóval használtam, tökéletes volt 16,5 W on.
Gondoltam kipróbálom az 1.2 Regulart. Szépen összeraktam, beáztattam és 11W-on megpróbáltam a kedvenc aromám ízét élvezni! Az élvezet elmaradt ugyanis az égett gumi íz ömlött a számba!
Tutti én bénáztam el… de mit? Menthető még??
Köszönöm a segítséget
Szia. Üdv köztünk, érezd jól magad.
Be liquidezted a porlasztón a vattát használat előtt?
Igen be liquideztem. Ugyan úgy csináltam mint mikor először indítottam be a készüléket
Akkor a másik lehetőség szerintem, hogy simán selejt porit fogtál ki. De még mielőtt cserelsz porit esetleg próbáld meg 9 watt körül, hátha… Volt a kezemben ilyen készülék, használtam is a saját tankjával, és valami rémlik, hogy a 11 watt nekem is sok volt.
Vagy nem vett fel még elég liquidet, azért indult gumival.
Sajnos 9W-on is égett gumit szívok és mellé szörcsög nagyon
Akkor sajna ez selejt pori volt…
Akkor visszateszem a 0.8 -ast a liquid átvette vajon az égett gumi ízt? Csak, hogy azt ne öntsem ki feleslegesen
Nem vette át, annyira nem hat vissza.
Köszönöm
Benne van a pakliban, hogy átvette ezt a gumis ízt a leves, ha nem olyan sok akkor inkább archiváld a lefolyóba, de ez csak szerény véleményem.
Nem próbálkozom… egy életre nem felejtem el azt az ízt! Bevésődött
De elbizonytalanodtam, hogy milyen porit vegyek. Ugye pont rendelni akartam, ezért is próbáltam (volna) ki az 1.2-est is! De mostmár félek 1.2-est venni
Ha tényleg nagyon beáztattad, akkor egyedi hiba volt.
Most esélyes, hogy egy pár db egymás után jó.lesz
Ne félj mi itt vagyunk és fogjuk a kezed
Sajnos a porlasztók esetében bőven benne van a pakliban, hogy selejtes darabot fogsz ki ( valamilyen formában ), régebben is igen nagy volt a szórás ezügyben, manapság már talán nem annyira sok a hibás darabok száma, de még így is lesre futhat az ember fia/lánya.
Ne félj mi itt vagyunk és fogjuk a kezed
Ezt lefordítom köznyelvre: 5 nap múlva szekrényt válogatsz a modoknak
Rendessen beáztattam őkelmét… szörcsögött is mint én covid alatt Csak nekem jobb szagom volt
Nem tudom miben lehet más az a pori. Rendelek mindkettőt de 1.2-esből csak egyet!
Igen errefelé az IKEA a második leglátogatottabb bolt…!?!
Oh köszönöm biztos foglak titeket zaklatni … és akkor majd emlékeztetlek eme kijelentésedre
Oh már azt bújom milyen “csináld magad” MTL -es kütyü kéne úgyhogy ne kisérts