Ugyanaz lenne nekem a bajom a V9 -el is, mint ami a V8 -assal volt. Csak csupa egy kerek furat mindegyiken. Valamilyen rés jellegű, hosszúkás AFC lenne hozzájuk, ez volna a világ legjobb tankja. Egy ilyenbe sajnos semmi szín alatt nem lehet berakni az én 14 menetes SS huzalos tekerésemet, ami a Galaxies - ben vígan adja az ízeket. Az ilyen kör keresztmetszetű furat 5, max. 6 menetes tekerésekhez lenne csak jó. De megoldottam a kérdést a BY -ká - nál is, de csak a jó istenen múlott, hogy az a rés pont amikor az M4 -es menetes részét teljesen beszorítom, akkor pont a jó irányba áll. Köszönjük Kinga az írást. Legalább látom a különbségeket. A V9 -en miért olyan hosszúak az AFC betétek, egyedül azt nem sikerült megértenem. Az lenne az 510 -es csatlakozó középső árambevezetője is egyben? A lészabályzója működésére sem sikerült rájönnöm. Amit alkottam, az úgy nézem, egyedül a V8 verzióhoz jó. De én már benne hagyom azt örökre.
Így van az 510 csatlakozója.Oldalról van rajta lyuk és azon keresztül kapja a coil alulról a levegőt,eltalálták nagyon !
vegyél dvarw 16-ot az jött be neked…abból vegyél újat.
v9-en azért hosszú az afc mert az a + pólus is…
Hogy rendesen körbejárja, így igen. A Galaxies-ba hogy fér be 14 menet? 8 menet már sok volt nekem benne. Ott is maradt a az 5, de max 7 menet.
Igen, és elég jól megoldották. Könnyű kiszedni, ha cserélni kell és benne van a tekerés.
Ha lehet kapni…sokan keresik a 22-is
Klón van…gondolom az lenne…
95 ojró…igaz
Tessék. Lefényképeztem. Ez SS huzalból
a kereken 1 ohm. Vissza kellene térnem kanthalra, hogy 5-6 menetből ugyanezt megalkossam?
Nem értem, a fúvókán amin annyit dolgoztam, és írtam, jó lett, azt ignorálja mindenki?
Senki nem olvassa, hogy ezzel az AFC -vel már tökéletes lett? Vagy csak simán azt nem hiszitek el, hogy megcsináltam?
Én elhiszem Feri bácsi ! Ezermester vagy !
Inkább ni 80 vagy kanthal ,mert ugyanazt éred el ohmban mint ezzel az ss el csak kevesebb kell belőle
Csak éppen 10 métert kaptam belőle Kingától, és itt annyira istenítik ezt az SS316-ot.
De elhiszem csak írtam ha a dvarw bejött vegyél azt elég nehéz találni olyan tankot ami bejön az embernek neked a 16-os bejött gondoltam jobb a több.Amit szeretek aból nekem több van…ennyi.
Próbáld ki a kanthalt 6 menet 1ohm mint a ni 80 ból is .1000 ft kb itthon nem rosszabb az
De akkor azt is látnotok kell, hogy a Galaxies gyári hosszúkás, vagy a 2 lyukú AFC-je tökéletesen jó ehhez a hosszú tekeréshez. Egyedül a By-ka az, amihez nem adnak több lyukú fúvókákat. Most nem akarok olyanokat sorolni, amik nekem nincsenek, de amik vannak, azokhoz mindhez van legalább 2, a Siren2 meg 3 furatos, de nem cserélhető.
Értem de ugyanúgy tudsz spaced coilt (megtekered,széthúzod,összenyomod )építeni belőlük hogy elfedje a levegőzést és még lehet hogy jobb ízeket kapsz mint ezzel. Puding próbája …tudod
Ha jól értem azért csinálsz hosszú tekerést mert 3lyukal ízlik a vape akkor mi a gond?ByKa v8-at meg csináltad…finom.Dvarw-hoz van finom…Siren 3furatos de nem cserélhető de miért cserélnéd ha jó.
Szerintem ne ragaszkodj annyira az 1 ohm-hoz. Próbáld meg fele ennyi tekeréssel. Mikor küldtem azt mondtad jó ízeket hozott. Nem volt benne 5 menetnél több szerintem.
Persze mint minden más
Ez a jelenlegi legkevesebb huzalt tartalmazó tekerésem. 5 menet, mert több amúgysem nagyon fér bele a Berserkerbe hézagosan. Mégis elég a 11 watt.
Szerintem nem az ohm a lényeg már, azok az idők elmúltak. Inkább a megfelelő hűlésre kéne fektetni a hangsúlyt. Illetve arra, hogy mibe mi fér bele. Erőltetni nem szabad a tekerés dolgát.