Az egĂ©sz fĂłrum a By-ka-tĂłl hangosâŠ
Nem bĂrtam ki Ă©s rendeltem egyet, vĂ©gre meg is Ă©rkezett az YFTK klĂłnom Ă©s kĂvĂĄncsi vagyok milyen huzalt (Ni80-at hasznĂĄlok), magĂĄtmĂ©rĆt ajĂĄnlotok az 1.4 Ă©s 1.2 afc-hez⊠Olvastam Kinga beszĂĄmolĂłjĂĄt, de Ć levegĆsebben szereti, nekem inkĂĄbb a szƱkebb levegĆzĂ©shez kĂ©ne tipp.
Van sima 28ga-m, vĂ©kony Ă©s közepes claptonomâŠ
Illetve 60/40-es alappal hĂĄny lyukkal itatjĂĄtok?
Köszi
Szia!
én ezt hasznålom: Kanthal 0.25 (vagy 0.3) 5-6 menet 2.5mag.
Köszönöm!
Az 1.2 afc még jól mƱködik a 2,5-ös maggal?
Ahogy elnĂ©ztem van hely benne bĆvenâŠ
Igen. PrĂłbĂĄltam 2-es magot is nem lett jobb vagy rosszabb. Ill. Mtl Claptont is. ElĂ©g nagy a mindegy faktor ennĂ©l a tanknĂĄlâŠnem Ă©rzĂ©keny az ĂĄtmĂ©rĆkre a huzal tĂpusra Ă©s a vatta mennyisĂ©gre sem.De a vatta tĂpusa az hoz Ăz kĂŒlönbsĂ©get.
Ăn a gyĂĄri benne lĂ©vĆt 1.7 afc hasznĂĄlom, 2.5 mag Kanthal, de befigyel nĂ©ha nĂ©ha 3 mag ss 316, ahogy @Janos_Groszeibl mondja 5-6 menet nĂĄlam is!
Viszont ni80 még nem próbåltam!
Egyre jobban tetszenek az ilyen egyszerƱ old school stĂlusĂș tankok, ezek szerint jĂłl gondoltam, hogy nagyobb szĂłrĂĄst elbĂrâŠ
Köszi a tippet
Ăn prĂłbĂĄltam: ss316l-Ni80-Nife30 huzalokat isâŠviszont 3as magot nem. Mtl clapton ss316l-Ă©s ka1 is..
EzĂ©rt hasznĂĄlok ByKa Ă©n is nekem is bejön ez a stĂlus.
Az 1.4 es afc-hez szerintem a 2.5-es lesz, azt mĂ©g bĆven körbe tudja levegĆzni, 1.2-nĂ©l mĂĄr pont necces, de kiprĂłbĂĄlom.
VattĂĄbĂłl van Titanium, Ssorb, CB primeâŠ
Illetve a 60/40-es likvidhez oldalanként håny lyuk az ideålis?
Ăn nem szarakodom az afc-kel, amiĂłta megvan 1.7 afc van benne, azĂłta is az pereg!
Ăn a kĂ©t nagyot hasznĂĄlom 90%-ba..de van,hogy kedvem fĂŒggvĂ©nyĂ©be szƱkitem.2nagy ideĂĄlis nekem.VattĂĄbĂłl Ă©s a sorbot-Angorabbit-mujit tartom jĂłnak beleâŠde ezen kivĂŒl mĂ©g vagy 15fĂ©lĂ©t kiprĂłbĂĄltam azon is mĂșlik milyen ĂzƱ levest rakok bele..
Az etetĆ nyĂlĂĄs lyukaira gondoltam, ugye van 3-3, gondolom a hĂgabb leveshez elĂ©g 1-1, vagy 2-2âŠ
50/50 levest hasznĂĄlok kevĂ©s vattĂĄt full nyitva a lĂ© ellĂĄtĂł egyszer szörcsögöt amikor a szĂ©lvĂ©dĆ mögött felejtettem modal egyĂŒtt Ă©n meg elaludtam amĂ©g vĂĄrtam a csoportot ez egy busz szĂ©lvĂ©dĆ kb 50 fok volt bentâŠ
Nekem valamikor élég 1-1 is!
Fura és sem értem most a AdG Latakia Hybrid elég!
Tök nyitva hasznålom..
Na asszem körvonalazĂłdott a dolog, jön a mosĂĄs Ă©s a beĂŒzemelĂ©sâŠ
Köszi
Ăsszegezve mindegy mit Ă©s mennyit teszel bele mĂŒködik..
Ja el is felejtettem mondani, ĂDV a csapatba @Adams!
@Janos_Groszeibl mindenkit megfertĆzött!
Még nem nyilatkozott lehet neki nem jön be..