Nemzetközi Posta Kicserélő Központ

Köszönöm!
Akkor nagyjából én is időben vagyok, mivel 15.-én lesz egy hónapja hogy postára adták. Remélem nálam nem szarakodik a psota.
rengeteget rendeltem anno kínából, és 2-3 hét alatt általában minden megjött. Ezért is furcsa ez most nekem.

1 kedvelés

Nekem megint nyíregyen van a logisztikán a csomag 2 3 nap alatt vissza jött nyíregyre a csomag aztán meglátjuk jövőhéten ki hozza e a posta vagy megint megy 1 kört vissza fele​:sweat_smile::grin:várunk annyi​:blush:

4 kedvelés

Na a küldemény a kézbesítőnél van,ha minden igaz ma meg is kapom ha ide talál a postás és nem téved el a csomaggal​:sweat_smile::wink::joy:

4 kedvelés

Na látod, igazam volt :joy::+1:

1 kedvelés

persze igazad bizony​:blush::wink:

1 kedvelés

Én azért kiallnek az utcasarokra és figyelnem a terepet, zöld ruhás, nagy poggyasszal utazó emberekre vadászva. :grin:

4 kedvelés

nemrég csengetett itt a modom​:sweat_smile::wink::grin:

7 kedvelés

Na végre. :slightly_smiling_face: Örülök, hogy meglett! :wink:

5 kedvelés

Tádááá

9 kedvelés

Akkor örülünk (Vincent) :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Ez mi ez? :grin:

2 kedvelés

Csak egy kis Sensis. Én szigorúan dohányzás helyett gőzgépelek, úgyhogy nekem bőven elég, amit ez tud. :slight_smile:

8 kedvelés

A lényeg, hogy jó legyen arra amire használni szeretnéd. :slightly_smiling_face: Ez a rezegve tisztitos ujdonsagos mod?

1 kedvelés

Igen, az. Kíváncsi leszek, hogy mennyit bírnak majd a porik, miután már nem játszogatok velük. :slight_smile: Egyelőre 1.2 ohmossal fogom használni, mert maradt még néhány 10 mg-os Dinner Lady sóm. Aztán jöhet a 4 doboz 0,5-ös. :smiley:

2 kedvelés

Amúgy valamiért még fizetnem kellett a postás bácsinak 7184 jó magyar Forintot, az okát ő sem tudta megmondani. Én pedig úgy dönöttem, hogy elengedem ezt az egészet, elegem van a bürokráciából már az idén. Talán nem a legjobb hozzáállás, tudom, de év vége felé amúgy is gyengébbek az idegeim, azokat meg nemt udok rendelni sehonnan. :smiley: Összességében még így is nagyjából egy tízessel jobban jöttem ki, mintha mondjuk a LPV-ről rendeltem volna. Ha nem kérdezősködök a csomag felől, lehet, hogy másképp alakul, viszont akkor nem kaptam volna meg ma. …vagy ezen a héten, akkor pedig a régi kis podomba is rendelhettem volna új fejeket, csak azért, hogy néhány napig legyen mit használnom. Úgyhogy megint csak azt tudom mondani, hogy JÓVANAZÚGY.

Egyébként pedig, ha ez valakinek segítség:

A cucc nagyon vastag alufóliába volt csomagolva és a kínai azt írta rá, hogy autó alkatrész.

Habár lehet, hogy ez csak nekem újdonság.

6 kedvelés

Akkor gyanítom, hogy sourcemore-rol rendelted. Ott ez teljesen normális (csomagolás, címkézés). Nekem eddig az ő csomagjaikkal volt a legkevesebb gondom ami a postahoz köthető. A szállítási idejük viszont látványosan megnőtt. Írj nekik és csatold a levélhez az igazolást a plusz költségeidrol. Nagy valószínűséggel jóváírják az account-odon, amit levasarolhatsz majd a következő rendelésnel.

3 kedvelés

Köszi a tippet! Valami ilyesmi járt nekem is a fejemben, mivel velük sokkal könnyebb szót érteni, mint a Magyar Postával. :smiley:

3 kedvelés

Cigabuy-nal működik. Szó nélkül jóváírtak.

2 kedvelés

Legutolsó rendelésem, szószmórról 21 nap a rendeléstől a postáig, semmi sarc, csak email, hogy lehet menni átvenni, Hollandiából jött. Megy a trükközés 1000-el. :grin:

6 kedvelés

Ez elég furcsa…
Elég sokmindent rendeltem Sourcemore-ról. Kb 1 hónapja szállítás alatt a cuccos.
Tegnapelőtt végre megmozdult a nyomkövető, miszerint tranzitban a csomag. Aztán hirtelen a semmiből tegnap megérkezett az Ares 2 tank Hollandiából. Nagy öröm meginden, de mondom hol a többi? :smiley:
Aztán ma reggel frissült a nyomkövető

Nem sokkal később jött az SMS hogy megvolt a vámkezelés, és tudok online fizetni.
Be is fizettem a 399 Ft-ot. A dokumentáció szerit ÁFA/VÁM 0 Ft az IOSS rendszer miatt.

Tehát arra számoljon mindenki, hogy posta vámkezelési költség lesz.

Remélem hétfő kedden már kézben lesz a csomag.
Addig meg tesztelem az Ares 2 őt (bár már elég jól fogy a vatta a csomagból, mert béna vagyok ) :smiley:

1 kedvelés