Sziasztok! Olyan problémába ütköztem a Cigabuyal kapcsolatban, hogy 2022.02.09.-én rendeltem magamnak cuccokat kb 79€ értékben… 2022.02.14.-én meg is indult a csomagom, 2022.02.20.-án már itt van Magyarországon ( hogyha minden igaz, mert másik csomagkövető oldalon meg írnak Hollandiát is, szóval össze vissza… ) viszont 9 napja semmi hír a csomagomról… mi lehet a gond? Kitől kéne útbaigazítást kérni? Vagy ilyen mi lehet?
Szia. Ha beért akkor a Posta Kicserélő Központot, ha felhívod, ott bővebb tájékoztatást tudnak adni. De átlagosan 2 hetet ülnek itthon rajta.
Rendben, köszi!
Szia. Milyen szállítási módot valasztottal? A célország/rendeltetési ország Kína után az lesz ahol belép az EU-ba. Ez megtévesztő lehet. Cigabuy-rol DHL packet szállítással érdemes rendelni.
Ha megosztod a nyomkövetési számot szívesen ránézek.
Hello! Deutsche Post(Liquid Pod)-ot választottam, volt ahol azt olvastam ez jó… ez is DHL
Nyomkövetés: AG900714148CN
Meg amikor rendeltem a cuccokat nem volt már ott a DHL packet lehetőség csak a liquid pod
úton van ahogy látom Hollandián keresztűlrá néztem már
Köszi! azt megkérdezhetem, hogy hol követted le?
itt szoktam mindent nézni ez ki írja csak fordítom az oldalt és kész
Én is itt nézem, de olyan zagyvaságokat tud összehozni, én azt hittem már itt van nálunk… Hollandia, megérkezik MagyarországRa Hollandia Hollandia ilyen szépségeket fordít
hollandián keresztül jön elvileg azért mondtam szerintem ebben a hónapban meg kapod
Csak olyan furcsa, hogy még nem jött be Magyarországba …
A kínai azonosító számot kaptad meg. Ezek néha tudnak fura dolgokat mutatni. A hollandoknál elvileg kap egy újabb azonosítót. Írhatsz a webshopnak, hogy küldjék el az új (DHL, nlpost) azonosítót. Volt liquid, folyadék vagy eldobható (előre megtöltött) pod is a rendelések között?
Igen van egy smoant pod
Akkor sajnos kalkulalj a lehetőséggel, hogy a megsemmisitoben végzi a csomag. Ezt most ne vedd biztosra, de ha a vámkezelés során felbontják a csomagot akkor nagy a valószínűsége.
Hogy hogy?
nem valószínű,hogy vámolják ha hollandia lesz rajta,nekem a colossal is meg jött pár hete ott vettem nem volt vám semmi baj nem volt vele.