Sziasztok!
50 dollár értékben rendeltem sourcemore.com oldalról,
ekkora értéknél se vámmolnak?
24h, Bonded Warehausrol, Specialpak Line szállítással kértem.
Sziasztok!
50 dollár értékben rendeltem sourcemore.com oldalról,
ekkora értéknél se vámmolnak?
24h, Bonded Warehausrol, Specialpak Line szállítással kértem.
Szia! A bonded warehouse-os rendelesnél ők intézik a vámot, adót. Elvileg fel is tüntetik a terméknél hogy inclusive Tax,VAT (adó, vám). Arra keszülj, hogy a szállítmányozó cég az expressone helyett, a királyi postát használja már, maguk minden csodájával együtt (pl. nyomkövetes sikertelen kézbesítést jelez pedig meg sem pròbàljàk, aztán jön az sms, hogy mehetsz a postára érte.)
Gondolom ahova rendeltem falu, oda a postára rakják le?
Nekem mindig minden a postára jött, telefonon SMS, hogy megjött…
Jah, vagy a köcsög postás úgy rakja a kertkapud mellé, hogy ahhoz bárki járókelő hozzáférhet. Sem nem hív, se nem csenget és tracking-en kézbesítve jelölve egy távoli településen…agyrém
Majd kiderül 1 hónap múlva…
Mi van akkor ha kifizettem a termékeket, da ma reggel írták emailben, megszűnt a gyártása…?
Ha ‘Pre Order’ volt akkor visszautalnak…ez a logikus és elvárható
Most már arra állították, este mikor leadtam a rendelést akkor még nem volt kiírva.
Sziasztok!
Rendeltem január 11.-én Sourcemore-ról. 22.-e óta Belgiumban van a csomag, azóta nem kaptam semmit sem róla. A Postal Ninja a csomagszámra hoz még 2 db csomagszámot azok 16.-a óta nem mozdultak. Nem surgős a csomag megérkezése, de azért ez a bizonytalanság zavar, hogy konkrétan nem kapok róla semmi infót. Mi a helyzet a csomagokkal mostanában?
Szia! Nekem a legutóbbi rendelés tőlük pont 20 munkanapra érkezett meg. A szállítmányozó partnerük nem régen váltott a Magyar postára. A Postal Ninján BE végü csomagszámot érdemes majd a Posta nyomkövetésnél nézni, ha már azt mutatja bejött az országba. Arra készülj, ahogy írtam már egy előző hozzászólásban, valószínüleg a posta meg sem próbálja kézbesíteni, hanem jön egy sms, hogy mehetsz a postára érte.
Sziasztok, mi lehet ezzel a csomaggal? 11 napja semmit se változott. Amit előtte nap meg rendeltem azt meg ma hozza a Express One.
Kínai újév van. Valószínűleg beragadt náluk.
Kína…holdújév, megállt az élet náluk. Majd lassan elindul.
Szia! Csak találgatni tudok, de valószínűleg a kínai hold újév kavart be rendesen. Hetekre megáll ilyenkor az élet náluk.
Valami ilyesmi csavar lehet benne, mert előtte 1 nappal is adtam le rendelést az a mai napra ideér.
Az MP 12napja(!) nem tud kézbesíteni Pestről hozzám egy üzleti levélkén feladott csomagot…na, ez a tragikus.
Holiday on Sourcemore: Feb. 9th, 2024 - Feb. 16th, 2024(UTC+8)
Csak fura hogy még feb 4. Óta egy lépést se vitték arréb 5 nap alatt…
Hála égnek ma is az egyik Sc-ről érkező csomagot Express One hozza ki.