Sourcemore szállítási idő?

Sziasztok!
Elsőnek rendeltem a sourcemore-ról és arról érdeklődnék ez mit jelent illetve megérkezik e karácsony előtt?:grin:
Előre is köszönöm a segítséget és bocsi a tudatlanságom miatt​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nagyjából 3-4 hét mire ideér…

6 kedvelés

Évközben (nem ilyen karácsonyi csúcsidőben) nekem kb. 3 hét volt mindig a szállítási idő PostNL-lel. A tracking adatok szerint még el sem indult de 4 héttel számítva is szerintem megkapod karácsony előtt.
Ha gond lesz, az itthon a magyar királyi pósta lesz az, majdnem annyit szoktak ülni a csomagon mint Kína-Eu szállítási idő…

5 kedvelés

Sztm azt még meg kapod karácsony előtt. Töltsd le a 17track appot egyszerűbb a nyomon követés és tudsz kérni értesítést. A legutolsó 3 rendelésem 18,20 és 24 nap alatt ért ide

6 kedvelés

Köszönöm szépen a segítséget!:slightly_smiling_face:
Akkor majd másik rendelésnél a drágább szállítást válasszam ugye? Ahogy láttam itt fent mindenki azt javasolja

4 kedvelés

Tapasztaltam szerint teljesen mindegy. Ugyanúgy magyar postához fut be a csomag akik az amúgy is lassú szállítást tovább húzzák.

Nem akarok negatívan hozzá állni és bízok benne, hogy sikerülni fog de szerintem ez már nem lesz meg karácsonyra.

5 kedvelés

Kiváncsi vagyok a 3fvape rendelésem mikor kapom kézhez, mert már az országban van a “kicserélőben”.Nov. 4-ei rend. :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

10.28.ai HC rendelés nekem is már a kicserélőben van :sweat_smile: Szomorú hogy a korábbi 2 hétből idáig jutottak.

3 kedvelés

Milyen oldal ez ? Honnan szállítanak ? ,ha nem eu van e vám? Menne a vape termék rendeléses mappámba
Köszönöm :heart:

2 kedvelés

A 10.29-eit a héten kaptam meg a HC-ről. :thinking: :wink: :grimacing:

3 kedvelés

https://www.3fvape.com/content/4-about-us
Kínai, kínából, nincsen vám. Mehet a mappába.
Nincs mit köszönni! :saluting_face: :thinking: :wink:

4 kedvelés

Vannak jó dolgok . Gyors tele pakoltam a kívánság listát itt is :joy:

3 kedvelés

Nekem a Spanyol rendelésem 11. 23 20 óra 17 perckór érkezett a Nemzetközi Posta kicserélő Központba /Vecsés, 11. 24 9 óra 09 perckor már az Országos logisztikai központban van Budaőrsön!

4 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

Dettó, akkor szinte egyidőben rendeltünk és ugyanott tart. :smiley:
Csak nehogy olyan jól pörögjön a posta “kicserélő” hogy addig-addig cserélgetik, míg január lesz :rofl:

Playing Cards GIF by Warner Archive

4 kedvelés

cards GIF

2 kedvelés

Talán annyival kiegészíteném @TheSoftParade1968 hsz-ét, hogy ÁFA van (EU-n kívüli áru), vám csak 150 Euro felett.

És néhány jó tanács a 3fvape-hez, legalábbis amiket én tapasztaltam vagy belefutottam

• szállításnál a “VAT Included” tehát ÁFA-t tartalmaz opciót érdemes választani, mert akkor az AliExpress-hez hasonlóan az IOSS rendszerbe regisztrált csomagként jön és gyorsabban, extra ktg nélkül átmegy a vámkezelésen. Úgy tudom a többi opciónál nagy valószínűség szerint megakad a postánál, kapsz értesítést és intézned ill. fizetned kell a vámkezelést, sok macera.

• első kalandom során saját belföldi bankkártyámmal fizettem mert bátor vagyok :rofl: , pár nap után jött is az értesítő a bankomtól hogy biztonsági okok miatt letiltották a kártyám, intézhettem a cserét, szóval jó ha van virtuális/netes kártya (itthon bankja válogatja ki milyet kínál) vagy Revolut egyszer használatos virtuális kártya
3 kedvelés

Eleve azt választottam azért siklott el a figyelmem félre. :man_bowing:

1 kedvelés

Nem akartam nevetős fejet rakni, csak pont a Zollee-é ra akartam tenni mikor a te cikked beugrott!! Már nem tudok változtatni!!

Mint a lányom, próbavásárlás a Shein-ről:37k Ft. :rofl: :grimacing: :wink:

3 kedvelés