Arra jó, hogy az ember viszonylag kis pénzért kipróbálja vagy akár teljesen elhagyja az analógot, aztán jöhet az igazi móka
Oxva vativ és vaporesso target 100 amin gondolkodtam még de oda már inkább egy blotto single coilos rta tank illene mint az Ares 2 sztm legalábbis ahogy a videókat nézegettem viszont a dl-től még tartok nagyon az elején vagyok még ahhoz
Így van
1 akkus mod fölé szerintem ne tegyél Blotto-t. Úgy meghúzza az akkut, hogy nem sok üzemidőd lesz. Akkor már target 200, az 2 akkus. 2x18650 vagy 2x21700. Az már inkább való DL felhasználásra. Az Ares-hez klappolnak az egy akkusok, de a Blotto már elég bika.
Így már másabb a helyzet köszönöm
Ezt én is olvastam.De nem értem miért jó ez a frekvencia izé.Én annyit értek még csak hozzá,hogy vagy a W-ot vagy a V-ot figyelem,hogy kb.hol kell használni.Itt a frekvencián belül,honnan lehet tudni,hogy a tól-ig mit jelent frekvenciába?Hol jó használni?
A másik.Azt hiszem be lehet állítani,hogy magától rezegtessen és,hogy én nyomok meg vmit,hogy rezegjen.Nekem ez is kínai még
És vajon tényleg lerezegteti a kokszot a tekerésről?
Ha már az írásod után ezt kérdezte valaki,akkor bocsika…olvasok tovább.Csak nem akartam még továbbtekerni.
Akkor a Pico Plus-t is magasan veri.De az meg olyan jó áron van
Úgy tudom olyan mint egy “watt finomhangolás”. Ha egyszer eltalálja a user a megadott tartományon belül, hogy hol jó. Ott a frekvencia által kifinomultabban lehet érezni az ízeket. A gyártó szerint mindenképp jót tesz az ízeknek.
Nem kell megrögzötten a volt-hoz igazítani a wattot. Könnyen szétégetheted a tekercset, ha ragaszkodsz a 4.2v-hoz. DL esetében nem gáz, de az MTL kevesebb áramot vesz ki az akkuból.
MTL-hez 50-100hz, DL-hez 20-50hz közötti értéket ajánlanak. Azon belül ahol a usernek a legjobb. Nincs olyan a vape világában, hogy megmondom, ezt a modot mindig 10wattra állítsd, mindegyikkel kell foglalkozni egy kicsit. Legalább addig amíg tekerés után be nem állítja magának az ember.
Úgy tudom, használat közben rezeg. De ezt ki is lehet kapcsolni.
Nyilván az 1 hetes kokszot nem, de ha az elejétől fogva úgy használják, akkor hosszabbodik a coil élettartama.
A minőségnek ára van.
3.6-3.8 V között szoktam állítgatni.Afölé nem megyek.
Több helyen olvastam már, hogy sokan megijednek ezektől az újításoktól, néha annyira, hogy nem is merik megvásárolni az adott modot. A kis Sensis-emben ugyanezek a funkciók vannak. Pár óra ismerkedés/szórakozás után a mindennapi használatot nem befolyásolja egyik sem…vagy talán a jobb megfogalmazás az, hogy nem bonyolult, nem macerás a dolog.
A hertz állítgatós F0 móddal ritkán szórakozok, nem igazán érdekel, illetve olyankor nem megy a coil+, azt meg szeretem. Egyébként talán az összetettebb ízvilágú lötyiknél van nagyobb jelentősége, mert a frekvenciától függően mindig más-más íz dominál jobban. A Snickersem pl valóban hol csokisabb, hol inkább mogyorósabb volt. Elég jópofa, de nekem inkább csak játék.
A “magától rezegtetés” lenne a coil+ mód, ami elvileg úgy működik, hogy a beállított wattod 40 százalékával, 0,4 másodpercig még dolgozik a gép, a tűzgomb elengedése után. Így liquidet szív magába és lerezeg a friss gané (a gyártó szerint).
A gyakorlatban a slukkok után hallható egy halk kis “utánszívás”. 3 hónap alatt soha, egyszer sem éreztem szörnyű, égett ízt, semmi dryhit. 3 hetet simán bírnak a porlasztóim, igaz, szerencsére nem lóg ki egész nap a számból az elektromos cigi.
Van még a refresh funkció, ami ugyanazt csinálja, mint a coil+, csak nem automatikusan minden puff után, hanem azt egyszer benyomod és annyi. Ez valóban azt csinálja, amire a neve is utal: felfrissíti a porit. Én ezt olyankor használom, amikor órákig nem nyúltam a géphez. Szerintem működik, még soha nem volt kiábrándító első slukkban részem.
Na hát ez így most jó hosszúra sikerült, bocsi.
A lényeg, hogy nálam az esetek 90%-ában be van állítva a coil+, 1-1 hosszabb szünet után nyomok egy frissítést és minden ok, nincs vele napi szinten egyéb teendő.
Nekem ehhez a rezegteteshet annyi kérdésem lenne, hogy hova lesz az koksz/bármi ami “lerezeg”? A tankbol a következő lépés a szervezeted (szájüreg, torok, tudo…) Én úgy gondolom a nagy része (vmennyi akaratlanul is bekerül a szervezetbe) inkább maradjon a porlasztón, tekeresen amit elobb-utobb amúgy is kidobok.
Szinte mindenki ezt kérdezte az összes fórumon, amikor Innokinék előrukkoltak ezzel a technológiával. Az az elmélet, hogy ha az elejétől kezdve be van kapcsolva a coil+, akkor eleve nem is ég rá annyi cucc a porikra. Nem tudom, hogy igaz-e. A porlasztók, amiket én dobálok ki kb 3 hét után, elég jól néznek ki, csak ízük nincs már annyira, mint szeretném. Én ennyit tudok biztosan.
Igazából az sem nagyon zavar, ha nem így van. Annyi szemetet eszek napi szinten, hogy pár ezred milligramm koksz elfér a tüdőmben is. Nem igazán tartok a következményektől.
Kb 3 hónapja használom a coolfire z80 + Ares 2 le kombót.
Modnál nem használom az F0 funkciót. Próbálgattam de nagy különbséget nem éreztem (80 Hz) nekem jobb sima vatt módban.
Napi használatban van, hozom-viszem. Kopás a mod alján látszik, Illetve az oldalsó csavarokon. A “bőr” rész könnyen tisztítható, ha liquvides vagy koszos lesz.
Amire érdemes figyelni:
Az Ares 2 elég nehéz tank, ha lehet ne a modon szorítsd rá a topcap részt a bulid deckre. Nálam a következő lépett fel:
A modban az 510 csatlakozó mozog. Valószínűleg túl meghúztam a tankot a modon és fellazult az 510 rögzítése. Nemsokára belekukkantok, hátha könnyen orvosolható házilag.
Ha nem használod érdemes 3 cikkel “kikapcsolni”, mert tovább bírja az akksi.
Amúgy szerintem egy jó kis mod ár érték arányban, bár most nagyon megtetszett a Lost Vape Thelema Solo, Illetve a Centaurus Quest BF Skonk mod is.
Kb 3 hónapja használom a coolfire z80 + Ares 2 le kombót.
Modnál nem használom az F0 funkciót. Próbálgattam de nagy különbséget nem éreztem (80 Hz) nekem jobb sima vatt módban.
Napi használatban van, hozom-viszem. Kopás a mod alján látszik, Illetve az oldalsó csavarokon. A “bőr” rész könnyen tisztítható, ha liquvides vagy koszos lesz.
Amire érdemes figyelni:
Az Ares 2 elég nehéz tank, ha lehet ne a modon szorítsd rá a topcap részt a bulid deckre. Nálam a következő lépett fel:
A modban az 510 csatlakozó mozog. Valószínűleg túl meghúztam a tankot a modon és fellazult az 510 rögzítése. Nemsokára belekukkantok, hátha könnyen orvosolható házilag.
Ha nem használod érdemes 3 cikkel “kikapcsolni”, mert tovább bírja az akksi.
Amúgy szerintem egy jó kis mod ár érték arányban, bár most nagyon megtetszett a Lost Vape Thelema Solo, Illetve a Centaurus Quest BF Skonk mod is.
Köszönöm szépen Még mindig homályos 1-2 dolog,de kezd derengeni
Kicsi, praktikus,… Mtl-ben simán kihúzza a napot…vaporesso gen nano.