Sziasztok!
Esetleg valakinek van tapasztalata, Eleaf iStick Pico Le készülékkel kapcsolatban?
Tudom hogy, a sima pico-k megbízhatók, jól bírják a használatot. Gondolom a chip ugyan az, viszont szerkezetileg mi a tapasztalat? A bőr hajlamos leválni, stb…?
Válaszokat előre is köszönöm!
Minden kopik és elhasználodik, ebben az árkategóriában meg pláne, csodák nincsenek, ha több modot forgatsz egyszerre az tud valamit segíteni. Ugye nem a fényes krómosat nézted ki?
Deeee igen!
Hát annak 2 zsebrerakást adok azt vége. Fél év és nyoma sem lesz.
Hát akkor ez az oka, hogy nincs belőlle a használt piacon. A véleményed, személyes tapasztalat?
Vagy csak egy előre látó következtetés?
Láttam már foxy one-t műanyagig kopni, az is ilyen fényes króm cucc volt.
Nem személyes tapasztalat, mert nem vennék ilyet soha, de személyes tapasztalat abból a szempontból, hogy kb milyen minőséget képviselnek a 30 dolláros modok. Csodák nincsenek, itt sem lesz szerintem.
A tartósságot nem itt kell keresni, az valahol 100 dollár felett kezdődik, de ott is néha kilóg a lóláb.
Ettől függetlenül biztos kibírna pár évet a cucc, kérdés milyen gyorsan kezd leromlani esztétikailag és neked ez mennyire fontos, ha zavar a kopás meg a karc, akkor szerintem ne ezt vedd.
Igazad van!
Munkába hordósnak szeretnék egy készüléket, amit nem sajnálok. Újra kezdő vagyok, ezt úgy értsd hogy, az első ecigim joye 510 volt, ebből hamar NGP Genesis lett, aztán a legtöbb magyar mecha mod. Ezek mellet Vape42 árult egy bottom feeder mecha modot, ezt nagyon szerettem. V/V modból valami Vulcan volt (nem biztos, nem most volt) az határozottan gyűlöltem, és végül ProVari, The Russian 91% kazánnal zártam a pályafutásom. 6 évig semmi majd reggel úgy keltem hogy de rágyújtanék, és ez ment hetről hétre. Persze van az a kedves “barát” aki megkínál.
2 év cigi után most újra Vape. Viszont a technika fejlődött, és amikor az ismerős ide adta kipróbálni a cigiét, és elmondta hogy ez 0,14Ohm, félve mertem beleszívni. Mechába sem tekertünk 1Ohm alá.Gondoltam veszek egy ProVarit , de a fasorba sincsen. A drága készülékekkel kapcs a ProVari is kopott sajnos. Párhuzamosan nézegetem a Dna 75, és a Dicodes chippes készülékeket, még nem döntöttem melyik legyen. Szóval van mit pótolnom. Az Eleaf-t csak munkába szánom. Ha van egyéb készülék amit, erre a célra szívesen ajánlanál, szívesen veszem.
Akkor vegyél inkább egy pico plust, arra rámehet 25mm-ig tank, de csak 18650, szóval lehet kell majd tartalék akksit vinned, ez már felhasználás függő.
Vagy vehetsz pico 21700-at, az tovább bírja, és arra más 26 mm-ig megy tank, persze jó lenne tudni, hogy dl vagy mtl, mert dl-re ezeket nem vennem, talán a 21700-at, de 30 watt felett az sem fogja lehozni a napot neked.
Ja és szigoruan ss kivitelt, az is kopni fog, mert a felső és alsó része annak is fényes festett króm.
Vagy ha olyan helyen dolgozol, akkor inkább geekvape aegis solo.
Akkor a pico 18650 is jó lehet, ha maradunk pico vonalon, meg persze mennyi a pénz, mert lehet venni többért, sőt sokkal többért is.
Meg milyen forma legyen, inkább vékonyabb és hosszabb, sbs, téglatest, színes-szagos vagy egyszerű stb. szóval van még pár kérdés.
Valami kis marok modra gondoltam, egy akksi, kompaktabb méret, és legyen Dc/dc konverteres legalább 6volig. Árban nem igazán szeretném túlepni, ezt a keretet. Esetleg még Smok Al85-ben gondolkodom ha kapnék valahol. Igazából mindenben szeretem az arany középutat járni, tehát ár/érték arányban legyen jó.
Jelenleg DragX plust szívok, nem szeretem, nagyon le fogom váltani.
Akkor meg ennyi, vegyél egy pico 18650-at azt kész, kicsi, olcsó, lehet ütni-vágni.
Igaz, csak 4 hónapig, de nyűstöltem Pico LE-t, méghozzá szürkét, ami fényes krómos. Zsebben, kulcs mellett sem lett igazából semmi baja, mikrokarcokat persze sikerült beszerezni. A bőr sem piszkolódott rajta, nem kopott, nem vált le, ismétlem kulcscsomóval 1 zsebben tárolva. Ha már csak ezt a tényezőt kiveszed belőle, szerintem hosszabb távon sem lehet vele gond.
Nekem a teljesítmény (kemény déeles lettem )illetve az 1 akku ami miatt csere mellett döntöttem, de egy mtl használat mellett ezzel sem lehet gond szerintem.