Sziasztok, talán érdekes lehet egy kezdő posztja is.
Első mod kiválasztásánál fontosak voltak a vélemények.De szögesen eltértek egymástól. Nos ez nem tükrözte a használhatóságát vagy a minőségét. Talán összerakás hibáját talán mást igen, de biztos van jobb, biztos van szebb ám azt hiszem becsaptak! A negatív posztok. Jó volt kitartani a megérzés mellett! Szettben vettem Zenith II tankkal.
Külsőre alapvetően egy szépen megmunkált készüléket és tankot kapunk. Le a kalappal. Mivel szakmám látom is rajta mivel lehet ezt gazdaságosan nagy sorozatban gyártani. Elmondhatom nem fillérrel gurigáztak… Az akku sapka kis pöcke jól eltalált. Határozottabb lehetett volna a kihajtható pöcök helyzete, de így is szuper. Ez ízlés kérdése. Nem tudom mi ötlet vezérelhette a gyártót de mágneses akku kivételt is beletette a kupakba. Kiderül vasaséknál jó ötlet volt-e. A reszeléket nem vonza az alja, furatok vannak rajta.
A testen a hasított bőr nagyon szép és kényelmes. Fogás, súlya tetszik . Több darabból áll a mod test, van pici eltérés a vonalvezetésben, de nem zavaró. A Gun Metal szín szép, a neve kevésbé találó, a fegyver bizony barnított általában. Kézben egy határozott fogású készülék. A gombok, az USB-C és a kijelző is tökéletes. Egy USB-C takarót nézek hozzá ha találok. A Zenith II tank jól volt összeszerelve. Siettem, évzáróra rohanás. Volt ideje ázni, nem 5 percet. Csomag része még egy O-gyűrű készlet is. Illetve 2 drip trip . Ott is szépen O gyűrűzve van a trip, nos igen mi is az O gyűrű anyaga? Ránézésre szilikon. Anyag javaslatot elfogadok-legyártom a drip tipet magamnak, amilyen alakra szeretném.(( P6(G,66) kizárt)) <ULTEM-még le is írja a gyártó)
A tank melegszik. Picit. Igaz minden is. Igaz nyári kánikula van. Töltésnél is hasonló, szóval akkutöltőt nem ússzuk meg. Teljesen jogos a nem modban töltünk dolog. A kijelző és a menü érthető. Működése szuper. Nekem hiányzik a fizikai kikapcsoló kallantyú. Egy határozott működésű. A most betöltött első tank liqvid ízletes volt. Ananász. Itt jön a nagy tank hátránya. Mert már már kellemetlen. Szóval nem úszom meg még egy vásárlását. A levegőzése Wape Wick pod után másabb, nekem nem tetszik . Szűkebb kellene, vagyis nagyobb zárás. A kidolgozása viszont igen. Szakmai szemmel ez egy Y+B tengelyes (B egy torony sok szerszámmal , és még ide oda forog is), 2 rev.fejes , ellenorsós , száladagolós esztergán gyártható hatékonyan. Torwall eljárással széppé tehető, aztán mehet a bevonat, szerelés… A többi része pedig robotizált megmunkálón.
Látszik van benne mérnöki és kék galléros munka bőven.
Első élmény intenzív volt. Persze olvastam utána. Igen, a mod ban töltöttem az akkut. A lehető legkisebb adapteremmel.
A liqvid választás nem volt jó, 50/50 ananászos. Intenzív íz, az 50/50 miatt. Igen eltalált keverék. Érezni az ananász csípősebb, savasabb részét is. Azonban idegesítő egy idő után az íze. Még egy tank kell. Akár több is.
A gombok megfelelőek, esetleg egy fizikai tűzgomb zár jól jött volna. Képernyő tökéletes, keményebb plexi(vagy policarbonát) van rajta.
A mod anyagválasztása a hűtés miatt jó. Nem köpi a liqvidet. Ízre testesebb mint POD al. És itt jön az hogy zavaróan egy idő után. 30 puff és nem kérem. Egy picit erősebb folytással viszont szuper lesz. Szóval a levegőzés nekem tökéletes, de egy kis folytás kell hogy olyan “analóg” legyen, vagyis ne annyira szokatlan.
Egy tokot szeretnék mert az védheti a karcok ellen, ami igazából nem igaz, ha a zsebedben van és bármi behullik bizony fog, tok alatt is . Munkás zsebben így valószínű karcolódna, így kell egy csúnya is. Nem ez lesz. Szokjuk egymást.
És ne feledjük, itt vannak jó arcok akik segítik a kezdőket, köszönöm.