Innokin Coolfire Z80-egy kezdő szemével

Sziasztok, talán érdekes lehet egy kezdő posztja is.

Első mod kiválasztásánál fontosak voltak a vélemények.De szögesen eltértek egymástól. Nos ez nem tükrözte a használhatóságát vagy a minőségét. Talán összerakás hibáját talán mást igen, de biztos van jobb, biztos van szebb ám azt hiszem becsaptak! A negatív posztok. Jó volt kitartani a megérzés mellett! Szettben vettem Zenith II tankkal.

Külsőre alapvetően egy szépen megmunkált készüléket és tankot kapunk. Le a kalappal. Mivel szakmám látom is rajta mivel lehet ezt gazdaságosan nagy sorozatban gyártani. Elmondhatom nem fillérrel gurigáztak… Az akku sapka kis pöcke jól eltalált. Határozottabb lehetett volna a kihajtható pöcök helyzete, de így is szuper. Ez ízlés kérdése. Nem tudom mi ötlet vezérelhette a gyártót de mágneses akku kivételt is beletette a kupakba. Kiderül vasaséknál jó ötlet volt-e. A reszeléket nem vonza az alja, furatok vannak rajta.
A testen a hasított bőr nagyon szép és kényelmes. Fogás, súlya tetszik . Több darabból áll a mod test, van pici eltérés a vonalvezetésben, de nem zavaró. A Gun Metal szín szép, a neve kevésbé találó, a fegyver bizony barnított általában. Kézben egy határozott fogású készülék. A gombok, az USB-C és a kijelző is tökéletes. Egy USB-C takarót nézek hozzá ha találok. A Zenith II tank jól volt összeszerelve. Siettem, évzáróra rohanás. Volt ideje ázni, nem 5 percet. Csomag része még egy O-gyűrű készlet is. Illetve 2 drip trip . Ott is szépen O gyűrűzve van a trip, nos igen mi is az O gyűrű anyaga? Ránézésre szilikon. Anyag javaslatot elfogadok-legyártom a drip tipet magamnak, amilyen alakra szeretném.(( P6(G,66) kizárt)) <ULTEM-még le is írja a gyártó)
A tank melegszik. Picit. Igaz minden is. Igaz nyári kánikula van. Töltésnél is hasonló, szóval akkutöltőt nem ússzuk meg. Teljesen jogos a nem modban töltünk dolog. A kijelző és a menü érthető. Működése szuper. Nekem hiányzik a fizikai kikapcsoló kallantyú. Egy határozott működésű. A most betöltött első tank liqvid ízletes volt. Ananász. Itt jön a nagy tank hátránya. Mert már már kellemetlen. Szóval nem úszom meg még egy vásárlását. A levegőzése Wape Wick pod után másabb, nekem nem tetszik . Szűkebb kellene, vagyis nagyobb zárás. A kidolgozása viszont igen. Szakmai szemmel ez egy Y+B tengelyes (B egy torony sok szerszámmal , és még ide oda forog is), 2 rev.fejes , ellenorsós , száladagolós esztergán gyártható hatékonyan. Torwall eljárással széppé tehető, aztán mehet a bevonat, szerelés… A többi része pedig robotizált megmunkálón.
Látszik van benne mérnöki és kék galléros munka bőven.
Első élmény intenzív volt. Persze olvastam utána. Igen, a mod ban töltöttem az akkut. A lehető legkisebb adapteremmel.
A liqvid választás nem volt jó, 50/50 ananászos. Intenzív íz, az 50/50 miatt. Igen eltalált keverék. Érezni az ananász csípősebb, savasabb részét is. Azonban idegesítő egy idő után az íze. Még egy tank kell. Akár több is.

A gombok megfelelőek, esetleg egy fizikai tűzgomb zár jól jött volna. Képernyő tökéletes, keményebb plexi(vagy policarbonát) van rajta.
A mod anyagválasztása a hűtés miatt jó. Nem köpi a liqvidet. Ízre testesebb mint POD al. És itt jön az hogy zavaróan egy idő után. 30 puff és nem kérem. Egy picit erősebb folytással viszont szuper lesz. Szóval a levegőzés nekem tökéletes, de egy kis folytás kell hogy olyan “analóg” legyen, vagyis ne annyira szokatlan.
Egy tokot szeretnék mert az védheti a karcok ellen, ami igazából nem igaz, ha a zsebedben van és bármi behullik bizony fog, tok alatt is . Munkás zsebben így valószínű karcolódna, így kell egy csúnya is. Nem ez lesz. Szokjuk egymást.

És ne feledjük, itt vannak jó arcok akik segítik a kezdőket, köszönöm.

21 kedvelés

Ez az Inno még Phil-lel közösen gyártotta, voltak minőségi kritériumok. Viszont emberünk egy idő után átment RDL-be, ez magyarázhatja a slungosabb levegőzést. Kollégáknak az irodában pod után ezt szoktam ajánlani. Jó választás, grat. Főként, hogy leírtad!

7 kedvelés

Szia. Szuper leírás. Irtad,hogy vasas szakmában ügyködsz és a fémpor reszélék ugye bebujik mindehova. Én a geekvape legend modot ajánlom. Víz és por álló van rajta fizikai gombzár és tényleg strapabíró. Kollégám használja de kutya baja pedig kap rendesen. Fontos hogy a legend 3 nem rendelkezik fizikai gombzárral. Ott nyomás és hőérzékelő van.

6 kedvelés

Köszönöm. Jó készülék. Igazából a tankon múlik minden. Biztos a tekercsen sem kevés. Kipróbálok majd más tekercset is. Tankot is nézek. Pod után jó, irodába igen. Hiába van íróasztalom, a forgács az forgács.

6 kedvelés

A nyomásérzékelőt kihagynám. Egy wide wick poddal kezdtem. Nem jött be. Bár biztos jó minőség.

4 kedvelés

Ezért írtam,hogy a legend 2-ben van fizikai kapcsoló. A legend 3-ban nincs. Viszont most jött ki a legend 5 abban is van kapcsoló.:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Azért a legend sorozat nem egy kicsi méretű sorozat :joy: nekem special fontos a kompakt zseb barát méret :heart: és nekem az is hogy ne legyen üveg palást.. zsebben van és a vasak meg szeretnek csak “úgy” nekem jönni … :joy: Ezért volt tökéletes egy filléres pod a melóba .. aztán most egy filléres Aio szolgál …

4 kedvelés

Szóval a legend 3 kerülendő(nekem) . Köszönöm. Jó tudni ezeket az apróságokat.

3 kedvelés

Hasonló, WideWick, de nézek helyette gombos pod ot.

3 kedvelés

Én körbenéznék három ef-en, egy törpe MTL klónt. Egyrészt abban van 0,8-as pin, az horpasztós, amit a zenithből hiányoltál, másrészt az megint egy magasabb szint. Megtanulsz kézzel tekerni, bevattázni, és meg fogsz lepődni, milyen egyszerű. Ne podot vegyél, fejlődni mindig felfelé kell. Z80 jó az alá is. Vattát, huzalt, tekerősegédet találsz ott.

6 kedvelés

A 2fdeal is remek bolt, 15 nap alatt jött meg a rendelt árú.
Sokmindeféle van vape témában.
:saluting_face: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Még jobb, ott van még yihi MQ class mod is, ha új modot is szeretne, meg törpe is (Dvarw, csak hogy a kolléga értse).

6 kedvelés

Igen, szeretnék egy építhetőt.
Új mod, érdekes mert sok kritériumnak kellene megfelelnie. Nem is tudom egyszerre lehet-e ennyit teljesíteni.
Azonban egy szerelhető készlet érdekelne. Igen, nem úszom meg a MOD vásárlást majd. Mert ez túlságosan tetszik hogy a gépnél használjam. Pedig egy olcsó cucc. Addig is a pod ami van megoldás.
Újra építhető készlet, érdekes gondolkodtam is rajta. Egy kis szereléstől nem ijedek meg. Bár picinyke dolgok ezek.

5 kedvelés

Írtam üzit, komplett guide van benne, amire jelenleg volt agyi kapacitásom.

3 kedvelés