Ezt hát ez parádésan nézz ki gyönyörű ezzel a kombóval ,szerintem
Szia Kinga ahogy néztem te nagyon értesz ezekhez Pár mondatban el tudnád nekem mondani mivel jobb a Z80 mint a Pico 2 az Ares 2 Rta tankhoz? Köszönöm
Szia Miklós. Köszönöm a bókot. Csak igyekszem naprakész maradni. Számomra az is fontos mit tud a mod, a kinézet mellett. A Pico 2 is szép, de csupán az alap funkciókat tudja és monokróm a kijelzője. Utóbbi még nem is lenne baj, csakhát a Z80-al szemben tényleg alapabb, ha szabad így fogalmazni. De tény, hogy amit kell azt tudja. Viszont ami miatt a Z80-at ajánlanám az első sorban az, hogy az a mod már 4. generációs. Van benne:
- Refresh mode, ami a coilok élettartama szempontjából lényeges. Ez az ami rezgéseket bocsát a tekercsre, ami miatt sokkal lassabban kokszolódik.
- egy úgynevezett F0 mode, amivel watt helyett frekvencia értéket tudsz beállítani, ami MTL-hez 50-100hz közötti érték a javasolt, DL-hez pedig 20-50hz a javasolt érték. Ez is a jobb élményt hivatott elősegíteni.
- A tűzgomb reakcióidején is javítottak. Azonnal tüzel, ami bár van akinek hátrány, de én mindenképp pozitív előrelépésként könyvelem el. Hisz ehhez könnyebb hozzászokni mint ahhoz, ha lomhán tüzel a mod.
- Sokkal nagyobb figyelmet fordítottak a védelemre. Jobb chipeket, mosfeteket kapott amik miatt biztonságosabb is lett.
- A teljesítmény 80w, 75 helyett, a Pico-val szemben.
- Illetve 27mm-ig fogad a Pico, a Z80 pedig 28mm-ig.
Igyekeztem nem túlzottan lehúzni a Picot. És bocsánat a Pico kedvelőktől, volt nem is egyszer Pico-m, nagyon jó, nagyon szuper. Amire kell arra tényleg kiváló. De a plusz “flancok” miatt úgy gondolom a Z80 jobb.
Szerk.: A Z80 színes kijelzős. Oled, ha jól tudom. Flancosabb, na.
Maximálisan egyetértek Kingával inkább kivárom ha nincs pénzem és nem sürgős és vesszek egy jobbat mint alapót Mert sokkal jobban megéri időt állóbb igy a dolog. Sokkal több féle variációban el lehet indulni ami nagyon sokat számít !
Tényleg nem a Pico ellen vagyok. Csak ami többet tud az nálam egyenlő a jobbal.
Hú írtok ám. Most végem.
Én úgy vagyok vele, hogy úgyse használom ki ezeket a “flancokat”
Én is ezért választottam a lost vape thelema quest mert ennyiért nem volt drága a tc is jó kipróbáltam van 3 memória benne . A hátránya az akku kezelés de mivel van 4 akkum pont nem érdekel . Szerintem nagyon megért 16000 ezer ft az a mod .
Én meg spec rosszul vagyok a színes kijelzőktől, nálam ez alapból kizáró ok.
Nekem volt z50-en, szerintem a kérdésre a válasz szimplán annyi, hogy talán az innokin minőségibb, mint az eleaf, igaz mindkettő kb. a budget piac alja.
Csak 16ezer? Hát ez nem sok. Abszolút megérte. Én anno sok nyálat elcsorgattam a Therion-ra, az 32ezer volt akkor. Mostmár lassan veszek a LV modot akkor.
Ezért is vettem meg a csóró ember Dna ja Van itthon hogy dovpo odin 250 c . Tudom nem üti meg azt a szintet de közel van hozzá csak az meg 50 ezer
Illetve helyesbítek, a pico az alja, az innokin egy szinttel feljebb van, mint mondjuk az aspire vagy az ambition mods. A vaporesso meg eleaf kb a belépő szint, amiért már érdemes pénzt adni.
Attól függ honnan nézzük. Én pl. imádom a Vsticking-emet, sokaknak az a Yihi chipes modok alja. Ami számomra a legalja az a Kangertech és a Smok, amihez később társult a Wismec. Sztereotípiák ide vagy oda, de ami állásában elcsesződik, felgyullad, nem kapcsol be, elmegy a kijelzés én ezekre mondom, hogy a legalja. Akik az elmúlt kb. 5 évben álltak át azoknak megint más a véleményük. Nekik nem kellett lángra kapott modot oltani
A legalja az nálam a megvehető termékek közül az, smok, kangertech, vapor storm, ezeket én nem is ajánlom megvételre. Személy szerint már a vaporesso is lassan bekerül ebbe a kalapba nálam, elég hullámzó a minősége.
Szerintem a vaporesso mostanában nagyon leadta magát Luxe ból nekem volt 2 ö is … De amit mostanában művelnek siralmas . (egyéni velemény)
Vaporstorm volt a kezemben, egyszerűen idigesítő a menüje.
Ezigen Köszönöm a választ még is győztel
Jelenleg egy Vaporesso Gtx One készülékem van 2 hete álltam az amanalog cigiről nagyon imádom de nekem kicsit kevés a gőz is és a tudása is
Ha a generációs különbségeket nézem, az alkatrészek is jobbak, újabbak, frissebb technológia. Az én meglátásom az, hogyha nem használod ki, akkor is érdemes korszerűt venni.
Szívesen, örülök, ha segíthettem.