Sziasztok. A magyar webshopok nem árulhatnak készülékeket, csak aromákat? Ha bemegyek egy trafikba, ott vásárolhatok magamnak csak modot? Nem horror áron? Ti honnan szoktátok megrendelni a készülékeket? Ugyanis már túl sok a kazánom ahhoz az egyetlen egy modhoz, amim van.
Ha tudnánk milyen modok jönnek be neked ,és milyen összegben gondolkodsz akkor könnyebb lenne segíteni
Néztem ezt a Vaporesso Gen 200 -at, van ahol csak 30 dollár. De lehet egy akkus is, ha nem túl gagyi, mert csak mtl -re kell. Olyan 10 ezer körüli árban.
Inkább valami lapos, fémházasra gondoltam, ami melóban zsebben hordható, s lehetőleg tudjon TC módot.
1 akkus ? https://www.cigabuy.com/authentic-asmodus-colossal-80w-box-mod-royal-blue-p-22519.html
2 akkus https://www.cigabuy.com/authentic-asmodus-minikin-3-200w-touch-screen-box-mod-blue-p-22294.html
EU raktárból +szállítás… mindkettö fém
Oksa, csak egy lehetőség volt
A fémről nem tudtam sorry
De lapos ,tc-s, és szerintem a dicodes után ,ha nem a legjobb,ami az akukezelést illeti 1*18650-el.
De van egy 13 puffos ZQ is ha érdekel ,na az fém.
Mastercard kártyával, vagy utánvéttel lehet fizetni? Áfával és vámmal megterhelve az eliquidtrafiknál már mindjárt 3x annyiba kerülnek. Innen mi jön még rá a fuvardíjon túl?
Szerintem ez pont neked való! Csak nem tudom milyen méretűek a tankjaid.
Erre 22-es megy. Legolcsobb, legjobb, legstrapasabb. Kb 1-2 nap és megerkezik neked!
Kicsi is,TC-is,fém is.A legolcsóbb szállítás,és utánvéttel tudsz fizetni.
Szerintem utalni kell,és azért írtam hogy EU-ból,mert nincs áfa béta semmi,csak a szállítas úgy tudom.
Igen, szerintem zsebbarat és melós mod!
én a sima picot venném…
Miért János? Az jobban megvan csinálva? Pedig nagyon tetszik ez a rose gold régóta szemezek vele
A pico 2 75w masszivabb szerintem es talan kissebb is egy hajszállal.
De ami a kepen van az talán konnyebb .
De mind a kettő szerintem rendben van.
Es a vaporism oldalán aksival együtt 15000ft maximum.
Szia Ivett! ezt nem ismerem az a kiálló rész alul és fölül ronda…a régi picoról tudok nyilatkozni az volt az jó
Nekem tetszik az oldalsó mintája. Tudom a régiek jók az van 3
Nincs különösebb oka.Nekem jobban tetszik.
Akkor eldöntetett ha neked tetszik…végül is magadnak veszed…