Tudom,hogy már uncsi vagyok,de 1edül nem tudok és nem is szeretek dönteni
Ha tudnék venni 2 modot. …1iket pl.most,a másikat,a jöv.hónapba,ha megkapjuk az szja-t.
Az egyik mindenképp a Rose Gold Eleaf istick pico plus lesz.Csak közeli áruházakat néztem.Az elektronikus-cigaretta-n csak 10.950.-Erre menne a Kayfun.
A másik a kérdéses.Kettő 21700-as,a harmadik úgy tudom 18650-es
-Vaporesso Target 100W.Az eliquidonlineshopnál 18 000.-ft.(Szerk:ezt már ki is húztam a listáról)
-Lost Vape Thelema Solo 100W.A Cseheknél 16.000.-ft
25-ig fogad tankokat.Vagy a W-ot vagy a V-ot mutatja.Én azt szeretem,ha mindkettőt látom.A Matt Red tecc.Jól mutatna rajta a fekete V1
-Innokin Coolfire Z80.A Cseheknél 14.700.-ft.Magyarra fordítva azt írja,hogy "felé"Gondolom az azt jelenti,hogy most nincs raktáron.27-ig fogad tankokat.Lehet nagyon bután nézne ki rajta egy 23-as tank.Ez mutatja 1xrre a W-ot és a V-ot is.Ez mivel kerekítettebb,kinézetre jobban tecc.De igazán csak a fehér tecc.Azon meg elég kontrasztosan mutatna a fekete V4-es tank.
Úgy gondoltam,hogy amit kaptam ajándékba Pico-t,arra visszatenném a Kree-t.
A Yihi-n maradna a Spica,mert elég magas tank,nem nagyon tudom máson elképzelni és sztem elég jól mutat a Yihi-n.
Van még ugye az Ijoy modom.Azon lenne a Berserker V1 és akkor az EX.V4 alá kéne a második mod.
@Ivett vagy valaki írta,hogy nehogy vegyek egy ilyet
Arra már nem emlékszem,hogy miért ne
Fent volt az eredeti hosszabb listámon.
Mondjuk én Pro-t akartam…nem is figyeltem neked Pro van-e