Egy kis segítséget szeretnék kérni. Úgy döntöttem, hogy beruházok egy külső akksis, porlasztós MTL kit-re. Két versenyzőt néztem ki, és nem tudok választani.
Az első:
Innokin Kroma R Zlide kit
A második:
Innokin Coolfire Z80 Zenith II kit
Ugyan annyi watt-osak.
Tank is kb ugyan olyan lehet ízre, gőzre (külföldi tesztekbe hol egyik jobb, hol másik jobb).
Szia Elek. Nagyon szépen köszi a hozzászólást. A kommentek alapján akkor úgy néz ki, hogy a Coolfire lesz. Átnéztem a küldött linkeket. Az is fontos a vásárlásnál, hogy itt az eliq.hu-n 24 hónap garanciát adnak rá. Ha van vele valami, akkor elvileg megjavítják vagy kicserélik. Itt a cseh boltnál ezt nem tudnám könnyen intézni, de köszi szépen. Amúgy miért felejtős a Kroma kit neked, szerinted? Nagyon kíváncsi vagyok. Légyszi fejtsd ki kicsit bővebben.
rendelkezik az új Refresh funkcióval is, amely lehetővé teszi a tekercs manuális frissítését, jobb ízt és gőzt biztosítva. Hogy ez mennyire hatásos az…
Én 500 szivasonkent meg szoktam csinálni.
Szia! A Kroma nem sikerült túl meggyőzőnek az Innokinnek. Sőt elmondható ez minden termékükről. Több sebből vérzik a Kroma. István is ahogy említette a tűz gomb nem egy veretes megoldás! Anyaghasználatban a sérülékeny “ zongoralakk”. A kijelzője is egy gyenge pontja az érintettnek. A Z80 legalább innovatívabb. Bár sajna az sem lesz a tartósan szép állapot megőrzője. Innokin eddig talán az Ares ill. Zilde kazánokkal villantott de az sem igazán az ő tudásuknak köszönhető! Hirtelen ez jutott az eszembe Innokin vonalon. Véleményem “nem ajánlott” Azért a garanciát ne vedd szentírásnak ezen termékek esetében! Karcok, kopások nem játszanak.