MTL-hez ajánlás

Nem rossz rta az ! Ha jól vattázom,amire már rájöttem :grin:egész jó ízeket tud hozni.(az is igaz hogy DOHÁNNYAL !!! :wink:)

5 kedvelés

Az igaz lehet, mert nem tudom, nekem nincs!!:rofl: Én a mod ról beszélek!!

5 kedvelés

Lenne kettő is,egy sima és egy plusz,de elkunyerálták :joy:az áldott jószivem visz a sírba :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Itt is van mindből.Jó tényleg az árához viszonyítva pláne.

6 kedvelés

Én is azt mondom hogy tényleg jó,árban nem egy ökör,és tényleg régóta a piacon van ebből látszik hogy szeretik mert kicsi.

Vagy ! Nem próbáltak mást :grin::joy:

7 kedvelés

És igen gondolkodtam nemrég megint én is….de minek már :blush:

Szerk: tudom,ha kérdeznék :joy:

5 kedvelés

Azért kérlek szépen, mert még 1 kell!!:grin:

5 kedvelés

Azt hiszem anyagom még van polchoz,de lassan már hely nincs ahová felfúrjam hogy tegyek rá még modokat is :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Majd később lehet az is lesz, de egyenlőre maradok az MTL-nél :joy:

7 kedvelés

Ebből azért nagy gondot ne csinálj magadnak!!! Vigyázok rá neked!!:grin:

6 kedvelés

5 centis szélezetlen tölgy :grin:jaaaa,hogy nem az kellene ? :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Csodálkozom,hogy a Dvarw még nem került szóba. Igaz ott a porlasztó kilőve.:smiley:

6 kedvelés

Van belőle porlasztós is 2féle..

8 kedvelés

Én porlasztóst nem tudok ajánlani, 2 db volt ,egy közepes és egy amit utáltam!:man_shrugging: :grin:

6 kedvelés

Tudnám ajánlani,de már nem kapsz porlasztós dvarwot.

Az rta meg…..már nem merem mert azt is ritkán lehet kapni eredetit,újat belőle :grin:

5 kedvelés

A dvarwból a klónok is jól muzsikálnak. :grinning_face_with_smiling_eyes: Nyáron szereztem egy előszériás klónt fillérekért. Már csak a modot várom alá,de a HC még mindíg ül rajta. Jövőhéten majd írok már nekik hogy letelt a 2 hét. :rofl:

6 kedvelés

Tudom ,higy van belőle,de szerintem olyat nem lehet még kéz alatt sem kapni. Porlasztót meg gondolom mégugysem.

7 kedvelés

Nem,egyik sem eladó :joy:

7 kedvelés

Gondoltam. Az gyüjtői darab. :grin:

7 kedvelés

Irigy vagy!!:rofl:

5 kedvelés