MTL-hez ajánlás

Modot én is váltottam, de még Pico plus is meg van még 4 vagy 5!:grin:

7 kedvelés

…..de ki számolja! :rofl::wink:

5 kedvelés

Tehát zacskó, doboz….és vasárnaponként porszívó :ok_hand::grin:

5 kedvelés

Leg belül vannak a szekrényben!!:man_shrugging: :rofl:

4 kedvelés

Ismerős….egy egyszerűbb Tetris 3D :grin:

4 kedvelés

Így sosem kerülnek sorra. :sweat_smile:

5 kedvelés

Hacsak nem nyitott a szekrény hátul :thinking::grin:

4 kedvelés

Ők már nem hiszem!!:man_shrugging:

4 kedvelés

Na, segítek…eldöntöttem helyetted, a zőőőődet adod el. :rofl:
Szívesen :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Van 3-4 mondom, SBS is, amit nem vettem kézbe 2 éve :roll_eyes: pedig hogy oda voltam érte. :thinking: Mondjuk nem képviselnek nagy értéket.

7 kedvelés

A Picok sem!:rofl: Csak van!

5 kedvelés

És te is 2x18650,egy 1x21700-at használsz mtl hez :blush:ami nem baj mert kibírja ha időd engedné egész 2 napig is :grin:

6 kedvelés

Többnyire így van, néma egy másik 21700 is. Most ez a praktikus :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Na, annyira nem kerültem közelebb a megoldáshoz.:joy: Valaki nem tudna pár elérhető/bevált modot ajánlani amit nem nehéz beszerezni? Közben bújom a fórumot is, de hátha :man_shrugging:t3:

7 kedvelés

Szokj át a DL re .. arra adhatok tippet :rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Amivel kezdtem, az Elaf Istick Pico Plus volt!! Mai napig lehet kapni egy strapabíró jó kis mod!! Nem utolsó sorban olcsó!!

10 kedvelés

Most elővettem!! Legalább megnéztem!!:sweat_smile:

6 kedvelés

Mivel nem vagyok a klónok híve,ajánlanám a pico plust,2 akku,egy töltő,és egy akár pioneer v1.5 mtl rta-t kezdésnek.

Emberbarát megtekerni,a mod olcsó,kezdeni elég.

Ha belejöttél mehetsz akár fentebb is a jobbak felé…..

10 kedvelés

Pico azért majdnem mindenkinek volt .. valahogy akárkivel beszélek mtl vonalon ..szóba kerül a jó öreg Pici Pico .. valszeg örök darab :heart:

7 kedvelés

Ez teljesen igaz!! Mint az is ,hogy te vagy az egyik úriember aki végett nekem a szekrényben van!!:rofl: De csak köszönet jár érte!!

6 kedvelés