MTL-hez ajánlás

Eleaf iStick Pico Plus-t én is jó szívvel ajánlom, nagy megelégedéssel használom.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Én addig használtam míg darabjaira hullot szegény. Az akku kupaktól féltem,hogy kikopik a menet de nem. Széthullot a mod.

6 kedvelés

9 kedvelés

Az akku kupak menete nekem a Pico 2-nél ment tönkre, (ragasztgattam egy darabig, de aztán beuntam​:smiling_face:), ezért azt nem ajánlom, de a Plus-sal-lekopogom-még nem volt ilyen problémám.

Meg persze a kérdezőnek is csak egy megfontolandó opció, mert nem biztos, hogy kicsi modot szeretne. Én pont azért szeretem, mert kompakt, női kézbe tökéletes.:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ez Pico 25. szerintem!

6 kedvelés

Passzolom. Az első szettem volt annó még a vape42-ből vettem személyesen.:cry: A 25 az mit takar amúgy?

7 kedvelés

Én csak 2 akkus modokkal rohangálok. 30w környékén mozgok,de szeretem ha kitart bőven a nap. :grin:

6 kedvelés

Igen nyertél. Valóban pico 25. Rákeresett nekem @Gilbert

5 kedvelés

25 mm kazán fér el rajta kényelmesen lelógás nélkül :grin:

Hogy honnan tudom? Csak :joy:

8 kedvelés

Na, látod, nyertél! :wink: Valóban egy Eleaf iStick Pico 25-ös mod volt az! Keresgéltem egy kicsit, és a “25” a Pico 25-nél a maximális tank átmérőre utal, amit rá tudsz tekerni anélkül, hogy túllógna vagy beleütközne az akkufedélbe. Szóval, ez a 25 mm-es tankokhoz passzol tökéletesen.

Jó kis darab volt, látom, rendesen használtad! Kár, hogy szétesett, de legalább emlékeid vannak róla. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Forrás: Eleaf iStick Pico 25 with ELLO Full Kit Review

10 kedvelés

És most látom :flushed_face:

Nem,nem én vagyok @Gilbert :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Csak azért ismertem fel mert van!!:man_shrugging: :grin:

6 kedvelés

nekem még megvan a Pico 21700am :grin: … és a Swag 2 is

6 kedvelés