Eleaf iStick Pico Plus-t én is jó szívvel ajánlom, nagy megelégedéssel használom.
Én addig használtam míg darabjaira hullot szegény. Az akku kupaktól féltem,hogy kikopik a menet de nem. Széthullot a mod.
Az akku kupak menete nekem a Pico 2-nél ment tönkre, (ragasztgattam egy darabig, de aztán beuntam), ezért azt nem ajánlom, de a Plus-sal-lekopogom-még nem volt ilyen problémám.
Meg persze a kérdezőnek is csak egy megfontolandó opció, mert nem biztos, hogy kicsi modot szeretne. Én pont azért szeretem, mert kompakt, női kézbe tökéletes.
Ez Pico 25. szerintem!
Passzolom. Az első szettem volt annó még a vape42-ből vettem személyesen. A 25 az mit takar amúgy?
Én csak 2 akkus modokkal rohangálok. 30w környékén mozgok,de szeretem ha kitart bőven a nap.
Igen nyertél. Valóban pico 25. Rákeresett nekem @Gilbert
25 mm kazán fér el rajta kényelmesen lelógás nélkül
Hogy honnan tudom? Csak
Na, látod, nyertél! Valóban egy Eleaf iStick Pico 25-ös mod volt az! Keresgéltem egy kicsit, és a “25” a Pico 25-nél a maximális tank átmérőre utal, amit rá tudsz tekerni anélkül, hogy túllógna vagy beleütközne az akkufedélbe. Szóval, ez a 25 mm-es tankokhoz passzol tökéletesen.
Jó kis darab volt, látom, rendesen használtad! Kár, hogy szétesett, de legalább emlékeid vannak róla.
És most látom
Nem,nem én vagyok @Gilbert
Csak azért ismertem fel mert van!!
nekem még megvan a Pico 21700am … és a Swag 2 is