Sziasztok,gtx re venni szeretnék az asszonynak mtl rta tankot 22mm legyen,mi lehet a megfelelő ami ízre jó és nem oly drága pl arany színű bersekeren gondolkodok a 22mm re.Mert ugye sokkal olcsóbb lenne ha tekerném neki mint állandóan vegyem a porit a tankba.meg hát ugye ízre jobb is lenne.Mit ajánlatok nekem.Köszi előre is.
Szia Szabolcs! A Kizoku Limitet még nem nézted? Kimondott női tank! Veszel hozzá pár porit, és ha a tekerés amit építesz bele leégne asszonypajtás rak bele porit amíg nem tekersz egy másikat!
azt nem is tudtam,hogy poris is na majd rá nézek köszi szépen.
Megéri rá nézni! Egyszerűen ki lehet tekerni az RTA deket és 2féle porlasztót is tudsz bele tenni! Zseniális megoldás! És asszonypajtás 1perc alatt kicseréli és már gőzölhet is tovább!
igazából most a gtx one van neki de a modra tervezek venni az sem baj ha nem poris mert tekerőset akarok mindenképp neki de meglátjuk melyik lesz majd az.Köszi szépen a segítséged
Fúúú,de jó!Most néztem meg
Szia, szerintem kukkolj rá erre is, Bishop RTA-ra is, ha szerencséd lesz nem tetszik az asszonynak és rád marad!
Ha igazán szépet szeretnél Neki, DotMTL RTA. Ez inkább ékszer, mint tank. Szerintem.
Hú de szép. Dl változatuk nincs esetleg?
ez is nagyon jó ötlet amúgy van benne igazság én pl a pioneer mtl rta néztem még ki magamnak na meg a kayfun lite 2019 et is kinéztem annyi minden kéne ja meg hozzá 2 db 1 akksis modok is kellenek,tervben van itt sok minden márhirtelen kellene vagy 3db mtl rta tank most nekem 2 ugye az asszonynak 1 elég
köszi,na majd megmutatom neki ezt is valamelyik csak be jön neki külsőre ugyemeg valami csajos drip tippet kell még rá csináltassak
Kimondott DL RTA-juk nincs, 1-2 poris tankjuk van, ami messze nem olyan szép mint az mtl, de talán a DotRDTA ami DL is, meg talán szép is.
Helyes, helyes. Adja meg a módját.
Valóban szép ez is, de az előző képen szereplő mtl nagyon odavág
Az a helyzet,hogy bármennyire is tetszik, mtl tank már tényleg nem kell, elég a dvarw meg a féligmeddig mtl Fresia
És olyan ami nem RTA?
Nagyon szép!
Ha találsz modokat,majd írd már meg,mert én is keresek
majd nézelődök de kimondottam 1 akksis jöhet szóba mtl re