Sziasztok!! Segítsetek kérlek a szett beárazásával!! Minden karcmentes, az rtan kb 2 tank ment át a modot kb 2 hónapot használtam!! Köszi
Na tudom mennyi , de iszonyatosan szép a mod és a szín …
Szintén nem nagyon lehet már boltban megvenni ..
Szia Tibi!
Nekem két éve sikerült egy műszakilag kifogástalan, hiánytalan, de karci-marcis(!) Tomahawk-hoz hozzájutnom kerek 10.000 Ft-ért.
A leendő vásárlók ne feledkezzenek meg arról a nagyszerű tényről sem, hogy még pumpálhatós is a kicsike!
Köszi!! Ez nem a pumpálható változat!!
Szóval megint az van, hogy szúrjam magam tökön?
Berendeltem egy V4-et, egy másikra ráugrottam itt az oldalon, itt a 3. + mellé egy SBS, amit ajánlottak is amikor kérdeztem, de közben ráugrottam egy másik szettre…
Most arra megy ki, hogy elszegényedjek mindenképpen?
Én ajánlottam akkor is!! Nekem nem ez az 1 van belőle! Egyenlőre csak kíváncsi vagyok, ha el akarnám adni, mennyit lehetne kérni érte!!
tévesen neked írtam…töröltem
Nem tudom, mennyi lesz, ha el szeretnéd adni, de érdekel a mod
Pont most nézegetem a háromef-en a paramour sbs-t, akkor várok vele, kell valami , amivel kicsit kompaktabb tudok lenni a kazánjaimmal…
Szia Tibor! Tekintve, hogy a mod alig használt és új állapotban van, én 25 ezret gondolnék érte. Az RTA-t mostanában láthattuk mennyiért mennek,9-10 ezer közé lőném be.
Mint írtam még csak gondolatban van, mert én is egy újabb modon gondolkodom!! De ha úgy lesz szolok!!
Köszönöm!!
Nálam pont ugyan ilyen a párja!!
Dettó
Eddig az Ambition Mods Emira SBS-re vártam, de a tűzgomb nagyon rossz helyen van és Vaping Bogan teszt videója alapján egy rakat szr az egész…
Lehet hogy Parsons lesz belőle…
Itt van már egy ideje:
Köszi, láttam.
A fentiek miatt kimarad ez most, kár érte, az állítható magasság nagyon jó fícsör.