Tomahawk sbs+ Expromizer v4

Sziasztok!! Segítsetek kérlek a szett beárazásával!! Minden karcmentes, az rtan kb 2 tank ment át a modot kb 2 hónapot használtam!! Köszi

12 kedvelés

Na tudom mennyi , de iszonyatosan szép a mod és a szín … :heart:

Szintén nem nagyon lehet már boltban megvenni ..

green star wars GIF

6 kedvelés

Szia Tibi!

Nekem két éve sikerült egy műszakilag kifogástalan, hiánytalan, de karci-marcis(!) Tomahawk-hoz hozzájutnom kerek 10.000 Ft-ért.

A leendő vásárlók ne feledkezzenek meg arról a nagyszerű tényről sem, hogy még pumpálhatós is a kicsike! :heart_eyes:

9 kedvelés

Köszi!! Ez nem a pumpálható változat!!

7 kedvelés

Szóval megint az van, hogy szúrjam magam tökön? :smiley:

Berendeltem egy V4-et, egy másikra ráugrottam itt az oldalon, itt a 3. + mellé egy SBS, amit ajánlottak is amikor kérdeztem, de közben ráugrottam egy másik szettre…

Most arra megy ki, hogy elszegényedjek mindenképpen? :wink:

11 kedvelés

Én ajánlottam akkor is!! Nekem nem ez az 1 van belőle! Egyenlőre csak kíváncsi vagyok, ha el akarnám adni, mennyit lehetne kérni érte!!

7 kedvelés

tévesen neked írtam…töröltem :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem tudom, mennyi lesz, ha el szeretnéd adni, de érdekel a mod :smiley:

8 kedvelés

Pont most nézegetem a háromef-en a paramour sbs-t, akkor várok vele, kell valami , amivel kicsit kompaktabb tudok lenni a kazánjaimmal…

9 kedvelés

Szia Tibor! Tekintve, hogy a mod alig használt és új állapotban van, én 25 ezret gondolnék érte. Az RTA-t mostanában láthattuk mennyiért mennek,9-10 ezer közé lőném be.

8 kedvelés

Mint írtam még csak gondolatban van, mert én is egy újabb modon gondolkodom!! De ha úgy lesz szolok!!

8 kedvelés

Köszönöm!!

6 kedvelés

Lehetnének tesók :heart_eyes::heart_eyes::joy::joy::joy::joy:

10 kedvelés

Nálam pont ugyan ilyen a párja!!:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Dettó :slight_smile:

Eddig az Ambition Mods Emira SBS-re vártam, de a tűzgomb nagyon rossz helyen van és Vaping Bogan teszt videója alapján egy rakat sz​:face_with_symbols_on_mouth:r az egész…

Lehet hogy Parsons lesz belőle…

6 kedvelés

szerk.:azt hittem a szögletes a tűzgomb, de, nem!
:thinking: :saluting_face:

7 kedvelés

Itt van már egy ideje:

324552

8 kedvelés

Köszi, láttam. :+1:

A fentiek miatt kimarad ez most, kár érte, az állítható magasság nagyon jó fícsör.

6 kedvelés