Srácok! Nem írja ki, csak a wattot
Néztem a leírást, hátha atvalthato az üzemmod, de nem! 2 féle van : az egyik a porlasztosnak, az letilt, nem is enged 14 watt fölé, a másik a tekerosnek, az nem tilt le, de nem mutat infót, csak a wattot!
Pedig de
A nagybetűs watt allatt balra van az ellenállás, jobbra a volt.
Az uccso kép a picoval készült
Kívánunk egyet a Draggel is
Én már alig bírom kivárni.
Jó, egy pillanat
Tartsd nyomva a tuzgombot és ugy fenykepezd.Sok mod csak a tuzeles pillanatában írja ki a feszültséget .
Igen, ennek más a menüje, bal oldalt van a volt. Mármint nem volt ott, hanem most is ott van. A volt.
Tyüha, itt valami nem kerek. Az ellenállás 2.21. Ami a Piconál 1.24.
A hiba az Ön készülékében van
Na ezt mondom, hogy valami szar
Igen, jó a helyzetfelismerésed
Akkor látjátok ti is. Meg kellene nézni azt az 510 - et. Amelyiknek csak egy szikikongyűrű van a közepe alatt, hajlamos a beragadásra. Vagy koszos, vagy rossz a forrasztás valahol, már ha ezt a mod produkálja. Nálam is az Innokin Kroma - A ha egy hosszabb középérintkezőjű tank után tekerek egy rövidebbet, nem érintkezik. Nincs másik tankod? @Ivett
De a doggyt raraktam, az megy még 12 wattal is
Akkor nem egyforma a középső érintkezőjük. A mod - on levő 510 aljzat meg rugó nélküli kivitel. Amelyikben csak egy szilikon lap a szigetelő és rugózás is egyben, miután a hosszabbik tank közepe azt benyomta, a rövidebbel lehet, hogy nem érintkezik.
Ezt azért nem tisztán értem! Ha nem érintkezik, akkor, hogy mutat bármi értéket!? Félig érintkezik? Jah és ez egy zsír új mod, nem volt még rajta tank
Igen. Kicsit odaér, de nagy az ellenállása. Nincs meg a rugónyomása. Új mod? Tudnak a gyárak selejtet is gyártani. Akkor koszos még nem lehet. De lehet nagyon mélyen lent a közepe. Éppen hogy odaér, és az áram hőjétől beoxidálódik. Tesztelgesd még, és használd azzal a kazánnal, amelyikkel megy. Én sem szívesen szedném szét. Esetleg szigorúan kikapcsolt állapotban megpróbálni felpiszkálni valami tűszerű szerszámmal. De a tapasztalatom, hogy az olyan kazán úgyis visszanyomja.
Köszi szépen a tanácsodat, megpucolom.
Köszi, de ez a süllyesztett draghoz van atalakito. Nekem a sima 510es van
bocs most már én is rájöttem