Sziasztok, Fórumozók!
Végre megérkezett az 510-es adapterem is a SWAG PX80-omhoz, így ment is rá a Berserker. Gyönyörűek együtt, a két GunMetal szín szinte tökéletesen megegyezik.
A probléma nem is itt kezdődött…
Hallgattam rátok és a 20mg/ml-es erősségű elképzelésemet elvetettem és 12mg/ml-es erősséggel indítottam. 60VG-40PG aránnyal, hogy ne eresszen a levegőnyíláson, mert olvastam, hogy elég kényes a Bersi.
És itt jön a probléma: Vettem egy gyümölcsös longfill aromát (nem tudom, márkanevet írhatok-e?), aminek a flakonja 100ml-es és 20ml aroma volt benne PG-be áztatva. 1 hétig érleltem és sajnos semmi íze nincsen.
Ami még releváns, hogy 0,9 ohm-os, “dual core fused clapton ni80”, 3mm-es átmérőjű tekerést használtam 18W-on (márkanevet szintén nem merek írni), cipőfűzős vattával, ami szintén 3mm-es átmérőjű. Még annyit jegyeznék meg itt, hogy piszok lassan hevítődik a tekerés.
Kollégámtól kértem “Hejzenberg”-et, hogy leteszteljem azzal van-e íze a tankomnak, és képzeljétek, visszaadja az ízét remekül.
Adtak a Bersihez kettő darab gyári 0,75 ohm-os tekerést, azzal nagyobb a gőze és az íze is haloványan fel-felbukkan a longfillnek, de nagyon nem az igazi.
Mit tudnátok nekem tanácsolni? Akár watt tartományban; akár tekerés anyagában, és ellenállásában; akár a vatta tekintetében?
50-50-re kellene kevernem? Alapjáraton dohányos aromákat szeretnék használni, hébe-hóba gyümölcsös aromákkal felváltva.
Miket tehetek még, hogy intenzívebb íze legyen a kész liquidenek?
Előre is elnézést kérek a töménytelen kérdésért!
Viszont nagyon szépen köszönöm az időtöket, türelmeteket, segítségeteket!
Lackó