Egy újabb ötlet.
Megnézném megint a tankba lévő tekercs lefogatását .Vannak modok amelyiknek az elektronikája érzékeny ha nem teljes a kontakt.A pikó erre nem annyira érzékeny.
Rendesen bevan fogatva. Bocsi, de ez a telefon nem képes ilyen picire fókuszálni, a makrozni tudó kamerát meg lusta vagyok elővenni mindenesetre ez már a 7ik tekerés, nem szarakodom vele, megy a nagyinak ez a mod!
Cotton Bacon Prime-ot vettem én is kezdésre. A Discovery 555 nek eléggé -ahogy itt többen fogalmaztak- pelenka ize volt vattázás után. Kb fél tank és jó/jobb lett.
Az erősebb/karakteresebb ízű likvideknél nincsenek gond.
Én sem szeretek sűrűn vattázni viszont váltogatom az ízeket. Én nem szoktam két íz között vattát cserélni (most lehet kitagad a vaper közösség), mivel úgy vattázok hogy leérjen az aljáig. Így majdnem teljesen ki tudom szívni az összes liquidet. Onnan látom hogy már üres, hogy a kilógó vatta alja szépen szárad. Ilyenkor egy két slukk, és megy a másik liquid.
Miután a Vattából kiment az előző lötyi (kb 5-6 slukk) jön is a másik liquid íze. Erősebb liqudek esetén (Latakia vonal) javasolt a mosás vattázás. Ezért általában ezeket az erősebb füstösebb dolgokat újravattázás környékére időzítem.
Jó is hogy felmerült a téma mert én is keresnék egy jó MTL vattát
Teljesen igazad van, én is így teszek, ahogy te megvarom míg lefogy teljesen és aztan megy bele az új íz! De ez nálam fél tank szokott lenni. Mondjuk ha nagyon ízlik akkor több. Akinek több készüléke van az tud másképp kalkulálni
Mtl-re nekem eddig a legjobb a rayon.Nem igazi vatta,hanem cellucotton.Két slukk és hozza az ízeket ,sőt ha két leves közt az általad is használt (kifogy-felönt) módszert alkalmazod azonnal jön az új íz .Ha jól emlékszem red Astaire után is jött az új leves íze és a vattából is kiment a vörös szín ami szinte lehetetlen kategória …Ez a “vatta” nem tömödik el,nagyon nehezen is kokszol.
ui. “folyós” tankokhoz is nagyon tudom ajánlani ,borzasztó nagy mennyiségű liquidet képes magában tárolni ,olyan ez mint a vákuum
4 nap m type!!! után a rayon.A chimney cap-et nem szedem le,mert meg nem akarom ujratekerni,szuper íz meg mindig .A tekercs alatt van egy kis koksz,de a tekercsen kívül hófehér a vatta.Tudom sz@r a fotó ,de úgyis átjön a mondandóm .Ez a rayon.
Dehogy tagadunk ki. Én is így csinálom.
Azta…
Érdekel
Merre lehet fellelni?
Vape42-n van ,egy ilyen kupac volt vagy ötszáz forint
De jó hogy a múltkor rendeltem innen, csak még ezt nem tudtam majd legközelebb
Amikor ott vásároltam, akkor még én se tudtam róla. Csak hozzá kellett volna csapni a többihez. De biztosan járok még valamikor arra. Mondjuk 1 Heisenbergért, vagy drótért.
Vagy csak helyi drogeriaban,szepsegapolasi uzletben rakerdezni,hogy van-e nekik Graham cellucotton beauty coil,mert szerintem szaz hogy a negyvenkettesek azt porciozzak.
Régen volt az emagon
https://www.emag.hu/cellucotton-rayon-vatta-30cm-made-in-usa-2-8-j-98977062/pd/D4JQDZBBM/
most ebayen látok
Na ja, vagy 4 éve volt kapható azt hiszem!
Ez egy mobil bélrendszer
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.