Ez a vatta elsőre borzalmasnak tűnt, szerintem merev és könnyen foszlik, de mégis jól működik, ha kitapasztalod.
Viszont ajánlották ezt a nagyon ritka vattát, ami dohányos ízekhez sokak szerint a legjobb:
https://vape42.hu/termek/just_red_v2_ob_by_cottonman_20cm.html
Igaz nem olcsó, de alig várom, hogy lehessen rendelni.
Ah értem, köszi szépen ezt megnézem hátha mashol van készleten
Légyszi jelezd, ha találsz, mert én sehol nem láttam
Rendben!
Ez az original oldal, szerintem ez a szál az:
Máshol nincs
Amazonon van rayon tizenvalahány meg száz plusz méteres kiszerelésben is.
Nem a rayon volt a kérdéses, hanem ez a amerikai spéci cucc, különben ezt is láttam amazonon
Szia @Adams
Azt kell mondjam ez a Just Red vatta picit más lett,legalábbis utolsó rendelésemnél már nem az a nehezen kifésűlhető borzos valami mint elötte,hanem mintha ki lenne fésülve és picit más a szine is,nekem úgy tűnik,mintha nem ugyanaz lenne,ízben jót hoz,de a Rayon számomra jobb.
Szia @Ivett
Amazonról hogy történik a rendelés kb mint az Ali?Am ha 2.5mm magméretet használsz szvsz a Super Sorb lenne számodra a legbiztosabb,mint ízre mint építhetőségre.
Hajt a kíváncsiságom, ki fogom próbálni azért…
Viszont ahogy ajánlottad, a Rayon tényleg jó a dohányos ízekhez.
A Berserkert használom dohányos ízekhez, abba a Rayon kerül vissza, a Brunhilde meg az összes többi ízvilághoz… ott a Super Sorb nagyon bevált, jobb a CB Prime-nál.
Karácsonyra meg jön a “kötelező” darab, ami a Dvarw
(Amúgy lehet azért V2 a most kapható Just red, mert ennyit módosítottak)
@Adams
Ha emlékem nem csal a múltkori is v2 néven futott,sőt biztos is,mert a tavaly télen elmentett könyvjelzővel mentem rá tavasszal is és most kb 3 hete isNincs úgy bajom vele,csak már nem ugyanaz álagra és szinre sem,vagy eddig volt valami köteg vége csomós valami gyengébb színel és lehet pont ez a tuti amit nem kell fésűlgetni
Nekem is a következő a Dwarv lesz
Szia Szilárd @blini80!
Amazon rendelés, hát nem szeressem, mert csak a végén tudod meg mennyi a szállítás. De jobban jársz a némettel, mert gyorsabb és EU-n belüli DHL hozza. Azt nézd hogy Amazon raktáras legyen, mert sok kínai vann fönn. Garanciaban profik és ha nem kapod meg az árut, visszateritenek.
Ja igen, a supersorbot is kipróbálom, csak idegesítő, mert minden más boltban van
Főleg A kicsi Dvarw 16 -os olyan majdnem, mintha az analógot szívnám. Másik előnye, hogy kevés vatta kell bele, ezért nem kell várni fél tankot, hogy kimenjen a pelenka íz. Mindegy milyen vatta. Addig érzik rajtuk, amíg teljesen át nem ázott. A múltkor meg mit csináltam? Szétszedtem megnézni, milyen? Természetesen a munkahelyen, ahová nem viszek vattát magammal. Elég kicsit megkaparni, nem látok rajta sok kokszot. Na meg leöblítettem a vízcsapnál. Addig, amíg a víz teljesen el nem párolgott belőle büdi pelenka íze volt majdnem egy egész újratöltésig.
Az a vizes megoldás lehet nem volt egy jó otlet .Tele van a csapvíz minden szarral.Meg amugy is,megnézném hogy hogy vezeti a vizes vatta a liquidet,esetleg be is turosodik tole.
De legalább kipróbáltam. Szép fehér lett tőle a vatta. De azt az ízt, ami utána volt, senkinek sem kívánom. Persze itthon mindig kidobjuk, mert van vatta bőven.
Update 3 :
Nem hagyott nyugodni a dolog, én olyan ember vagyok, hogy addig csinálom, amíg jó nem lesz! Szóval tekertem egy 2,5 magos 6 karikás tekerést, mert azon jobban át tud jutni egy sűrűbb lötyi is és megfesültem a vattát. Ráraktam a Drag x-re, izzik, de nincs hangja mi van? Itt valami nem stimmel! Alig jött belőle valami 22 wattig vittem. Tovább nem mertem, nem akarok én robbani! Semmi! Átraktam a Picora, 14 watt, szuper íz, simán jön. Hát azert nem gondoltam volna, hogy ez a mod ilyen szar!!!
És dühömben rendeltem egy piros Paramour modot
Így áll a Pico-val :
A másik is ezt írja ki, mégsem csinál semmit?
22 watton, olyan halk es mintha nem akarná rendesen izzitani, pedig amikor tekertem raraktam es izzott, csak hangja nem volt.
Csak kíváncsiságból tekerd rá a Drag-re és nézd meg, hogy amilkor nyomod a tűzgombot mekkora feszültséget ír ki! Szerintem leszabályoz.