Most akkor mit tegyek? Berserker vs lötyi probléma

Ez a vatta elsőre borzalmasnak tűnt, szerintem merev és könnyen foszlik, de mégis jól működik, ha kitapasztalod.
Viszont ajánlották ezt a nagyon ritka vattát, ami dohányos ízekhez sokak szerint a legjobb:
https://vape42.hu/termek/just_red_v2_ob_by_cottonman_20cm.html
Igaz nem olcsó, de alig várom, hogy lehessen rendelni.

4 kedvelés

Ah értem, köszi szépen ezt megnézem hátha mashol van készleten :blush:

1 kedvelés

Légyszi jelezd, ha találsz, mert én sehol nem láttam :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Rendben! :+1:

2 kedvelés

Ez az original oldal, szerintem ez a szál az:

Máshol nincs​:grin:

Amazonon van rayon tizenvalahány meg száz plusz méteres kiszerelésben is.

1 kedvelés

Nem a rayon volt a kérdéses, hanem ez a amerikai spéci cucc, különben ezt is láttam amazonon​:grinning:

Szia @Adams
Azt kell mondjam ez a Just Red vatta picit más lett,legalábbis utolsó rendelésemnél már nem az a nehezen kifésűlhető borzos valami mint elötte,hanem mintha ki lenne fésülve és picit más a szine is,nekem úgy tűnik,mintha nem ugyanaz lenne,ízben jót hoz,de a Rayon számomra jobb.

2 kedvelés

Szia @Ivett
Amazonról hogy történik a rendelés kb mint az Ali?Am ha 2.5mm magméretet használsz szvsz a Super Sorb lenne számodra a legbiztosabb,mint ízre mint építhetőségre.

1 kedvelés

Hajt a kíváncsiságom, ki fogom próbálni azért…
Viszont ahogy ajánlottad, a Rayon tényleg jó a dohányos ízekhez. :slightly_smiling_face:
A Berserkert használom dohányos ízekhez, abba a Rayon kerül vissza, a Brunhilde meg az összes többi ízvilághoz… ott a Super Sorb nagyon bevált, jobb a CB Prime-nál.
Karácsonyra meg jön a “kötelező” darab, ami a Dvarw​:grin:
(Amúgy lehet azért V2 a most kapható Just red, mert ennyit módosítottak)

2 kedvelés

@Adams
Ha emlékem nem csal a múltkori is v2 néven futott,sőt biztos is,mert a tavaly télen elmentett könyvjelzővel mentem rá tavasszal is és most kb 3 hete is​:thinking:Nincs úgy bajom vele,csak már nem ugyanaz álagra és szinre sem,vagy eddig volt valami köteg vége csomós valami gyengébb színel és lehet pont ez a tuti amit nem kell fésűlgetni​:thinking::grinning:

1 kedvelés

Nekem is a következő a Dwarv lesz :grinning:

Szia Szilárd @blini80!
Amazon rendelés, hát nem szeressem, mert csak a végén tudod meg mennyi a szállítás. De jobban jársz a némettel, mert gyorsabb és EU-n belüli DHL hozza. Azt nézd hogy Amazon raktáras legyen, mert sok kínai vann fönn. Garanciaban profik és ha nem kapod meg az árut, visszateritenek.
Ja igen, a supersorbot is kipróbálom, csak idegesítő, mert minden más boltban van​:roll_eyes:

2 kedvelés

Főleg A kicsi Dvarw 16 -os olyan majdnem, mintha az analógot szívnám. Másik előnye, hogy kevés vatta kell bele, ezért nem kell várni fél tankot, hogy kimenjen a pelenka íz. Mindegy milyen vatta. Addig érzik rajtuk, amíg teljesen át nem ázott. A múltkor meg mit csináltam? Szétszedtem megnézni, milyen? Természetesen a munkahelyen, ahová nem viszek vattát magammal. Elég kicsit megkaparni, nem látok rajta sok kokszot. Na meg leöblítettem a vízcsapnál. Addig, amíg a víz teljesen el nem párolgott belőle büdi pelenka íze volt majdnem egy egész újratöltésig. :dizzy_face:

1 kedvelés

Az a vizes megoldás lehet nem volt egy jó otlet .Tele van a csapvíz minden szarral.Meg amugy is,megnézném hogy hogy vezeti a vizes vatta a liquidet,esetleg be is turosodik tole.

2 kedvelés

De legalább kipróbáltam. Szép fehér lett tőle a vatta. De azt az ízt, ami utána volt, senkinek sem kívánom. Persze itthon mindig kidobjuk, mert van vatta bőven.

1 kedvelés

Update 3 :joy::
Nem hagyott nyugodni a dolog, én olyan ember vagyok, hogy addig csinálom, amíg jó nem lesz! :grin: Szóval tekertem egy 2,5 magos 6 karikás tekerést, mert azon jobban át tud jutni egy sűrűbb lötyi is és megfesültem a vattát. Ráraktam a Drag x-re, izzik, de nincs hangja :flushed: mi van? Itt valami nem stimmel! Alig jött belőle valami 22 wattig vittem. Tovább nem mertem, nem akarok én robbani! Semmi! Átraktam a Picora, 14 watt, szuper íz, simán jön. Hát azert nem gondoltam volna, hogy ez a mod ilyen szar!!!
És dühömben rendeltem egy piros Paramour modot :rofl::rofl:
Így áll a Pico-val :

7 kedvelés

A másik is ezt írja ki, mégsem csinál semmit?

1 kedvelés

22 watton, olyan halk es mintha nem akarná rendesen izzitani, pedig amikor tekertem raraktam es izzott, csak hangja nem volt.

3 kedvelés

Csak kíváncsiságból tekerd rá a Drag-re és nézd meg, hogy amilkor nyomod a tűzgombot mekkora feszültséget ír ki! Szerintem leszabályoz.

5 kedvelés