Szia @Ivett !
Sziasztok!
Az utóbbi időben, én is a fentebb leírt problémával küzdök.Egyszerűen víz ízű a liquidem.
Aztán elkezdtem gondolkodni,vajon miért is?
Sokáig 6mg tartalmú 50-50%-os alaplevet kevertem olyan 8-10%-ban.Ez klassz is volt,csak nagyon sok fogyott belőle.
Gondoltam,egy merészet,váltottam 9mg-osra,bízva abban,hogy a magasabb nikotin tartalom miatt,majd csökken a liquid fogyasztásom.Sajnos nem így lett. Ugyan annyit szívok,mint régebben a 6-osból.
Viszont a 9mg-ost is olyan 8-10%-ban aromázom.Arra gondolok,hogy a +3mg nikotin tartalom vesz el valamennyit az aroma ízéből.
Fontos infó még,hogy a porlasztós tankban is halványabbak az ízek,mióta a 9-es liquidet töltöm bele.
Sziasztok!
Lehet későn kapcsolódok bele és amit írok mit sem ér…
Új vatta után nálam ún. “pelenka” íz van vagy inkább olyan semmilyen. Belocsolom próbából az új cajgot, de az első slukk után még nem az igazi. Én nem vagyok képes-hajlandó fél tanknyit se pöfékelni, hogy a vatta “betörjön”, inkább este vattázom újra a tankokat és másnapra ott vannak az ízek.
Röviden, az újravattázás után nálam sincsenek meg az ízek, én inkább alszom rá egyet.
Cotton Bacon Prime-ot használok.
Köszi szépen! Igen szoktam nézni, mielőtt ezt a tankot tekertem először, megneztem 2-t is
Szia @Balazs_Samu_Nagy!
Na szóval, ez nem állhatott fenn, mert a tegnapi vattazas itt naradt egesz éjjel és reggelre is szar volt.
Én sem vagyok hajlandó várni fél tankot sem, különösen azért, mert addigra már a huzal miatt tekerhetek újat
A prime az olyan.Azt a pelenka izt nagyon eltalaltad,tenyleg ott van barmi is az alapanyag a tankbanCotton bacon-nek tenyleg kell min 5ml mire betorik,regen elraktam felre hogy majd jo lesz gyumis levesekhez…azt ugyse szivok
Update: Szóval ujravattaztam es találtam itthon 50/50 dinner ladyt, halvány ízű ez is Szóval tuti vatta probléma. (vagy szar a klón)
Hmmm…eddig jó volt azzal setuppal?
Nem @Zolika, egyikkel sem volt jó csak azt hittem a többlet vg nem tud feljutni a vatta tetejére. De az 50/50 es keverés sem! De komolyan nem értem ezt a vatta betörést! Ha meglocsolod, fölissza, akkor az íze hogyan különül el?
Komolyan azon vagyok, hogy kipróbálom sima vattával
Akkor tedd azt ! Van nekem is dm-esaz is tudja a levest szállítani csak hamarabb kell cserélni
Ss316 2-es mag 6-7 tekerés,és szinte alig lógjon bele a vatta,ha nem segít akkor ott alaplé,vagy aroma baj lehet
Köszi szépen! Hát ez ni80 2-es mag 6 tekerés volt.
Az enyémbe szinte csak beledobálom a drótot vattát és műkszik semmi csicsa
A másikkal tankkal sem volt íze ugyan annak a lekvidnek?
De a doggy az tök jó, csak pont most váltottam vattat, mert a regi elfogyott, ez is cotton bacon, csak ez valami version 2. Ez volt csak a shopban, szóval nem tudom.
Akkor a probléma megoldva
Csere ebelin vattára
Akármilyen klón tank íze kell hogy legyen ,a kis kínai se csinál rosszat
Hát igen, lehet egy gyártó sorról jött, csak a masikat szép dobozba rakták
Amikor te vetted lehet papírhiány volt na attól a belsejében ugyanaz van
Update 2: a vatta a ludas lusta voltam már 6-szor újra vattazni, tekerni és láss csodát fél tank kellett, hogy atvegye az ízét. Ez nálam eléggé problémás lesz, mert eléggé gyakran váltok ízeket. Reggel izcserenel is fél tankot kellett várnom ugyanazzal a vattával Szóval muszáj vennem egy jobbat! Mindenkinek köszi a segítséget!
Én több tankot használok egyszerre és akkor nem kell állandóan vattázni.
Hát persze, majd még beszerzek párat
Szia!
Sok tanácsot kaptam itt a megfelelő beállításhoz, ezekre alapozva sok próbálkozással előcsaltam a nekem tökéletest, ami legjobban hozza az ízeket.
Ni80, 28 Ga, 2-es magon 7,5 tekerés, 1.4 afc.
Nagyon minimálisan van a tekercs széthúzva, hogy ne fröcsögjön és a levegőzés is tökéletes így. Jelenleg a Super Sorb vatta van benne, nem feszül, de nem is csúszkál és épphogy belóg alul. Vissza fogom cserélni a Rayon vattára, mert az picivel jobban működik a dohányos ízzel…
Kezdetben nem tetszett a szűkebb levegőzés, de ez a tank úgy vettem észre, ezzel hozza a jó ízeket és ilyen setuppal a torkomat sem marja szét. (60/40-es alaplevet használok hozzá)
Köszönöm szépen a tanácsodat!
A rayon vatta milyen? Én is főleg dohányosat szívok. És 70% vg-vel, mert a pg irritálja a torkom. Azt hiszem több vattat is ki kell próbálnom