43 eur, úgyis rendelek nemsokára onnan, ha gondolod társulhatsz.
Szia!! Örömmel tenném ,csak nem tudom,hogyan lehet . Nekem nincs számlám, mert letelt a lakáshitelem és lemondtam mindent ami a bankhoz köt!!
Hát arra rá sem néztem!! Már megyek is!!
Besétálsz egy otp-be, befizeted a számlámra, vagy beutalod, nem tudom mi ennek a neve, én meg küldöm majd neked, ha nálam van.
Köszönöm a lehetőséget de most láttam írt János Groszeibl, hogy van a vape42 csak feketében!! Nekem az egyszerűbb!! De nagyon köszönöm a lehetőséget!!
Ahogy érzed. Én paranoid vagyok, nem veszek olyan tankot, aminek a belseje is festett.
Ispy megbízható ha az a gond nyugodtan üzletelj vele.
Ő már sokat segített nekem tanácsaival!! Még a fejemben sem fordult meg, hogy ne bízzak benne!! Csak utálom a bankokat!!
azokat én is…
Érdemes lenne 5 menettel is megpróbálni. Hátha jobb lesz. Bár ez mindenkinek szubjektív, de hátha…
Köszönöm!! Minden tanácsot ki fogok próbálni!! Csak így kerülhetek a legközelebb a számomra legjobb ízhez!!
Köszönöm szépen!! Megpróbálom!! Őszintén a kinézete is mutatósabb mit az enyém!!
Én is itt tanultam a nagyoktól és megfogadtam a tanácsokat de még mindig sokat kell tanulnom nekem is
Ezért vagyok hálás minden jó tanácsért!!! Talán eljön az idő, hogy én tudok segíteni másnak!!
Hát igen!!
Szia!! Hát nem tudom, hogy jól tetem, vagy sem, de jegeltem egy kicsit a Bishopot!! Lehet a kezdők mohósága de kaptam egy ajánlatot. Egy Picó, egy Brunhilde, Taifun gtr clon, Millennium rta!! Szálításal, 33000 km ! Lehet rosszul tettem, de minél több tankot ki szeretnék próbálni!! Hátha !! Ugy néz ki szerdára itt is lesznek!!De minden kép meglesz a bishop is!! Max egy hónap!!
Egészen biztos, de majd meglátjuk, hátha…
Szia!! Ennyire nem jók?