Mit rontok még mindig el?

43 eur, úgyis rendelek nemsokára onnan, ha gondolod társulhatsz.

3 kedvelés

Szia!! Örömmel tenném ,csak nem tudom,hogyan lehet . Nekem nincs számlám, mert letelt a lakáshitelem és lemondtam mindent ami a bankhoz köt!!

Hát arra rá sem néztem!! Már megyek is!!

2 kedvelés

Besétálsz egy otp-be, befizeted a számlámra, vagy beutalod, nem tudom mi ennek a neve, én meg küldöm majd neked, ha nálam van.

2 kedvelés

Köszönöm a lehetőséget de most láttam írt János Groszeibl, hogy van a vape42 csak feketében!! Nekem az egyszerűbb!! De nagyon köszönöm a lehetőséget!!

2 kedvelés

Ahogy érzed. Én paranoid vagyok, nem veszek olyan tankot, aminek a belseje is festett.

4 kedvelés

Ispy megbízható ha az a gond nyugodtan üzletelj vele.

6 kedvelés

Ő már sokat segített nekem tanácsaival!! Még a fejemben sem fordult meg, hogy ne bízzak benne!! Csak utálom a bankokat!!

5 kedvelés

azokat én is… :grin:

2 kedvelés

Érdemes lenne 5 menettel is megpróbálni. Hátha jobb lesz. Bár ez mindenkinek szubjektív, de hátha… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nekem egy kicsit soknak tűnik a vatta is legalábbis én így szoktam és egész jó ízek jönnek

6 kedvelés

Köszönöm!! Minden tanácsot ki fogok próbálni!! Csak így kerülhetek a legközelebb a számomra legjobb ízhez!!

6 kedvelés

Köszönöm szépen!! Megpróbálom!! Őszintén a kinézete is mutatósabb mit az enyém!!

3 kedvelés

Én is itt tanultam a nagyoktól és megfogadtam a tanácsokat de még mindig sokat kell tanulnom nekem is

6 kedvelés

Ezért vagyok hálás minden jó tanácsért!!! Talán eljön az idő, hogy én tudok segíteni másnak!!

6 kedvelés

Most fogom újra vattázni azt hiszem megérett a cserére :grin::joy:

8 kedvelés

Hát igen!!

3 kedvelés

Szia!! Hát nem tudom, hogy jól tetem, vagy sem, de jegeltem egy kicsit a Bishopot!! Lehet a kezdők mohósága de kaptam egy ajánlatot. Egy Picó, egy Brunhilde, Taifun gtr clon, Millennium rta!! Szálításal, 33000 km ! Lehet rosszul tettem, de minél több tankot ki szeretnék próbálni!! Hátha !! Ugy néz ki szerdára itt is lesznek!!De minden kép meglesz a bishop is!! Max egy hónap!!

3 kedvelés

Egészen biztos, de majd meglátjuk, hátha…

3 kedvelés

Szia!! Ennyire nem jók?