Mit rontok még mindig el?

Szerintem neked több a vatta!!

1 kedvelés

Ez a v3 vagy b3 azt hiszem aluról kap levegőt!!

akkor told lejebb de ne érjen az aljához…ezt a tekerést az ujjaddal told meg lefelé…

Próbálom!!

2 kedvelés

Alakul a dolog!! Egy kicsit jobb lett!! Es érzem a al carló dohányos barackos aromából a barackot is egy kicsit!!

2 kedvelés

Holnap szétszedek mindent és a tekerést le rakom amennyire lehet!!

2 kedvelés

akkor holnap folyt.köv.

1 kedvelés

Igen !

2 kedvelés

Az Al Carlo pedig elég durván barackos (vagyis inkább cefre ízű, le is passzoltam kolegának, szerintem borzalmas :smile:), pedig én se vagyok túl jó ízérzékelésű… Én egy Superfine mtl fused clapton-t ajánlanék tesztre, azzal mindennek lesz íze. Nálam egyedül a Bishop nem működött vele, de 2-es maggal az se lett rossz végül. A szálhuzal nekem se hoz szinte semmi ízt, bárhogy próbálom. El is engedtem. :slight_smile:

2 kedvelés

Köszönöm!!

1 kedvelés

Jó reggelt!! Ahogy felébredtem és kiürült a kazán ,máris nekiálltam a tanácsodat próbálva újra építeni!! Hát így sikerült!! Az íze egy kicsit jobb lett!!

5 kedvelés

Jó reggelt!
Most már csak a vatta mennyiségével,típusával és a huzal fajtával és vastagsággal és a menet számmal kell variálni .Aztán a tankhoz illő levest is eltalálni és meg is vagy… :grin:Ja és persze dicodes…

8 kedvelés

Jó reggelt :grin:
Az a vatta kendo ?
Rengeteg ebbe a TIPUSBA is :grin:én inkább dl kazánokba ajánlanám.
Kevesebbet rakj bele,és ritkítsd meg jobban.

3 kedvelés

Igaz rta-ba nagyon nehéz eltalálni a kendo mennyiséget

2 kedvelés

Végül ia az már allig valami!! Mindjárt kész is!! :joy:

2 kedvelés

Jó reggelt!! Köszi!!

2 kedvelés

Szia! Hány menetet tekersz általában? Én levennék belőle kettőt. De csak így szemre mondom, lehet nincs igazam. :slightly_smiling_face: A B3-as képén meg kissé mintha összenyomtad volna a tekerést. De ebben sem vagyok biztos. Szerintem jobb, ha meghagyod a természetes rugózását a huzalnak.

4 kedvelés

Szia!! Köszönöm a tanácsot!! 6 menetre tekerem!! 30 Ga ka1 2,5 mag

Gondoltam modósítom a megrendelésem amit péntek délután adtam fel a vape42 re ,hogy tegyék bele a Bisopot!! Hát már nem kapható jelenleg!!

ohh!Feketében van íz ugyan az :slightly_smiling_face: