Szerintem neked több a vatta!!
Ez a v3 vagy b3 azt hiszem aluról kap levegőt!!
akkor told lejebb de ne érjen az aljához…ezt a tekerést az ujjaddal told meg lefelé…
Próbálom!!
Alakul a dolog!! Egy kicsit jobb lett!! Es érzem a al carló dohányos barackos aromából a barackot is egy kicsit!!
Holnap szétszedek mindent és a tekerést le rakom amennyire lehet!!
akkor holnap folyt.köv.
Igen !
Az Al Carlo pedig elég durván barackos (vagyis inkább cefre ízű, le is passzoltam kolegának, szerintem borzalmas ), pedig én se vagyok túl jó ízérzékelésű… Én egy Superfine mtl fused clapton-t ajánlanék tesztre, azzal mindennek lesz íze. Nálam egyedül a Bishop nem működött vele, de 2-es maggal az se lett rossz végül. A szálhuzal nekem se hoz szinte semmi ízt, bárhogy próbálom. El is engedtem.
Köszönöm!!
Jó reggelt!! Ahogy felébredtem és kiürült a kazán ,máris nekiálltam a tanácsodat próbálva újra építeni!! Hát így sikerült!! Az íze egy kicsit jobb lett!!
Jó reggelt!
Most már csak a vatta mennyiségével,típusával és a huzal fajtával és vastagsággal és a menet számmal kell variálni .Aztán a tankhoz illő levest is eltalálni és meg is vagy… Ja és persze dicodes…
Jó reggelt
Az a vatta kendo ?
Rengeteg ebbe a TIPUSBA is én inkább dl kazánokba ajánlanám.
Kevesebbet rakj bele,és ritkítsd meg jobban.
Igaz rta-ba nagyon nehéz eltalálni a kendo mennyiséget
Végül ia az már allig valami!! Mindjárt kész is!!
Jó reggelt!! Köszi!!
Szia! Hány menetet tekersz általában? Én levennék belőle kettőt. De csak így szemre mondom, lehet nincs igazam. A B3-as képén meg kissé mintha összenyomtad volna a tekerést. De ebben sem vagyok biztos. Szerintem jobb, ha meghagyod a természetes rugózását a huzalnak.
Szia!! Köszönöm a tanácsot!! 6 menetre tekerem!! 30 Ga ka1 2,5 mag
Gondoltam modósítom a megrendelésem amit péntek délután adtam fel a vape42 re ,hogy tegyék bele a Bisopot!! Hát már nem kapható jelenleg!!
ohh!Feketében van íz ugyan az