Mit rontok még mindig el?

Akkor fogsz csak igazán lelombozódni :joy:
Készülj ! Hosszú a lista :grin:

6 kedvelés

Pont erre gondoltam :joy:

5 kedvelés

Olcsó:

1 kedvelés

átlagnál jobb

Dwarv clon, Bersecker b3, dead rabbit ! V10

2 kedvelés

Még azt megirnád, hogy rögtön analóg után próbálkozol rta-val, vagy közben mást is használtál (Pl. Valamilyen podot)?

2 kedvelés

V10-ed is van és nem jó az íz? Akkor a tekerésed rossz… :no_good_man:

3 kedvelés

Igen!! Ezt is néztem!! Akkor ő lesz a következő!! Hátha nekem is bejön!! Pont ma adtam le ide a rendelésem az aromákra és a drotra!!

2 kedvelés

Lehet!!

Nézzünk egy tekerésed mert ha a v10.ből nem jön íz akkor ott a baj…

4 kedvelés

Több hónapig használta , Justfog q16 pro kittet

Hogy egy kis közhely is legyen, mindenkinek más a jó és mindegyikben más a jó :woman_shrugging::blush:
Nekem spéci a tripod2 ízben verhetetlen, de mellette van más kedvenc is, ami ugyan nem a legjobb ízben, de összességében mégis nagyon jó.

6 kedvelés

Ma biztos nem tekerek már!! De holnap felrakok,

2 kedvelés

nem újra gondoltam jó lesz a használt is…valószínű vattázás sok vagy tömör…

3 kedvelés

Ezeket az aromákat/liquideket próbáltad az rta-k előtti szettedben is? Ha igen, abban jók voltak számodra?

3 kedvelés

Dehogy!! Igazából decemberben kezdtem ezeket az aromákat!! Addig egy olyan oldalról rendeltem aminek nem is volt neves aromája!!

Akkor ahogy János javasolta fotó a tekerésről, de akár a keveréssel is lehet gond. Próbálj esetleg egy olyat ami régebben bevált

4 kedvelés

2 kedvelés

Nem ez lett a legszebb de működik.

4 kedvelés

ezt a tankot nem ismerem nem tudom honnan kap a tekerés levegőt …szemre maga a vatta mennyiség jónak tűnik ha szépen mozgott a tekerésben.Így inkább a tekerés magassága lehet rossz helyen.

1 kedvelés