Laura Palmer sajna öngyilkos lett.
Elől járóban annyit, hogy nehéz, és nincs rajta fogás. Ezzel elarultam, ki a gyilkos, de azért azt nem teljesen, hogy csinálta!
Laura Palmer sajna öngyilkos lett.
Elől járóban annyit, hogy nehéz, és nincs rajta fogás. Ezzel elarultam, ki a gyilkos, de azért azt nem teljesen, hogy csinálta!
HaliMondjuk a tc egy rakat xar benne,de "jóvanazúgy"Attól függetlenűl nekem nagyon bejött
Te láttad a Twin Peaks-et?
A Grus elviekben érdekel, hogy mit vesztettem (vagy nem), mert ősszel a SM-on rendeltem egyet pre-order-ben, viszont bő egy hónap után meguntam a várakozást és lemondtam. Mostanában pedig a squonk irányába kanyarodtam.
Épp az előbb találtam meg a youtube csatornátokat,menten fel is iratkoztam,csak így tovább tesó
A régi szériát végig néztem. Nekem tetszett A folytatást is el kezdtem, de abba maradt. Majd lehet, hogy újra neki futok.
Sourcemoreon elő rendelni nem szeretek, mert egyszer próbáltam, és ha nem írok rájuk, akkor ki tudja, mikor küldték volna a cuccot…A Grusról jövő év elején (két héten belül) fog kimenni a videó. Ha valamit kihagytam belőle, majd nyugodtan írjátok meg.
Köszönjük szépen!
Köszönöm, kíváncsi vagyok!
Minden bátorságomat össze szedtem és megrendeltem ezt a Kroma R gépet, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Sokat gondolkoztam rajta hogy melyik legyen de hiába a hatalmas választék valahogy egyik sem tudott meggyőzni.
Várom az észrevételeket. Még mindig töröm a fejem rajta.
Ha még nem rendelted meg, akkor érdemes még egy - két napot várni, ígérem, segíteni fogok a döntésben!
Hali.Mondjuk igen,elég batár az 510Bár én dl re használom egy blottoval,azzal nekem nem csúnya
Néha rdat is tekerek rá,itt egy 25 mmes innokin thermo,ezzel is elmegy szerintem
De a 22mm es tankok már szerintem szarúl mutatnak rajta
Egyébként nekem tetszik,5000mah es akkuval hajtom,mondjuk 2öt megeszik belőlle egész nap a blotto 60 watton,de az legyen a legkevesebbKézre áll,igaz kicsit nehéz,de szemrevaló és érzi az ember,hogy nem egy alap gép.
Most már nagyon gondolkodom a Kizuku Techmod 80w készüléken, csak nem tudom honnan tudnám megrendelni. Sajnos csak nekem ismeretlen oldalon találtam.
Hunvapor (27 499 Ft):
https://www.hunvapor.com/KIZOKU-TECHMOD-80W-TC-LIMIT-MTL-RTA-Kit-d1774_4104750.htm
3fvape (40 USD):
3avape (46 USD):
De van még máshol is…
Megtaláltam ezeket én is. Hungarovaporon kár, hogy nincs csak kitbe. Usából meg nem szívesen rendelnék. Amúgy kitbe nagyon jó ár. 13 körül árulják magában a limitet. 27 ezerért megérné, csak az asszony megöl érte
Ha kell a tank is, akkor igen. A 3Avape egyébként Kínából szállít.
Vedd meg és mondd azt, hogy féláras akció volt.
A Vaporism oldalt ajánlom bátran mindenkinek. Decemberben rendeltem tőlük a Brunhilde tankot meg még sok pár apróságot és max 5 nap volt mire megjött, minden sértetlenül. Szerintem jó áron vannak a termékek náluk és elég nagy a választék. De ami a legfontosabb szempont volt hogy csomagpontra is lehet kérni így most teszek egy próbát az alaplével, nikotinboosterrel meg pár aromával is
Ha még érdekel a Techmod, Healthcabin-on ~28 EUR körül adják, Weekly Sale-ben (belépés után adja ezt az árat):
Végre megérkezett a nagyon várt gépezet Bár a Zeus kicsit túlzásnak tűnik rajta de nem csalódtam a modban. Nagyon szép és igényes, nem ujjlenyomat mágnes csak a felső része ahol a csatlakozó is van de azt úgysem fogdosom. A +/- gomb egy kicsit lötyögős de nem ront az élményen, nekem kellemes csalódás. Ami a legfontosabb számomra hogy pl. egész nap zsebben hordva sokkal kényelmesebb mint a dupla akkus társai. Köszönöm a tippet @Viktor_Hajdu. Mellesleg a Vaporism is kitett magáért mert nagyon hamar ide ért!
Örülök!!! Használd egészséggel!!! A Vaporism ügyfélszolgálata is kiemelkedő. Törötten érkezett tank, beragadt csavarokkal… 18.00-kor e-mail a fotókkal, másnap reggel kilenckor jött az értesítés, csomag feladva az új tankkal, ha lesz időm, küldjem vissza a töröttet-használhatatlant, hogy értesíthessék a gyártót stb… Remélem sokáig szolgálatban lesz Nálad!
Igyekszem rá vigyázni, remélem a használat során nem lesz túlzott kopás. Én eddig kétszer rendeltem tőlük és szerintem maradok náluk.