Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert nem tudok választani MTL felhasználásra készüléket.
2 hete bújom az oldalakat de nem tudok választani modok között (remélem jól irtam) kb 1 hónapja jöttem le az analógról egy Oxva Xlim segítségével, de intenzív használat mellett nem bír ki 1 napot sem illetve állandóan töltöm a fejet mert kifogyok a liqvidből de az utóbbi hanyagolható.
Hosszútávra szeretnék választani vagy legalábbis amivel nem nyúlok mellé és zsebben is kényelmesen elfér. Az 1 akus készülékeket néztem a mérete miatt de annyi van, hogy lehetetlenség dönteni. Ha valamit rosszul irtam akkor bocsánat, de kezdő vagyok teljesen
A segítséget pedig előre is köszönöm szépen!
Amiket néztem eddig:
Vaporesso GTX One Kit ez jó lenne de beépített akus sajnos
BP Warhammer Single itt tankot is kellene nézni hozzá…
Lost Vape Themale Solo 100W ez sem tünik rossznak
Hát kb ennyi ami úgy szemet szúrt,de elfogadok minden tanácsot illetve tapasztalatot és más készüléket is.
Bocsesz a hülye kérdésért…Én is modvásárlás előtt állok…Mint írtad a Lost Vape Thelema nem MTL kit…én csak kipróbálnám az DL-t…ha nem tetszik ugyanúgy szerelhetek rá egy pl Bishop MTL-t nem?
Szia Zsolti!
Itt nincs hülye kèrdès.
Termèszetesen mindketőre jó az általad kinèzett mod.1 db 21700-as akkuval működik,DL felhasználás során legfeljebb gyorsabban merül.
Én az alábbi két mod között vívódok:
Innokin Kroma 217 ez a coil+ refresh mode miatt meg mert szép…
Lost Vape Thelema Solo ez meg a TC miatt amivel ha belejövök lehet eljátszadoznék.
Meg ez is tetszetős azért…
Melyik lenne szerintetek jobb választás?
Innokin kroma 217 nincs benne tc üzemmód.
Jó a fogása,mèg talán könnyűnek is mondanán,de a lakkrèteg gyorsan sèrül.
Ha èpítès a cèl a coil refresh szerintem csak egy feature benne.