Szerintem pont ott számít. DL-nél, hogy pl. 34.5w vagy 35w az nem sokat számít. MTL-nél viszont nem mindegy, hogy pl. 12.5w vagy 12.9w.
Az “én” helyett gondolom a nem szót akartad ugye?
Köszi, hogy szóltál! Javítottam!
Akkor csak nem vagyok olyan hülye mint gondoltam Csak azért írtam mert ha már mtl tankhoz keresünk modot akkor az ne legyen hátrány hogy fél wattonként tekerjük fel-le a gépet
Ízlés dolga, nekem sokat tud számítani három tized watt is. De a Kroma R esetében bevallom, boldogan áldoztam be ezt a funkciót… “Sajnos” beleszerelmesedtem… Ellenben valóban röhejes, hogy pl. a GTX gond nélkül tudja, ahogy a többi gép is a családban…
…és remélem egyetlen típuskedvelőt sem bántottam meg ezzel a véleményemmel!
Nekem is tetszik különben.
Néztem róla pár képet és tetszetős darab. Én is tervezem egy új mod vásárlását a közeljövőben és ehhez hasonlóban gondolkozom. Sok fajtát néztem de valahogy egyik sem fogott meg design tekintetében
@Viktor_Hajdu kopás mennyire jellemző? Mert gondolom egy ujjlenyomat-mágnes.
Vonzza az ujjlenyomatokat de a fekete szín esetén szerencsére ez az előlapra-tűzgombra korlátozódik, bőven kezelhető a mértéke. A kopás az 510 csatlakozó környékére jellemző, ott annyira kellett az az átkozott fényes felület mint kezdőnek a dual tekerés…
Ugyan ez nem a reklám helye, de galád módon az Aspire Paradox az, amivel mostanában szemezni kezdtem… Ha kicsit lejjebb ugrik az ára, ő is begyűjtendő darabbá válhat… Nem is fájdítom a szívem tovább
Ez jó
Kösziiiii!
Ezt a kettőt el is könyvelem magamnak Nem tudom ki hogy van vele de nálam elsősorban a külső számít, utána jöhet a specifikáció
Van egy Aspire Deco-m, hát… A mai napig nem jöttem rá, hogy lehet kikapcsolni. Ha hármat kattintok, csak a kijelző off, egyébként működik. Ha ötöt, az pedig a lock. Az alja polírozott karcmágnes. A 22-es Ares 2 viszont szerintem jól néz ki rajta.
3Avape-en Yihi SXmini SL Class és MX Class még van elég jó áron, Sourcemore-on pedig Lost Vape Grus.
Köszi az infót!!! Igyekeztünk több stílust is ajànlani. A vélemények mindig jól jönnek, spec kinézetre nekem kellemes darab. De igy azért más a dolog.
A Grus szép, és jó is, de qva nehéz. Pont a héten távozott tőlem egy a súlya miatt. Ár/érték arányban viszont tényleg jó. Csak az zavart, hogy… Nem spoilerezek, majd jövőre meglátjátok!
Na most már tessék csak spoilerezni!
Köszönöm, örök hálám! Lehet, hogy el kellett volna olvasnom az apró betűs részt?
Engem sosem zavart, ha idejekorán elárulták, ki a gyilkos. Szóval…?
“Ki ölte meg Laura Palmert?”