Az SS430 TCR értéke 0.00138, amit a modod mutat, az nincs a listán. Most néztem redditen is és eddig semmi.
Ez az érték 1000 és 1600 között állítható.
Szoftvert frissítettem a voopoo-n. Akkor került rá a tc mód is. Mondom akkor hajrá. Szeretnék tc-zni mert nagyon tetszik a dolog és a drag X jól tartja az ellenállást és a wattot is.
Voopoo modok között nem mozgok otthonosan, ilyen tcr megoldást se láttam még Vsz. nem a gene chip fogja megváltani a világot a TC képességeivel, de a swag2-t engedd el, az TC-re nagyon gatya
Ezt meg hátha megfejti valaki, akinek van/volt ilyen jószága
Amúgy számomra egy hihetetlen csodálatos élmény ! Kinga írása hozta meg a kedvem hozzá. A voopoo amúgy stabilnak tűnik. Én biztos hogy ezentúl csak tc-zni fogok !
Ez megtisztelő. Viszont az az érték, hogy 1000-1600ig állítható az igen érdekes, mert mindegyik TCR érték 0.-al kezdődik. Fura. De, ha Neked jó, és kitapasztalod akkor biztos vagyok benne, hogy minden okés lesz.
Csak tapogatózom, de én engedélyezném a TCR-t(a legalsó a kép szerint -TC-) és Ss430-al valahol 1450-1700 környékén próbálkoznék az arányokat figyelembe véve
Valami nagyon saját megoldás ez tőlük, még nincs meg a logikája,dolgozom rajta
Köszönöm a segítségeteket! Tehát egy tulajdonképpeni sajátos tcr értékről beszélhetünk.1600-as egységnél kipróbálva már jött egyfajta jellegzetes vattás íz és silányabb gőz.
Mindezek után jobb lesz ha benevezek egy tisztességes zsebbarát dna lapkakészletes box mod-ra. Mert megérdemlem.
Azért valószínűleg ennél többet is ki lehetne belőle hozni
Sziasztok!
Ez a TC-dolog csak sima szálhuzallal működik?
Nem, a huzal anyag fontos hozzá, de onnan drótkötéllel is
Szia. Működik mindegyik huzallal, viszont csak MTL-ben van értelme.
Van annak létjogosultsága DL-ben is, de észrevehető eredményt ott is inkább a szűkebb tankoknál tudsz belőle kihozni. Az ujjnyi kerítésdrót-kályhacső levegőzéssel 100+W-on már nem ez a kategória. A hosszú slukkoknál jön ki nagyon szépen a TC előnye, nevezetesen hogy végig ugyanolyan, nincs (csak nagyon rövid! - jelenleg a jól belőtt DNA- val 0.16…0.18s a szokásos ramp up time nálam 3-3.5s slukkok mellett üzemi hőmérsékletre) felfutása az elején, nem melegszik túl és ez jótékonyan tud hatni az ízekre is.
Szűk DL-nél persze, mondjuk egy Intake-nél. De pl egy Aromamizer-nél már nincs értelme.
OBS Ace-el (nem is annyira szűk) DL-ben nagyon jól működőtt. De valahogy nem lett a kedvencem ez a TC. Még próbálkozom majd vele azért
Az a baj a DL-el, hogy túl sok a levegő, ezért azt a kevés kis hőfokot ha el is éri túlhűl a tekercs. Én is próbáltam, mondjuk én Engine-el és Bellus-al, de már azoknál is voltak gondok. Kíváncsiság képp a DL Manta is sorra került, de az már élhetetlen volt, szinte semmi íz, alig volt gőz. De szívesen olvasnám a DL-es élménybeszámolókat, hisz lehet én tévedek.
Tudom miről beszélsz. Volt íze így is, de persze közel sem olyan, mint egy nem TC-s DL-nél. Az alsó levegőzésen én is szűkítettem, használható volt azért attól függetlenül, hogy nem igazán jött be. De már watt-ra van állítva a mod, nem használok TC-t úgy döntöttem
Köszönöm a visszajelzést.