Szia. Persze.
Köszönöm.
Volt aki azt mondta hogy gyári porlasztóval nem használható csak RBA-val.
Ezért tettem fel ezt a buta kérdést.
Most kezdek barátkozni a TC-moddal. Milyen hőfokon érdemes használni, illetve a porlasztó max 35 wattig mehet akkor mekkorára tegyem.
A huzal típusa a lényeg. Ha a porlasztó SS akkor megy TC-ben. Bár már rég nem használok SS-t, de úgy emlékszem 200 és 220 fok jó volt. Ha DL porlasztó akkor én max 30 wattra tenném. De inkább induljon 25ről, biztos ami biztos.
Köszönöm.
Ja még annyi hogy amit itt találtam képet az alapján az SS értéket át állítottam 1113-ra az 1300-ról.
Köszönöm. Tesztelgetek. De eddig tetszik.
Gene chip beállításokban nem mozgok otthonosan, csak látogatóban járt nálam. Nem a legélesebb kés, de azért az alap elvárhatót hozta.
Sziasztok. Eddig tetszik a TC. Olyan kérdésem volna hogy milyen jelei vannak ha a porlasztó kezd tönkre menni. Mert ha jól értettem itt nem igazán lesz égett vatta íz.
Köszönöm a segítséget és bocsánat a buta kérdésekért.
Én rta-val használom, de gondolom a jelenség ugyan az lehet porlasztónál is. Elkezd gyengülni az íz, persze ha út közben vagyok, kicsit emelek a hőmérsékleten. Nem sokára megérkezik az égett íz is, amit nem is a vatta fog okozni, inkább a tekercsen lévő koksz, a ráégett liquid a tekercsen. Úgy látom, a TC mode gyorsan büntet, ha kész van a tekerés…tudni fogod.
Ízvesztés,másfajta íz.
Egy kérdés sem buta szerintem,a feltevője meg pláne nem.
Mindenki úgy tanulja a legtöbbet,ha kérdez.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Jó kokszolós levesekkel tud rendesen, mikor az 1 napos tekeréssel letilt a rendszer A vastag szénréteg jó hőszigetelő TC-nél hamarabb észrevenni, ha csereérett, nálam az ilyen vastag szutyokképző aromák mennek, ízben-gőzben azonnal látszik, ha a végét járja. Ki lehet tolni azért ezt is, de észre fogod venni.