Mi van a manóban?

Lassan feladom ezt a kevergetést. Nem érek el vele sikereket. Igaz nincsenek márkás jó aromáim… Vampirevape, tpa, solub. Nem tudom azt mondani hogy 0 íz mert valami érzik de a manóhoz képest mégis egy nagy nulla. Amit viszont észrevettem hogy az általam bekevert, érlelt liquidhez ha 1-2csepp gyári elfliqet hozzáteszek…tényleg 1-2csepp szinte csak megmutatom neki, összerázom és nem is várok újból, egyből szívom azzonnal felerősödik az íz, az én ízem is és egyből bekúszik mögé a hűsítés is, a baj csak az hogy ráül a manó íze is. Mi a csuda van azokban a manó lötyikben? Ha azt az összetevőt megtalálnám íz nélkül akkor szinte bármilyen aromából lehetne intezív jó liquidet kikeverni.

Léteznek különféle adalékok, édesítő, menthol, coolada, akármi. Nézz körül, shot formában 10ml-es flakonban vannak ilyenek.

6 kedvelés

Én még mindíg tartom a drifter bar mango ice vonalat.
Ha nem próbálod,nem fogod tudni milyen.
Liquid aromán akciós 2500/100 ml !!! longfill,nem vesztesz semmit :man_shrugging:

9 kedvelés

És a márkásabbakban ezek eleve vannak, vagy ha ilyen intezításra vágyom akkor azokhoz is szükségem lessz rá?

Persze megér egy próbát! És csak a mango ice íze ? Nem akarok egész életemben egy ízt gőzölni?

Onnantól mehet a próbateszt bármelyikkel is

4 kedvelés

Ő lenne az?

2 kedvelés

Olvasgasd tőle a crescendo teszteket
Van már banán lesz mangó és szőlő is

6 kedvelés

Kár hogy minden íznél out of stock. Amúgy jókor állok én neki ennek a gőzölésnek… Most adnak az egésznek egy nagy pofont, most ürítenek ki minden polcot, most zárnak be minden beszerzési helyet. :rofl:

Köszönöm,ismerem Tivadar tesztjeit.
Nekem még más hűs nem tudta űberelni.

5 kedvelés

Sajnos ez egy ilyen műfaj.
Keresni kell az ízeket ami neked megfelel,és addig amíg ki nem vonják a forgalomból :grin:ha meg igen akkor keresni kell mást :man_shrugging:

5 kedvelés

Crescendo, drifter, bar juice ezek mind a maximumon mozognak. Ezeknél ha vannak is izesebb cuccok azok már túl vannak tolva. Árban is megfizethetők, érdemes rájuk nézni.

8 kedvelés

Ez ízlés kérdése.

6 kedvelés

Szervusz @Laszlo_Szilagyi !

Azért ne ess kétségbe, vannak eszközök amiknek igen jó az ízvisszaadásuk ! Azt gondolom , hogy nálad ez lesz a probléma. Kicsit kalandozz el az RDA vonal fele, vagy a mesh hálós tankok fele, amiknek nagyon kiemelkedő az ízvisszaadásuk… A másik probléma az elfliq magasra tette a mércét , és azt veszed alapul… Nem turkálni akarok a zsebedben, ne érts félre. Én nagyon sok pénzt beleáldoztam és nagyon sok eszközt megvásároltam, mire 0-ra csökkentettem az eszközvásárlást (csak akkor veszek már eszközt, ha kiesik egy darab…).
Vagy ami még eszembe jutott, hogy régen használtuk az üvegszálat vivőanyagként vatta előtt, na annak az ízvisszaadása kapásból 10 szintet ugrik a vattához képest, egy hátránya van nagyon nagyon macerás megtekerni jóra, főleg kezdőként, aki soha nem próbálta… Még nagyon sok lehetőség van előtted… :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Ezeket tanúsíthatom, hogy baromi jó ízük van. Nekem mangó, barack, ananász volt belőle, és nem tudtam lerakni, olyan finom volt. Kóstoltam valami citromos almát ebből a drifterből. Az első óra után nekem a jar mosogató jutott eszembe, és nem tudtam ezt a gondolatot kiűzni a fejemből. Onnantól nem izlett. :sweat_smile:

6 kedvelés

Sokan itt előttem szerintem nagyon jó ötleteket adtak mind hardver, mind liquid tekintetében, ne add fel, próbálkozni kell, főleg azokkal amit javasoltak. Mert amikor jön egy kis sikerélmény, akkor öröm és bódottá van :smiley:

Eredeti kérdésed alapján kicsit keresgéltem a neten, írtad pár csepp is sokat javított az általad kevert liqiuden. Például ezt találtam

Fenti rész röviden, ahogy @Deepfreeze is már írta legelőször, túltolják benne az édesítőt és a hűsítőt (és aromát is), valószínű ezért van ennyire intenzív, “rákattanós” íze és ezért is javíthatott a leveseden.
Mert túl van tolva adalékkal is. És ezt még tovább erősíti a manórúd mesh porlasztós rendszere.

Nyilván ez csak egy cikk és valószínű nem árulják el mi egyéb adalékot is használnak, de szerintem nem ez a természetes (a nagyon intenzív íz). Én pl. szándékosan picit kevesebb arányban keverem az ismeretlen aromákat, és ha nagyon ízetlen, csak akkor kezdem növelni az arányt, hogy ne izgassam túl az ízlelőbimbókat. És ezt az utolsó részt pedig senki ne értse félre :rofl:

7 kedvelés

Csak egy példa ami most eszembe jutott, Don Cristo Pistachio.
30ml-es aroma koncentrátum, gyári ajánlás 20%. Először 16%-ban kevertem be de 20-30 slukk után már émelyegtem tőle, most 12%-t próbálgatok.

De ez én vagyok, pont az ízlés, ízlelés teljesen szubjektív és egyéni, szerintem hamarosan te is megtalálod az utad, ami jó neked.

5 kedvelés

Köszönöm mindenkinek az ötleteket, és a biztatást! Ki fogom próbálni az ajánlott dolgokat! De a jelenlegi vegyszer készletemet sem akarom kidobni… Az analógra semmi képp nem szeretnék visszatérni mert sokkal jobban érzem magam amióta áttértem… Nincs reggelente a fullasztós köhögés, a majd összehányom magam stb…

6 kedvelés

Nem értettük félre az utolsó részt. Pontosan értjük az erotikus utalást :rofl:

6 kedvelés

@Laszlo_Szilagyi

Ezek a manó Liquidek sajnos pont erre lettek kitalálva . Minden túlzó benne … Valszeg olyat otthon mi nem tudunk keverni és összehozni ( megközelíteni sztm lehet ). … és pl én nem is szeretnék manó levest szívni. Ki tudja milyen kemikáliát és ismeretlen eredetű íz fokozót tesznek abba bele pontosan .

Ezekhez mérten pl nekem drágább lenne manó levest enni egy hónapban mint analóg cigaretázni :joy: azért az beteg

Tudom írtad,hogy a te Liquid fogyasztasztásod alacsony … ,de azt halkan :joy: megjegyzem mi sem napi 15-20 ml-el kezdtük… Aszem :joy:

7 kedvelés