Crescendo - Red Rush

Crescendo - Red Rush

Kiszerelés: 120ml/30ml, 30ml/7.5ml

Gyártó: Horvátország/ liquidhall

Beszerzési hely: liquidhall

Egy újabb termék a Liquidhall Crescendo sorozatából, ami az érett, lédús eper ízét hozza el, valamint bőséges jég és jelentős mennyiségű cukor egészíti ki. Kifejezetten azoknak szól, akik kedvelik a természetes gyümölcsízeket, és különösen a hűsítően fagyos élményt keresik a gőzölés során.

Már az első belégzéskor egyértelműen érződik az aroma erőteljes intenzitása, amely fokozatosan épül fel, és a gőzölés során egyre hangsúlyosabbá válik :blush:. Az édes eper íz dominál, kifejezetten intenzív és egy gazdag, lekváros jellegű élményt nyújt. Ez az érett eperre emlékeztető ízvilág rendkívül mély és telített, azonban kicsit túlzottan édesnek tűnhet, ami vetekszik egy cukrozott eperlekvár karakterével.

A hűsítő hatás szinte jéghideg érzetet kelt, ami egyensúlyozni próbálja az édes ízeket. A frissítő hűvösség erős, de nem annyira domináns, hogy teljesen elnyomja az eper édességét. Ennek ellenére az édesítés mennyisége még így is előtérben marad, és az aroma összhatását jelentősen meghatározza.

A jelentős mennyiségű édesítés a gőzölés után hosszabb ideig megmarad a szájpadláson, és erőteljesen érzékelhető, ami számomra kissé túlzó hatást keltett. Az aromát RDA tankkal teszteltem, ami még inkább kiemelte a karaktert. Elképzelhető, hogy egy magasabb ellenállású MTL vagy pod tank használata esetén ez az élmény valamelyest visszafogottabb lenne, de véleményem szerint az édesítés dominanciája ezeknél a rendszereknél is észlelhető marad. Ennek ellenére az aroma illata rendkívül kellemes, már az üveg kinyitásakor érezhető a gyümölcs természetessége és frissessége. Ez az üde illat nem csak, hogy azonnal felkelti az érdeklődést, hanem a gőzölés során is végig jelen van, ami tovább fokozza a használat élményét.

Összegzés: Kinek ajánlanám? Elsősorban azoknak, akik kedvelik az intenzív, lekvárra emlékeztető édes ízeket, és szívesen kipróbálnának egy olyan aromát, amely erőteljes „mélyhűtő” hatással is rendelkezik. Ha az édesítés mértéke visszafogottabb lenne, talán egy igazán kiemelkedő jeges eper élményt nyújtana. Azonban a jelenlegi édesség szint már egy kicsit túlzó az én ízlésemhez képest.

18 kedvelés

Köszönjük a beszámolót! :smiling_face_with_three_hearts:

Kicsit fura párosnak tűnik a lekvár és az extra hűsítés de legalább valami újdonság :hugs:

6 kedvelés

Igen, nekem is furcsa volt. Nem is gondoltam hogy ennyire édes lesz :thinking:

6 kedvelés

Szervusz @Tivadar_Szocs !

Egész naposra javasolnád ? Vagy annyira geil, hogy becsömörlik tőle az ember ? Érdekes kombináció.

6 kedvelés

Egész napra szerintem sok lenne, nálam legalább is :wink:

6 kedvelés

Váltós íznek gondoltam a dohányos mellé, de semmiképp nem RDA-ból.

6 kedvelés

Ennél szerintem valami könnyebb íz kell váltónak

6 kedvelés

Köszönöm válaszod ! Akkor maradok a red astair-nél, és a jeges macinál. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nagymama mentolos lekvárja :thinking::grin:hát…

7 kedvelés

:smiley:nem mentol, hűsítő

5 kedvelés

Szervusz @Zoli76 !

Az nem mentolos , hanem jeges, fagyos lekvár… :grin: A nagyié…

5 kedvelés

Ok, kloroform vagy formalin, egy hülyeség :grin:csak szokatlan.

7 kedvelés

Crazy nagyi speciálba!

Ginger Wow GIF by Misunderstood Whiskey

9 kedvelés

Purple Mist is lesz esetleg?

4 kedvelés

Szia, igen lesz

4 kedvelés