Mi van a manóban?

Egy példa az adalékokra, ha már említetted hogy nem akarod kidobni a jelenlegi készletet (pedig néha jobb elengedni 1-2 aromát ha nem jön be, pl Solub, VampireVape).
Most 3 napos akció is van (-30%), másik posztba most dobtam be a kuponkódot.

https://www.lepetitvapoteur.com/fr/88-additif-diy

Valami ilyesmi lehet a manórúdban szerintem

De én soha nem próbáltam ilyeneket és amúgy nem is javaslom senkinek.
U.i: most nézem, még valami chilli féle adalék is létezik :smiley:

6 kedvelés

Engedtem a nyomásnak, hallgattam a tanácsra… nagyon izgatottan és nagy elvárásokkal várom hogy megérkezzen a csomag.A meglévő aromákkal meg majd lessz valami.

8 kedvelés

Approve South Park GIF

4 kedvelés

Még egy dolog eszembe jutott! Mivel eddig bármit kevertem akár vampire vape( Heisenberg grape ice( 10%ban gyenge íz, 20%ban nagyon mentolos keserű)), akár vampire vape( strawberry and kiwi(10%ban semmi íz, 20%ban nagyon gyenge kiwi szerű íz)), akár solub zeppelin szintén gyenge íz stb…stb… Nem lehet hogy az alapommal van baj? Vapingundegroundos 50pg/50vg 6mg nikotin, illetve ugyanez 18mg nikotin.

3 kedvelés

Más alapot nem is próbáltál?

5 kedvelés

Még nem

4 kedvelés

Próbálj ki mást is,bevallom én is rendeltem az elején tőlük alapot,de mióta mást használok,sokat segített !
Akár mg-ban is más,pl Lhall,hunvapor …

8 kedvelés

Hát meg is jöttek! :crazy_face:

11 kedvelés

Majd írd mi a véleményed.

9 kedvelés

Várjuk a pozitív eredményeket :heart:

6 kedvelés

Ezeknek mennyi az érési ideje?

2 kedvelés

Három napot illik vele várni minimum :grin:

6 kedvelés

Első helyzetjelentés:
Ilyen nehéz még nem volt várni sosem!
A drifter bar mango ice-t kóstolom elsőnek… És eláll a szavam. Ez kell nekem! Végre! Elfliq-el összehasonlítva a hűsétése szinte ugyanaz, az íze is nagyon jó, ez utóbbi talán egy picikével elmarad, nem ragad úgy bent a szájban az édesítő, de abszolút tökéletes így is! ( Még az első 10 slukkon vagyok túl) Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok!

13 kedvelés

Most hogy megkaptam az ízeket amiket vártam, még egy nagy döntést kell eldöntenem:
Maradjak a Thelema Elite-nél és szerezzek be egy csomó fejet hozzá, vagy szerezzek hozzá Rba fejet? Ha utóbbira adom a fejem és megint tanulok tekerni építeni, kísérletezek az alapanyagokkal stb…, akkor maradjak ennél a kicsi gépnél vagy keressek valami komolyabbat?

3 kedvelés

Ha nekiállsz tekerni, előbb-utóbb hozza magával az igényt egy tisztességes gépre.
Csak finoman, a nyúl ürege igen mély :point_up::laughing::laughing::laughing:

13 kedvelés

Ezt már Neked kell eldönteni. Engedik-e az anyagiak, van/lesz-e kedved tekerni-építeni az RBA-t, stb. Ha igen, akkor a következő élményszinthez kell “komolyabb” masina. :saluting_face:

11 kedvelés

Hírtelen ötlet a szomszédtól! Marha pörkölt a műhelyben évzárónak! Ki kóstolná meg?

11 kedvelés

Mtl vagy DL? :grin::wink:Jóhogy, hogy a manóba ne

6 kedvelés

Kár hogy nem nyílt tűzön de szakad az eső… De közben 2 srác is kóstolgatja a gőzt és gondolkodik rajta hogy hanyagolni kellene az analóg cigerattát! :wink:

7 kedvelés

-Maga mér’ nem eszik velünk, mama?
-Ááá, édes fijjam, én mán jóllaktam a szagával…
-Mondjuk, igaza lehet, mer’ láttuk, milyen szép nagy darab szagokat szedett a tálbul :joy:

7 kedvelés