Egy példa az adalékokra, ha már említetted hogy nem akarod kidobni a jelenlegi készletet (pedig néha jobb elengedni 1-2 aromát ha nem jön be, pl Solub, VampireVape).
Most 3 napos akció is van (-30%), másik posztba most dobtam be a kuponkódot.
Engedtem a nyomásnak, hallgattam a tanácsra… nagyon izgatottan és nagy elvárásokkal várom hogy megérkezzen a csomag.A meglévő aromákkal meg majd lessz valami.
Még egy dolog eszembe jutott! Mivel eddig bármit kevertem akár vampire vape( Heisenberg grape ice( 10%ban gyenge íz, 20%ban nagyon mentolos keserű)), akár vampire vape( strawberry and kiwi(10%ban semmi íz, 20%ban nagyon gyenge kiwi szerű íz)), akár solub zeppelin szintén gyenge íz stb…stb… Nem lehet hogy az alapommal van baj? Vapingundegroundos 50pg/50vg 6mg nikotin, illetve ugyanez 18mg nikotin.
Első helyzetjelentés:
Ilyen nehéz még nem volt várni sosem!
A drifter bar mango ice-t kóstolom elsőnek… És eláll a szavam. Ez kell nekem! Végre! Elfliq-el összehasonlítva a hűsétése szinte ugyanaz, az íze is nagyon jó, ez utóbbi talán egy picikével elmarad, nem ragad úgy bent a szájban az édesítő, de abszolút tökéletes így is! ( Még az első 10 slukkon vagyok túl) Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok!
Most hogy megkaptam az ízeket amiket vártam, még egy nagy döntést kell eldöntenem:
Maradjak a Thelema Elite-nél és szerezzek be egy csomó fejet hozzá, vagy szerezzek hozzá Rba fejet? Ha utóbbira adom a fejem és megint tanulok tekerni építeni, kísérletezek az alapanyagokkal stb…, akkor maradjak ennél a kicsi gépnél vagy keressek valami komolyabbat?
Ezt már Neked kell eldönteni. Engedik-e az anyagiak, van/lesz-e kedved tekerni-építeni az RBA-t, stb. Ha igen, akkor a következő élményszinthez kell “komolyabb” masina.
-Maga mér’ nem eszik velünk, mama?
-Ááá, édes fijjam, én mán jóllaktam a szagával…
-Mondjuk, igaza lehet, mer’ láttuk, milyen szép nagy darab szagokat szedett a tálbul