Az élet elf bar után 🤣

Sziasztok :smiley: Erősen próbálok átszokni az elfről az ecigire… Vettem is így elsőre egy Oxva Xlim pro2 készüléket. Vampire sajtorta ízű aromát bekevertem az ajánlottak szerint és én semmi ízt nem érzek rajta, most tettem hozzá több aromát és várok… Szeretnék olyan intenzív ízhatásokat elérni mint az elfnél :frowning: Segítenétek kérlek miket vegyek és azokat hogyan keverjem be? :frowning: Szemezgetek a Bombo és Chill pill-ekkel de többre is rákattintva rossz véleményeket olvastam így elakadtam ismét :rofl: Köszönöm szépen előre is egy full kezdő :rofl::face_with_peeking_eye::slight_smile:

5 kedvelés

Szia :wave:

Szerintem ne az elfbar ízt próbáld elérni. Az már most egy nagyon jó és pozitív dolog, hogy itt tartasz csak így tovább! Hidd el amiket most szívsz is elég intenzívek valószínűleg csak nem az elfbar túlaromázott, édesítőzött liquidjeihez képest. Ami egyébként abszolút nem természetes és pontosan ezért nem is jó mert, ha alapból dohányzás után arra áll át az ember akkor van az, hogy semmi más nem lesz jó. Tulajdonképpen ez a céljuk…

A lényeg, hogy hagyj időt neki. Ez csak megszokás és viszonylag gyorsan ez lesz a természetes. Utána már nem is fogsz emlékezni az elfbar ízére. Minden szempontból ez a legjobb döntés. Így újra fogod érezni az ízeket amiket most az elfbar letompított. :blush:

14 kedvelés

segítek: felejtsd el az elf ízét és elégedett leszel :slightly_smiling_face:
Egy hétig szívj aromamenteset…lesz íze utána egyből az Oxva-nak is :grin:

6 kedvelés

Talán ez egyébként sem elfes jellegű aroma :thinking: de ne ragaszkodj a manórúd csaló töménységéhez. Mindent bevetettek, főleg a fiatalok ràszoktatása miatt :roll_eyes: nem megbízható egészségügyileg sem az elf csoport…

9 kedvelés

Tavaj éveleje óta a vampire vape egy híg ló…gy lett. Bár sose szívtam elfet se pocot se semmi ilyet,de ha erős izkre vágysz akkor a Juice Sauz Drfifter Bar-t tudom ajánlani.

8 kedvelés

A Bombo, viszont finom, szinte bármelyik. :saluting_face:

8 kedvelés

Meg szerintem a Chill-Pill is mehet felejtősbe, szvsz.(BBRR!! bármelyik) :saluting_face: :grimacing: :grin:

6 kedvelés

bombo/drifter nekem podban leginkább műanyag, de inkább semmilyen ízű, pedig négyet-ötöt is próbáltam. Oxva, bar juice 5000, aisu löttyeinek a többsége elég aromás, előbbi talán a legintenzívebb abból a párból, amit próbáltam. Ha nem azt az arconrúgós ízt keresed, hanem jobb az enyhébb, de finomabb is, akkor szélesebb a paletta.

5 kedvelés

Ő is ? :grin: https://juicyvapour.com/chill-pill-fire-brains-cranberries-rush-malna-eper-voros-es-fekete-afonya-izu-longfill-aroma-15120-ml

5 kedvelés

Még Őtet nem próbáltam, de szerintem kihagyom a lehetőséget. :saluting_face:
Baby Hat GIF by MOODMAN

9 kedvelés

Elmondom nálam mizu. Több mint 2évig aromamenteset szívtam, de kaptam ajándékba egy aromát ami egyből ízlett. Egy csepp elég volt az 5ml-es boro-ba és tömény pipadohány íz. Gondoltam ugyanilyen arányban bekeverek egy litert…eleinte adta is a feelinget, de 1hónap elteltével semmi extra. 7/24-ben ezt szívtam és megszokta az ízlelésem. Kb mintha aromamentes lenne. Ezen nem az segít jobban ha töményebbre keverek hanem ha visszaállok a tényleg zéró aromára és utána ismét lesz íze annak aminek van most is csak hozzászoktam. A másik módszer az egyre több cukrot a kávéba szituhoz hasonlítana.
Megjegyzem amúgy most sem tragédia számomra az ízmentes vépelés csak ha már van benne aroma ami tetszik azt érezzem is :grin:

10 kedvelés

Nálam ez szerintem pont fordítva van … Az A napi 9-10 óra Ry4 finomabbá teszi az esti Gyümiket … Ha nem melózok és elmarad a Ry4 akkor egyre gyengébbek a gyümi ízek is

7 kedvelés

te váltogatod őket, azért…ahogy írtad, ha ugyanazt a gyümit szívnád 7/24ben eltűnne az is idővel

6 kedvelés

Köszi :)) Igyekszem :grinning::face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

Uhh ez jól hangzik :heart_eyes: köszi :grin:

6 kedvelés

Akkor pont jóval kezdtem :rofl:

5 kedvelés