Nálam a Bishop azért is okoz fejtörést mert a chimney nem harang alakú…nincs igazán akkora gőzképző tere szerintem mint a tankok többségének.
Ezért adtam el, kevés volt nekem a gőz.
Én mindig kiveszem az afc-t , vagy egyszerűen csak felemelem a tekerést amig leoxidálom a huzalt… hála neked és @John-nak, még mindig szuperül duruzsol a bersi v2…
Na most én aszittem, hogy jó a Bishop.
Köszönöm Kinga!
Jó a Bishop, nekem is van, számomra nem kevés a gőz. Csak a tekerése nem a legkönnyebb szerintem. Fordítva kell tekerni, mert ellentétesen vannak a bekötőoszlopok. Nem fentről lefelé kezdünk tekercselni, hanem lentről felfelé, így megváltozik a lábak állása.
Sajnálom @Phyllo , nem fog itt senki olyan kazánt ajánlani, amire valaki nem tud negatív tulajdonságot írni.
Nézzd meg neked mi az elvárásod egy tankkal, és az szerint válassz.
Mennyire legyen levegős-th-ízletes?
Tudsz e pici kazántérben építeni vagy nagyobb kellene?
Mekkora legyen a tartály?
És mi az ami külsőre oké? 22mm…24…18
Torony vagy apróbb?
Aztán jöhet a szín
Sok sok összetevős a dolog.
Jó a Bishop nagyon! Én is abba a táborba tartozom Ebből nekem kettő van Van azért az a véglet is, akiknek nagyon nem jön be…
Mennyi mennyi jó ötlet megint egy újabb fórumban Kedvet is kaptam a vásárlásra Szimpatikus kinézetre a Pioneer, de még jobban a Phevanda Memo Hát igenis számít a kinézet ám
A Dvarw a másik, amiből van kettő, kinézetre az a favorit, de pl nekem nem jó a gyári trip. Másik drip tippel tök jól érzem
Így van. Szóval nem kell megijedni, ha valami nem jön be, tovább kell keresgélni, itt kb minden szubjektív (pár dolog azért nem, de majdnem minden).
Én négy évig keresgéltem.
Feladom.
Mtl, nikkelmentes lehetőség, jó ízvisszaadás, viszonylag több gőz. Már az sem érdekel, hogy néz ki. Porlasztós, vagy sem. Mindegy.
Ne már, az előbb már megvolt a bishop.
Nem kell más ízlésére hallgatni, ami az egyiknek szar, az a másiknak isten, itt már nincsenek szabályok, csak olyanokat ajánlunk, amiket már többen megelégedve használnak.
Akkor én hamar befagytam.
így van, ki kell próbálni és tovább keresgélni Nem olyan nehéz mint eltalálni az ötös lottót, de igen nehéz, majdnem kizárt elsőre eltalálni a megfelelőt Nem szabad feladni, és valahol el kell kezdeni Ebben előbb utóbb biztos lesz eredmény
Ne add fel
Minden építős tud nikkel mentes lenni.
Tehát az pipa
Vegyél jobb fajta kazán klónját, kiróbálod, tudod mi nem jön be, jöhet a következö.
Amikor megvan a tuti akkor meg vehetsz eredetit.
Egy dvarw pl nálad van egy 10-ből, 7 ért meg el tudod kb adni.
De ez nem azt jelenti, hogy 4 évig rossz volt. Csak mindig volt jobb!
Porlasztóból találtam kanthalt, csak a másikból nem. Az airflow pinből (megint elfelejtettem a magyar nevét ). De azt se tudom, hogy annál is számít-e, vagy csak a huzalnál. Az airflow pin is melegszik, vagy azon csak átáramlik? Mert akkor kb. mindegy.
Szerintem első körben a cél, hogy a cigit le tudd rakni, véglegesen, mindegy mível, ez lebegjen a szemed előtt, a többi már semmiség.
Nem tudom melyik vidéken laksz, vattát és húzalt adunk neked, azzal ne foglalkozz.
Ma már nem szívtam egyet sem. Eddig a reggeli első mindig sima cigi volt az ecigi mellett is. Meg jóllakás után is sima kellett, de ma már akkor sem.
Egyébként itt van: