Melyik legyen?

Nálam a Bishop azért is okoz fejtörést mert a chimney nem harang alakú…nincs igazán akkora gőzképző tere szerintem mint a tankok többségének.

2 kedvelés

Ezért adtam el, kevés volt nekem a gőz.

2 kedvelés

Én mindig kiveszem az afc-t , vagy egyszerűen csak felemelem a tekerést amig leoxidálom a huzalt… hála neked és @John-nak, még mindig szuperül duruzsol a bersi v2…:smiley:

2 kedvelés

Na most én aszittem, hogy jó a Bishop. :roll_eyes:

Köszönöm Kinga! :hugs:

Jó a Bishop, nekem is van, számomra nem kevés a gőz. :thinking: Csak a tekerése nem a legkönnyebb szerintem. Fordítva kell tekerni, mert ellentétesen vannak a bekötőoszlopok. Nem fentről lefelé kezdünk tekercselni, hanem lentről felfelé, így megváltozik a lábak állása.

3 kedvelés

Sajnálom @Phyllo , nem fog itt senki olyan kazánt ajánlani, amire valaki nem tud negatív tulajdonságot írni.
Nézzd meg neked mi az elvárásod egy tankkal, és az szerint válassz.
Mennyire legyen levegős-th-ízletes?
Tudsz e pici kazántérben építeni vagy nagyobb kellene?
Mekkora legyen a tartály?
És mi az ami külsőre oké? 22mm…24…18 :thinking:
Torony vagy apróbb?
Aztán jöhet a szín​:sweat_smile:
Sok sok összetevős a dolog.

2 kedvelés

3 kedvelés

Jó a Bishop nagyon! Én is abba a táborba tartozom :slight_smile: Ebből nekem kettő van :slight_smile: Van azért az a véglet is, akiknek nagyon nem jön be…

Mennyi mennyi jó ötlet megint egy újabb fórumban :slight_smile: Kedvet is kaptam a vásárlásra :slight_smile: Szimpatikus kinézetre a Pioneer, de még jobban a Phevanda Memo :slight_smile: Hát igenis számít a kinézet ám :slight_smile:

A Dvarw a másik, amiből van kettő, kinézetre az a favorit, de pl nekem nem jó a gyári trip. Másik drip tippel tök jól érzem :slight_smile:

5 kedvelés

Így van. Szóval nem kell megijedni, ha valami nem jön be, tovább kell keresgélni, itt kb minden szubjektív (pár dolog azért nem, de majdnem minden).

Én négy évig keresgéltem. :rofl:

5 kedvelés

Feladom. :sweat_smile:
Mtl, nikkelmentes lehetőség, jó ízvisszaadás, viszonylag több gőz. Már az sem érdekel, hogy néz ki. :slightly_smiling_face: Porlasztós, vagy sem. Mindegy.

Ne már, az előbb már megvolt a bishop. :sweat_smile:

Nem kell más ízlésére hallgatni, ami az egyiknek szar, az a másiknak isten, itt már nincsenek szabályok, csak olyanokat ajánlunk, amiket már többen megelégedve használnak.

2 kedvelés

:hushed: Akkor én hamar befagytam. :thinking:

így van, ki kell próbálni és tovább keresgélni :slight_smile: Nem olyan nehéz mint eltalálni az ötös lottót, de igen nehéz, majdnem kizárt elsőre eltalálni a megfelelőt :slight_smile: Nem szabad feladni, és valahol el kell kezdeni :slight_smile: Ebben előbb utóbb biztos lesz eredmény :slight_smile:

Ne add fel :laughing:
Minden építős tud nikkel mentes lenni.
Tehát az pipa :blush:
Vegyél jobb fajta kazán klónját, kiróbálod, tudod mi nem jön be, jöhet a következö.
Amikor megvan a tuti akkor meg vehetsz eredetit.
Egy dvarw pl nálad van egy 10-ből, 7 ért meg el tudod kb adni.

De ez nem azt jelenti, hogy 4 évig rossz volt. Csak mindig volt jobb!

Porlasztóból találtam kanthalt, csak a másikból nem. Az airflow pinből (megint elfelejtettem a magyar nevét :face_with_raised_eyebrow:). De azt se tudom, hogy annál is számít-e, vagy csak a huzalnál. :woman_shrugging:t2: Az airflow pin is melegszik, vagy azon csak átáramlik? Mert akkor kb. mindegy.
:face_with_spiral_eyes::exploding_head:

Szerintem első körben a cél, hogy a cigit le tudd rakni, véglegesen, mindegy mível, ez lebegjen a szemed előtt, a többi már semmiség. :grin:

1 kedvelés

Nem tudom melyik vidéken laksz, vattát és húzalt adunk neked, azzal ne foglalkozz.

Ma már nem szívtam egyet sem. Eddig a reggeli első mindig sima cigi volt az ecigi mellett is. Meg jóllakás után is sima kellett, de ma már akkor sem. :woman_shrugging:t2:

1 kedvelés

Egyébként itt van: