Azé az nem úgy van ám.
Ne félj, nem te leszel az első, aki kap.
Itt hever fél kiló vatta és 30m húzal…de szerintem ez kb mindenkinél így van.
Igen, köszi!
Na, lemaradt a kérdés, hogy: mi az a 29 GA?
Az a huzalvastagság mértékegysége. De először ne ez izgasson, legyen meg a tank …ami nem porlasztós
Porlasztósnál ki vagy téve az aktuális kínálatnak, a gyári selejtnek, drágább is …pláne ha pl hetente többször is cserélni kell mert olyan aromájú liquid jön be ami intenzíven kokszolja a coilt.
Arról nem is beszélve, hogy egy héttől akár 2hónapig is eltarthat mire kiszállítják adott helyről, ahol éppen kapható. A világ afelé halad, hogy egyre nehezebb beszerezni a dolgokat…az ellátási láncok módszeres szétverése zajlik.
A vattát és huzalt megveheted bagóért és évekig elég…némi kézimunka árán ami könnyen elsajátítható gyakorlással.
Ez legyen a melyik kazánt utáni kérdés majd
Most hirtelen ez a 2 akadt a kezembe és ezen kívül még kismillió fajta
Amúgy a vékonyabb 28ga szálhuzal a vastagabb pedig clapton, 32ga
Van az úgy, hogy elköltünk egy csomó pénzt, mire megvesszük a tutit. Ettől akartalak megkímélni.
Ez mi a kukac ez? Megint el vagyok tévedve ezek szerint, mert nem erre gondoltam… vagy ebből lesz az, amire.
Amúgy, nem elég, hogy itt fogyatékoskodok, a podom is elszállt szerintem, és miért is lenne másik…
Megyek is vissza a sima cigire…
Abból én olyat nem fogok tudni, ha a fene fenét eszik, akkor sem.
Nyugi, nem olyan nagy cucc mint amilyennek látszik.
Fogsz egy rudat, rátekered azt úgy marad kb. A kanthalt meg állítólag könnyebb tekerni is. Tehát nincs para.
Ezen én nem aggódok,az szokott menni a más pénzét költeni
A férjemét szoktam csak
Nézd, nem akarok hazudni, az elején kell a nyugalom.
Én ezért szoktam olyan tankot ajánlani elsőre, ami kezelhetőbb. Mondjuk egy bájka klónt.
De akkor már inkább egy poris tank elsőre, és majd a következő lesz az rta. Egy mindig legyen, ami megy!
Beteg vagy? mind a négyet egyszerre?
Nem, az elején nem voltam. Csak a végén.