Melyik legyen?

Azé az nem úgy van ám. :hushed:

1 kedvelés

Ne félj, nem te leszel az első, aki kap. :smile:

Itt hever fél kiló vatta és 30m húzal…de szerintem ez kb mindenkinél így van.

1 kedvelés

Igen, köszi!
Na, lemaradt a kérdés, hogy: mi az a 29 GA?

Az a huzalvastagság mértékegysége. De először ne ez izgasson, legyen meg a tank …ami nem porlasztós :slightly_smiling_face:
Porlasztósnál ki vagy téve az aktuális kínálatnak, a gyári selejtnek, drágább is …pláne ha pl hetente többször is cserélni kell mert olyan aromájú liquid jön be ami intenzíven kokszolja a coilt.
Arról nem is beszélve, hogy egy héttől akár 2hónapig is eltarthat mire kiszállítják adott helyről, ahol éppen kapható. A világ afelé halad, hogy egyre nehezebb beszerezni a dolgokat…az ellátási láncok módszeres szétverése zajlik.
A vattát és huzalt megveheted bagóért és évekig elég…némi kézimunka árán ami könnyen elsajátítható gyakorlással.

1 kedvelés

Ez legyen a melyik kazánt utáni kérdés majd​:sweat_smile:
Most hirtelen ez a 2 akadt a kezembe és ezen kívül még kismillió fajta​:blush:

Amúgy a vékonyabb 28ga szálhuzal a vastagabb pedig clapton, 32ga

4 kedvelés

Van az úgy, hogy elköltünk egy csomó pénzt, mire megvesszük a tutit. Ettől akartalak megkímélni. :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Ez mi a kukac ez? :roll_eyes: Megint el vagyok tévedve ezek szerint, mert nem erre gondoltam… vagy ebből lesz az, amire. :thinking:

Amúgy, nem elég, hogy itt fogyatékoskodok, a podom is elszállt szerintem, és miért is lenne másik… :sweat_smile::face_with_symbols_over_mouth:

Huzal, amiből tekerést fogsz ügyesen csinálni :blush:

Valami ilyesmit, csak szebben​:smiling_face:

Ugye nem abból lesz ez? :arrow_down:

Season 9 Yes GIF by Friends

Despicable Me Reaction GIF

Breathe Franchesca Ramsey GIF by chescaleigh

Megyek is vissza a sima cigire… :weary::sweat_smile::sweat_smile:
Abból én olyat nem fogok tudni, ha a fene fenét eszik, akkor sem. :x:

Nyugi, nem olyan nagy cucc mint amilyennek látszik.
Fogsz egy rudat, rátekered azt úgy marad kb. A kanthalt meg állítólag könnyebb tekerni is. Tehát nincs para.

Akkor fenékbe leszel billentve.

Fiúk segítsetek, vásárolni kellene.
@Zolika @Ispy @Bishop @Zsolt68

Ezen én nem aggódok,az szokott menni a más pénzét költeni :rofl::rofl::rofl::rofl:

A férjemét szoktam csak :sweat_smile:

Nézd, nem akarok hazudni, az elején kell a nyugalom. :grin:

Én ezért szoktam olyan tankot ajánlani elsőre, ami kezelhetőbb. Mondjuk egy bájka klónt. :grin:

De akkor már inkább egy poris tank elsőre, és majd a következő lesz az rta. Egy mindig legyen, ami megy!

Beteg vagy? mind a négyet egyszerre? :grin: :hugs: :hugs:

Nem, az elején nem voltam. Csak a végén. :rofl:

1 kedvelés