Melyik legyen?

Valami oknál fogva a Kayfun családból csak a prime fut mindenkinél szinte. Amit @Zsolt68, én messzemenően azt javasolnám.
Van Bishopom is, de sajnos meg sem közeíti a lite plus 2021-et. Pedig a Kayfunom egy YFTK klón csak.

1 kedvelés

Jó, hát valakinek a bütyök nem jön be. :grin:

Hogy a búsba, mikor direkt úgy kerestem rájuk, hogy mtl rta? :roll_eyes::hushed: És az is van írva mindhez. Engem akko átvertek. :thinking:

A lite-tal egy gondom van, hogy ronda, pedig én megpróbáltam, meg is vettem, de nem, akkor is ronda, így el is adtam, még ki sem próbáltam. :grin:

Ezért vagyunk mi, majd mi mondjuk a tutit :joy:

Aminek ilyen kályhacsőre emlékeztető szipkája van, az mind dl

Nyilván a közhelyes duma jön : szubjektív.
Szerinted miért nincs bájkám? :slight_smile:

Mert már megvették előlled mind? :thinking: :grin:

Egyébként vannak lite userek is, de a sötétben megbújnak.

annyi olasz nem tévedhet :wink:

Akkor mindjárt jön egy csapó 2.

Mondjuk nem zsenge pszichés nyomás tolunk szegény @Phyllo-ra. Hagyjuk, hogy egy picit Ő is nézelődjön.

1 kedvelés

ne kapkodd el a választást. Bár a kayfun lite és a dvarw klón percek alatt eladhatók…ami nem utolsó szempont. És nem potyára eladhatók :wink:

Tadaa

Most talán mindegyik mtl. Az az Aspire elég durva. :hushed::heart_eyes: Meg a másiknak az átlátszó szopókája. :sweat_smile: Drip tip, na.

Az aspire porlasztós. :grin:

Az idei szavazás. Talán itt látod melyik tankok kapták a likeokat, azokra rá tudsz keresni.

1 kedvelés

Hogy az a ]•.+#!#+]!.£¥~!:rage::rofl::rofl::rofl:

A többit én nem ismerem, de a jobb oldalon középen, na az szerintem egy highend tank, olyat nem akarsz. :grin:

A középső fekete a digiflavor siren g, ami…porlasztós. :grin:

Szerintem vegyél inkább poris tankot mégis. :joy:

Ja és ne szopóka (:rofl: ) alapján válassz, azt bármikor lehet cserélni.

Odaírtam ám utána, hogy drip tip! :rofl:
Most már aztán végképp nem porlasztósat akarok! Amivel ezek szerint csak nehezítem a dolgot. Egyébként a Bishop tetszik. Egyszerű, de nagyszerű.

1 kedvelés

Na, mégsem highend, de még életemben nem hallottam a márkáról:

A nagynak az AFC betétei műanyagok, ezért el lehet olvasztani egy óvatlan pillanatban a huzal leoxidálásakor. A mini AFC-in már van egy fém “sapka”, így azért jobb, de a két AFC ugyanaz, tehát a minié jó a nagyba is.

2 kedvelés

Bishop…nekem nem jött be, de másnak igen. :grin:

1 kedvelés