Valami oknál fogva a Kayfun családból csak a prime fut mindenkinél szinte. Amit @Zsolt68, én messzemenően azt javasolnám.
Van Bishopom is, de sajnos meg sem közeíti a lite plus 2021-et. Pedig a Kayfunom egy YFTK klón csak.
Jó, hát valakinek a bütyök nem jön be.
Hogy a búsba, mikor direkt úgy kerestem rájuk, hogy mtl rta? És az is van írva mindhez. Engem akko átvertek.
A lite-tal egy gondom van, hogy ronda, pedig én megpróbáltam, meg is vettem, de nem, akkor is ronda, így el is adtam, még ki sem próbáltam.
Ezért vagyunk mi, majd mi mondjuk a tutit
Aminek ilyen kályhacsőre emlékeztető szipkája van, az mind dl…
Nyilván a közhelyes duma jön : szubjektív.
Szerinted miért nincs bájkám?
Mert már megvették előlled mind?
Egyébként vannak lite userek is, de a sötétben megbújnak.
annyi olasz nem tévedhet
Akkor mindjárt jön egy csapó 2.
Mondjuk nem zsenge pszichés nyomás tolunk szegény @Phyllo-ra. Hagyjuk, hogy egy picit Ő is nézelődjön.
ne kapkodd el a választást. Bár a kayfun lite és a dvarw klón percek alatt eladhatók…ami nem utolsó szempont. És nem potyára eladhatók
Tadaa
Most talán mindegyik mtl. Az az Aspire elég durva. Meg a másiknak az átlátszó szopókája. Drip tip, na.
Az aspire porlasztós.
Az idei szavazás. Talán itt látod melyik tankok kapták a likeokat, azokra rá tudsz keresni.
Hogy az a ]•.+#!#+]!.£¥~!
A többit én nem ismerem, de a jobb oldalon középen, na az szerintem egy highend tank, olyat nem akarsz.
A középső fekete a digiflavor siren g, ami…porlasztós.
Szerintem vegyél inkább poris tankot mégis.
Ja és ne szopóka ( ) alapján válassz, azt bármikor lehet cserélni.
Odaírtam ám utána, hogy drip tip!
Most már aztán végképp nem porlasztósat akarok! Amivel ezek szerint csak nehezítem a dolgot. Egyébként a Bishop tetszik. Egyszerű, de nagyszerű.
Na, mégsem highend, de még életemben nem hallottam a márkáról:
A nagynak az AFC betétei műanyagok, ezért el lehet olvasztani egy óvatlan pillanatban a huzal leoxidálásakor. A mini AFC-in már van egy fém “sapka”, így azért jobb, de a két AFC ugyanaz, tehát a minié jó a nagyba is.