Óóóó, nem akarok én senkit se meggyőzni. Olyan világot élünk ahol a vape világon kívül kizárólag beépített akksit használunk. Én csak a “temetés” ellen mondok véleményt. Nem feltétlen kell kukába dobni a beépített mod lehetőséget Az is sokkal többet ér mint kidobott pénz Azért kár temetni. Azért szerintem akadnak olyanok, akiknek csak ilyesmire van lehetőségük. Jobb ez mint semmi mert komolyabb cuccra nincs lehetőség. Én is úgy kezdtem neki és most szívesebben használom a beépített akkus modjaimat mint a cserélhető akkusokat Nem akarok senkit se meggyőzni, de temetni, kihagyni, kizárni sem kellene a lehetőségekből Én csak azt mondom, hogy mindenki elássa, de lehet használni és nem pénzkidobás
Döntöttem, hölgyek és urak. Nem porlasztós, cserélhető akksis, vw, és természetesen nikkelmentesség. Egyébként annál aaa… mianeve… airflow pin… magyarul most nincs meg, de úgyis tudja mindenki… tudom, unalmas a dolog, de ennél nem találtam külön ni-mentes verziót. Pontosabban, nem találtam olyat, aminél írják, milyen anyagból van. Vagy esetleg ennél nem is számít? Én úgy gondolom, hogy számít, de javítsatok, ha tévedek. Elhiszem, tényleg, hogy uncsi, de véletlenül sem akarok semmi olyat, ami miatt elmenne a kedvem a gőzöléstől.
Amiket láttam itt az oldalon és szimpik:
Vapefly Galaxies
Vandy Vape Berserker v2 mini
Innokin Ares 2
Hellvape Vertex
Aspire Nautilus 3
Aspire Nautilus X.
Személy szerint leginkább a 2. és a 4-5-6. Ha van bárkinek bármelyikkel tapasztalata, akkor szívesen olvasom.
Ez porlasztós, nem?
Galaxies-om volt, nekem sosem folyt meg, de olvastam, hogy másnak igen…szerintem mint mindig a vattázás precízségén múlik. Az ízvisszaadás erős közepes, a th rendben volt. Ammit mtl rta-ra váltottam (az jobb minden szempontból), de az már szintúgy nem kapható…csoda ha bármelyiket találsz valahol. Én az Ares 2-t nem ajánlom, de olvass itt vaperinán róla … eléggé kitárgyaltuk.
A Vertex számomra ismeretlen…itt egy részletes cikk róla: https://www.ecigclick.co.uk/hellvape-vertex-mtl-rta-review/ Tetszik a variálhatósága. Talan ezt választanám ha szigorúan ezekből lehet, már csak a kiváncsíság miatt is.
Porlasztós tankok pedig nálam teljesen kizártak!
Az 5 és 6 porlasztós, ares 2-re ha rákeresel sokan panaszkodtak már, galaxies jó lehet, ha még kapni.
Szerintem b v2 minit sem fogsz már kapni…
Szerintem egy bishop ezeket mind veri
Vagy a pioneer v1.5
Nagyon szép ez a tank
Ha már felmerült a pioneer, akkor meglátásom szerint a kör bezárult. Innentől kezdve, hogy megvan a válasz, gyakorlatilag kérdés sincs. (Bár a pioneer feketében szebb szerintem)
Ha Galaxies-ra esik a választás akkor annál a vattázásra nagyon oda kell figyelni. Nem igényel sok vattát, ezt dry hit-el szokta is közölni. A Zsolt álltál említett Ammit szintúgy ilyen, bár ott inkább az ízek vesznek ha sok a vatta. Berserker V2 volt nekem, csak nem a mini, hanem a nagy. Szerintem könnyebb vele dolgozni, egyszerű a lefogatása is. Ares 2re személy szerint nincs panaszom, volt a kezemben, nekem ízes volt, bár azért a V1es verzió ízesebb volt. Vertex-et nem ismerem személyesen, de akiknek itt volt azok jókat írták róla. Utolsó kettő pedig porlasztós.
igen, a Galaxies-t nem szabad túltömni, ahogy az Ammit-ot sem. Cotton clouds félbeszedve elég nekik és akkor nincs dry-hit és ha jól helyezik el akkor nem folyik. Ettől függetlenül én a Vertex-nek adnék esélyt a 2db gőztér és a légáramlás széles variálhatósága miatt…kíváncsiságból. Ha találni esetleg használtan akkor pláne azt.
Én a vertexet nem venném, nem egy gyakran előforduló tank, olyat válassz, amivel több a tapasztalat itt az oldalon.
Biztos meglehet építeni jóra is, én nem kisérleteznék vele, vannak jobb tankok is. Ares 2 ugyanez.
Ha a népszerűség is szempont akkor nálam a galaxies lenne a nyerő…de ha annál pl nagyon bő levegőt is akarunk akkor tapasztalt kollégánk felfúrását kell alkalmazni
Hopszi, köszi!
Nekem a Pioneer pont nem tetszik. Tudom, nem a külső a fő szempont itt sem, de…
A Vertex akkor a nekem való, ha ennyire ritka. A Hellvape cuccai amúgy is bejönnek.
Azért keresgélek még, hátha meglesz a nagy ő.
De, nálam az. Egész nap fogdosod és a kezedben van, ne legyen már ronda.
A Bishop mondjuk szintén bejön. Meg a Berserker is. Asszem Kinga írta, hogy volt neki, csak nem a mini, hanem a sima. Arról olvastam valami problémát -most persze nem fog eszembe jutni, hogy mi az-, és, hogy a mininél az viszont már nem áll fenn.
Amik tetszenek még nagyon (ha a külsőt nézzük), azok a Smoktech cuccai. Ott viszont nagyon sok a dl-es, ami nálam nem játszik.
A sima berserker palástja bajonett záras volt, de annyira laza, hogy egy óvatlan mozdulattal is ki lehetett nyítni.
A berserker b3-at nézd meg, az a legutolsó a sorban, a többit nem hiszem, hogy lehet még újonnan kapni.
Ha klónokkal is szeretnél kisérletezni, akkor akár egy dvarw klónt is be lehet próbálni:
Vertexet ne jótanács
Mondjuk ennyit bőven megér…ha esetleg nem jönne be valamiért simán tovább lehet adni. Ha meg bejön akkor biztosra lehet menni a drága eredetivel…ha számít az is.