Egyébként hogy lehet, hogy porlasztós tankban a porlasztó cucc kibír heteket? Használtam és is porlasztósat és volt, hogy két hét után cseréltem benne. Nem emlékszem, hogy milyen lötyiket használtam benne, de a mostani lötyijeimmel maximum 2-3 naponta tekerés/vatta csere. ízre még bírná, de kinézetre egyértelműen csere, annyira kokszolódásnak látszik azzal is, ami elvileg nem kokszol annyira. Jobban bírja a porlasztó mint a tekerés, amit csinálok? Le a kalappal a porlasztók előtt, van létjogosultságuk bizonyos lötyiknél
Am. Én nagyon jól megvagyok a beépített akksus mod-okkal is De +1 a gazdaságosság miatt a cserélhetőseknek. Viszont ígérem, hogy ha kiszolgálják az idejüket, akkor a használt elem gyűjtőben végzik
A kényelemről kicsit. Beépített akkus mod… Elég csak a beépített akkus mobiljainkra gondolni… Ha valaki azt mondaná, hogy ez rossz, szerezzek be olyan mobilt, aminek cserélhető az akksija, azzal jobban járok… hát elküldeném a fenébe… A mobilokban nem gáz a beépített akksi, jobbnak érezzük, szerintem ez hasonló, az e-cigi mod-ban sem gáz ugyanúgy
Nem igazán szeretem a dohányosokat, ezért nem tudom határozottan kijelenteni, de szerintem a sima dohányos ízek lehetnek szárazak. A desszertdohányok egyáltalán nem.
Viszont a különbséget, ha ízben nem is érzed, a pénztárcád biztos érzi, mert 3 naponta porlasztó csere az egy évben annyi, mint…kvasok.
Ráadásul a vatta és a húzal mindig kéznél van, nincs olyan, hogy hirtelen beég és azonnal cserélni kell, szóval simán csak praktikusabb, igen 10 perccel több cserélni, na bumm.
Aha. Olyan
Én álltalában akkor cserélek ha gyengül az íz vagy mást töltök bele.
2 perc, kb pár forint és hajrá. A porlasztóval smucigabb voltam, kiégésig szívtam.
Nem is volt sokáig porlasztósom, mert vagy 10 ízt cserélgetek folyton
Nos, Nem biztos, hogy az a jó, amit nem látunk A szerzőnek, hogy “melyik legyen” Tank-ban úgy tűnik, hogy egyértelmű, hogy RTA. Porlasztós lehet csalóka, jó, de mégse Ha ártalomcsökkentésről van szó, az a jobb, amit egyértelműen látunk
Porlasztó? Én már az első nap elutasítottam. Pedig 2x kaptam olyan szettet. Külföldről, és méghozzá ennyiért? Akkor inkább felújítom. Annyira jutottam a felújított porlasztókkal, hogy a modom is csak szétégett miatta. Ez volt az első kazán, amit lelkifurdalás nélkül dobtam a szemétbe. A fiam amikor nekem vette a Siren2 RTA-t még nem tudtam semmiről semmit. Egyszerűen csak ráérzett. Tudta, hogy a párom minden garast a fogához ver. Én meg mint műszerész, tekertem már annyit, csak nem ellenálláshuzalból, hanem rádiókba rezgőköröket. Valamennyi szerszámom hozzá már eleve adott.
Én a beépített aksit csupán 1 dologért rühelltem, mindig akkor merült amikor használtam volna.
Nem vagyok egy túl rendezett fajta hogy nézegessem mikor merül meg feltegyem töltőre meg izé.
A cserélhetőssel lapul a táskámban egy plusz, szívom, nem jön semmi bammeg…gyors csere.
Itthon meg úgyis mindig elöl van az aksi töltő.
Milyen furcsa, ezek szerint én vagyok nagyon fordítva bekötve. Fiatalokra gondolnám, hogy mindig gondoskodnak a mobilról is, hogy mindig fel legyen töltve, abban aztán nincs akksi cserélgetés. Nehogymá lemaradjanak egy megosztásról ha kimennek wc-re Én ericcson ga628-al kezdtem, na ahhoz kellett két akksi, hogy kibírja a napot. Utána nem lett divat a tartalék akksi. Mondjuk a filmeken mindig pont lemerül a teló, amikor kellene… Vagy annyira kisipari gőzölő lennék, hogy nem számít? Tény, hogy több készülékem is van és egy 18350-es akksi sosem merül le nekem napközben. Amióta vépelek, sosem kellett napközpen akksit cserélnem, pedig mindig ott van nálam a tartalék akksi, de csak fölösleges súlynak Hát kisüzemi vagyok úgy néz ki. Nekem elég figyelni, hogy elég legyen a napra Azért nézem az ájkoszt használókat is, ott nem lehet akksit cserélgetni, sokszor látom őket, hoggy a dohányzóban várnak a tárolójában, hogy töltődjön annyi, hogy lehessen szívni de sokan figyelnek rá, hogy sose merüljön le annyira, hogy ne bírja ki a következő cigi szünetet Egyedül az e-cigi világában van, hogy tartalék akksit kell hordani meg cserélgetni, nehogy világvége legyen egy lemerült akksi miatt Tényleg biztos én vagyok bekötve fordítva, de szerintem semmi gond a beépített akkus moddal
Nos, az érveid nem győztek meg. Mobilban is lehet akkut cserélni (én fogok is hamarosan) csak zömében nincs értelme mert a technikai fejlődés túlhaladja mire cserére kényszerül. A vape-ben nincs ilyen gyors fejlődés. Az meg, hogy az “ájkoszt” használó mit csinál kínjában az az ő baja (bár elszomorító)…nekem (és mindenkinek) legyen nonstop működőképes, minőségi eszközöm amivel kevésbé terhelem a környezetet.