Melyik legyen?

Hozzák a bájkát? :joy:

Itt lenni kicsi bájka…

Most nem lehet rendelni mert be akarják őket is hívni a háborúba… :money_mouth_face:

Picit ne figyelek és elrohan a téma kölcsön, fog, fémes íz, Lánc és Margit híd nesze neked Széchenyi, alap, nikotin, kölcsön, :grin::grin::grin:

Az oroszok már a spejzben vannak :rofl::rofl:
doctor who water GIF

Hát még ezeknél is van mit tanulnom bőven. :grin:
Mtl-hez mi a jobb arány? Pg többlet? Már ha az a folyósabb. Egy videóban mintha azt mondták volna, hogy ahhoz az a jobb. :thinking: Lehet az 50-50 miatt nem működik az aion meg a wicken? :hushed:

1 kedvelés

De! a podba jó az 50-50! És általában az mtl tankokba is

4 kedvelés

500ml 100as nálam is akad…750ml-től kezdtem a fogyasztását :smiley: Alufóliába bugyolálva, viaszos kupaklezárással csücsül a mélyhűtőben

1 kedvelés

Hehe.:crazy_face:
Azt te csak hiszed, hogy megfizetted azt a tanulópénzt… Ebben a sportban nem a hardveres mellényúlások kerülnek sokba, meg a neked megfelelő mod/tank összekapirgálása. Elsőre soknak tűnik, máshogy veszi ki magát, mint leugrani 1 doboz cigiért( mondjuk annak az árától is feláll a szőr a hátamon), de ezt nem kell minden nap megvenni és ha megvan a nagy szerelem, az utána évekig kiszolgál…
Várd meg, amíg a megfelelő íz kereséséhez ér a dolog. Pár elcseszett aroma és keverés után egy kezdő szett ára simán ki tud menni a lefolyóba​:grin:. Vagyonokat tud elnyelni a csatorna… Szóval kitartás, alakul ez​:+1:

-Ez nem vonatkozik azokra az egyénekre, akik egy rossz függőséget egy másik, kényszeres állapotra cseréltek le. Ők később külön polcot/szekrényt/szobát alakítanak ki vape cuccoknak…áhh, mindegy :grin::grin::grin::grin:)-

2 kedvelés

A kölcsön egy idióta, negatív tartalommal bíró szó, ami alaposan elkorcsosult társadalmunkban. Örömmel adtam volna, és máshogy kellett volna fogalmaznom. Bár feltételezem, akkor is ezt válaszoltad volna. :heavy_heart_exclamation: Ráadásul én hasonlóan gondolkodom.

1 kedvelés

Mondjuk most már kíváncsi lennék, hogy én vagyok-e ennyire balfék, vagy az alaplevek nem a legjobbak, vagy a kettő együtt, és esetleg még valami… :sweat_smile: Egyébként attól viszont tartok, hogy hátha elrontom másnak a gépét. Ha az enyém, az más tészta, de másé… :hushed:

3 kedvelés

Nem kell félni, csak lazán, enged el magad. :grin:

Szerintem tök jó, hogy itt van egy olyan közösség, amin belül megosztjuk egymással a cuccokat, tönkre nem fogod tenni, hacsak nem vágod földhöz, az lehet baj…különben is nem kell agódni, úgy is küldesz @megyko -nak egy danit cserébe. :joy:

2 kedvelés

Éppen most írom a szerődést. :grin:
Így @Phyllo is megnyugszik, és én is nekiállhatok az új avataromnak PS-ben. A kép címe: Én, danival a kezemben. :smiley:

Amúgy lehet, hogy ez a furcsa, nem tudom. Az emberek általában nem ennyire segítőkészek, itt viszont meglepően az ellenkezőjét tapasztalom. :hugs:
Ki az a dani? :thinking: Nekem olyanom nincs. :roll_eyes:

A dani az az, ami felé mindannyian szinte bevallva vagy sem, tartunk.:joy::joy::joy: Tankokban vannak eltérő vélemények, hogy kinek, melyik a legjobb. Na szerencsére ez a modoknál köztudott. Ott nincs kérdés. Dani. (Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs és sosem próbáltam. Egyszer volt a kezemben 20 másodpercig, nem volt rossz érzés! :joy::joy:)

Ez csak egy kis poénkodás volt, egyébként ő az:

Úgy kb 9 darad gtx one az ára. :grin:

1 kedvelés

Ennyiért remélem fel is porszívózna helyettem. :hushed::roll_eyes: De minimum készítse el a reggeli pirítóst!
Ennek fényében szeretném visszamondani a bármit is. :rofl: Nem írok alá semmiféle szerződést! :rofl:

Viccet félretéve, mit tud, hogy ilyen ára van? Kinézetre nem rossz, de vannak ennél jobbak is. Feltételezem, a belseje rejt valami extrákat. Na de miket? Ennyiért… ne viccelj…

Nekem nincs jobb tőle max ami gyémantporral bevont de olyan meg nem kell​:rofl:
Minőségi elektronika :smiling_face:
Sokunk kedvence,de elsőre ne vegyél ilyet :smiling_face:

2 kedvelés

én 10 éve vettem 90k-ért mod-ot ami a mai dani tudásának 10edét sem tudta…de akkor még az számított non plus ultrának. Tartós anyag, szuper megmunkálás, kiváló elektronika és szoftver…ez akkoriban és most is zsebbe nyúlós story. Megjegyzem 10 éve a 90k több vásárlóértéket képviselt mint ma a dani ára.

Dani egy csini fiúka akit itt kb mindenki beengedne a kezébe legalább de az életébe tuti :blush:

2 kedvelés