Melyik legyen?

You Got It Yes GIF by NETFLIX

Nem ördögtől való az rta :wink:kanthal forever :muscle::crazy_face:

3 kedvelés

@Ispy boldogságos névnapot :kissing_heart:

3 kedvelés

Köszönöm szépen, egy egész ország ünnepel engem. :grin:

Boldogat neked :grin:

2 kedvelés

Akkor én is köszöntelek névnapod alkalmából, @Ispy . Nekem csak a 3. nevem István, de a Vodafone meg szokott köszönteni. :slight_smile:

2 kedvelés

Tanulmányozom akkor azt is, köszi.
Esetleg van valami ajánlás? Szívesen veszek minden hasznosságot. :slightly_smiling_face:
No, és akkor ne maradjak ki én se, boldog névnapot kívánok! :slightly_smiling_face::partying_face:
Ferencnek is, aki csak harmadlagosan István! :smile::partying_face:

1 kedvelés

Köszönöm!

Sajnos elég kevéske a pénz, nem szeretek rossz hírt közölni senkivel, de kb duplázni kéne a keretet, hogy egy középkategóriás szett kijöjjön, ami tényleg előrelépés lesz egy porlasztós podhoz képest.

Mod: 10-20k
Tank: 10-20k
Akksik, töltő: 10k
Kellékek: 10k

Egy porlasztós mod és tank kombó, igaz cserélhető akksis lesz, szerintem ízben nem fog nagyon hozni pluszt. Rtahoz meg kell még ez meg az.

60k, ahol már azért van némi mozgástér.

De majd hátha jön valaki, aki mond valami okosat is. :grin:

Megtudhatjuk a nemedet? :grin: Inkább valami csajos pici szett kéne, vagy valami nagyobb, férfias kézbe való?

Én férfi vagyok pici csajos szettekel. :joy:

1 kedvelés

Egyébként egy poris szett akksival, töltővel sem jönne ki 25k-ból, az is inkább 40k.

Ha viszont rta, akkor nem kell költeni porlasztóra, pár hónap alatt ezzel már be is jön a plusz pénz, ami az elején elmegy.

Ezt kell látnom, mikor felébredek az éjszaka közepén… :rofl: Mámeg a pénz…
Na jó, hát valamit valamiért… Már így is könnyebb, mert redukálódott a normál cigim száma kb. 2-4 szálra. A baj csak az, hogy a csóriság tetőfokán tuti nem raknám össze a dolgokat 1 havi fizuból, sőt, még 2-ből sem valószínű. :grin: Na most addig vagy az Ursahoz kellene podfejet vennem, vagy nem tudom… az meg megint csak pénz. :sweat_smile:
Mindenképp csak ez a megoldás a fémallergia miatt? :unamused:

Pardon, lemaradt, hogy nő. :grin: A pici, csajos szettek teljesen megfelelnek. :slightly_smiling_face:

Mivel az alvás nem ment tovább, ismét keresgéltem…

Ez csak így hirtelen 2 példa. De esetleg ilyen paraméterekkel (kanthal) már biztonságosabban tolhatnám a gőzölést? A tc igazából nekem nem számít, leginkább a wattot állítanám amúgy is.

Tehát mondjuk 1 ilyen, 1 olyan, mellé egy vw mod és egy pöpec tank? Egy cikkben amúgy pont a Nautilust említették, a végén kiderül, hogy a Zoltán valami látó. :face_with_hand_over_mouth: Viccelek, gondolom ért hozzá, nem csak úgy hasraütésre mondta. Írta. Csak érdekes volt, hogy mialatt keresgéltem a nikkelmentes dolgok között, ezt is bedobta. :slightly_smiling_face:

Modnak ez szerintem jó lehet:

Pici és olcsó…

Hozzá rendelsz egy ilyen töltőt és megvan az ingyenes szállítás.

Ez így durván 14k.

Akksi van fb-on, mindjárt megkeresem a topikot…

Mondjuk min 6db, az nem kevés :grin:

Ebből 2 db kell:

Ez így kb 20-22k, és akkor még erre jön a tank. Ha poris, akkor erősen ajánlott legalább 5-10 db porit is venni hozzá, mert nem tudsz leugrani érte a sarokra, külföldről meg 1 hét legalább a szállítás.

Ha rta, akkor vattát és húzalt tudok küldeni, van belőle böven itthon.

A modot meg tudod venni, meg az akksikat, mert erre mehet az rta és a poris tank is.

5 kedvelés

Szia. Először is, üdv a Vaperinán. A leirtak alapján, az Aspire nautilus gt kit lenne a legjobb választás, de ez szubjektív, mindenki másképp gondolja. Nekem bevált, íz/gőz teljesen rendben van… és nem is annyira drága…
Egy darab 18650-es akkuval működik, bármely shopban, lehet kapni hozzá porlasztót is. Eléggé elterjedt kit…az enyém lassan 4 éve van meg, es még nem volt vele gomdom…

4 kedvelés

Így van, nincs rossz megoldás, ami nem analóg az jó. Csak nehéz ajánlani, mert mindenkinek más lehet a jó, meg én éleve porlasztó ellenes vagyok, nem mondanám magamat elfogulatlannak. :grin:

Ja és beépített akksi ellenes is vagyok. :rofl:

1 kedvelés

Ez cserélhető, egy darab 18650-es akkuval működik. A driptippet lecseréltem a dvarw driptipjére mert a dvarwom (coppervape) megadta magát egy hónap használat után. Azóta is ott hever a fiók aljában. Bármit is csinaltam vele, folyt mint állat…
Egy 20 jurós tankba nem fogok 20 juro-ért tömítéseket rendelni. Van attól jobb kazánom is…

1 kedvelés

Hát igen, a klónoknál lehetnek gondok, ha nem szerencsés az ember, ez ilyen.

1 kedvelés

Ugyanez a gondom a taifun gx-el is, pedig az eredeti. Jól van, nem tömítés gondok, csak egyszerűen nem jött ve a a kazán…
Őszintén, egy közel 100 jurós kazántól többet vártam volna…

Vedd meg az mtl légbetéteket hozzá és nem lesz gondod.

2 kedvelés

Hát ezért jók a klónok. :rofl:

Nem rögtön a zsebbenyúlós változat, ha nem jön be, akkor nem kell a fiók aljába dobni 200 júrót.

1 kedvelés