Melyik legyen?

Legalább a “honnannerendeljek?” kérdésre megvan a válasz. Köszönöm! :hugs:

@leszmégegypár

Örvendek… :face_exhaling: Most nézem, se a vg-n, se a pg-n nincs rajta. :neutral_face:

Ha sokat szeretnél nik nélkül https://floravita.superwebaruhaz.hu/
Ha nik is kell https://aromamester.hu/base/nikotin-oldat-100ml

3 kedvelés

Egyébként én vape shopból azért nem rendelek mert nem bízom az áttöltögetős kezecskékben.
Majd én azt kimérem, köszi, akkor tudom mi van benne. Csak gyári flaska mindenből.
(Kivéve pár aroma, de azt se szívesen)

Én az aromáknál vettem egyébként észre, hogy valami turpisság van, mert egymás mellé állítottam őket… :sweat_smile:

Én ott még nem, viszont volt olyan alaplrvem amiben rohadtul nem volt annyi nikotin mint amennyiért fizettem.

Azt hogy vetted észre? :thinking: Mármint, én nem biztos, hogy meg tudnám különböztetni a 10-est és a 12-est. A 3-as és a 12-es megint más, gondolom ott azért meg lehet érezni, ahogy az analógnál is.

Dehogynem. Sokkal gyengébb a th, meg mondjuk cigiszünet után fél órával már mennél ki bagózni.

Mijazatéhá? :see_no_evil:
Akkor lehet, hogy ez sem egészen 12-es?!? :roll_eyes:

Torokhatás.
Én nem nicsót használok mert szeretem ha fáj​:sweat_smile:

Napi másfél doboz töltött cigiről jöttem le vele, nekem kell hogy érezzem az erejét.

Azt olvastam -pont ezen az oldalon! :sweat_smile:-, hogy akkor jó, ha fáj! :crazy_face: Én tennék vele egy próbát, csak a kíváncsiság miatt. Bár, nekem is jó így. :thinking: Mondjuk ez a mellékíz már nem annyira. :confounded:

Most amúgy az alapodnak is van mellékíze?

Nyugtassatok meg,még a vape-ról beszéltek​:rofl::rofl::rofl:

Zolika…még a vape-ről beszélünk :innocent:

Ja,akkor jó :grin:szeretitek ha fáj,már más járt az eszemben :crazy_face::crazy_face:

Igen, ugye vettem a Wicket ma. Egy idő után szinte teljesen elmarad az aroma íze, és marad helyette az égett. Meg már valami más is, amit nem tudok leírni; de az sem jó. :face_with_spiral_eyes: Lehet az Ursa se szállt el, csak az alapok nem jók. Annál kezdtem érezni, azért gondoltam, hogy megadta magát a pod. :woman_shrugging:t2:

Ezért bátorkodtam kérdezni amit :stuck_out_tongue_winking_eye:
Alapra gondoltam hogy nem e esetleg az lehet a ludas :smiling_face:

Oks hogy szar az alap íze de miért tűnik el az aroma?