Beleszívtam a wickbe, szinte semmi aroma. Minimális édes íz, tényleg nagyon kevés, de a barack az nulla.
Következő slukknál az az undorító égett íz, mint az aionál.
Az elején írtad,hogy a “nikkel érzékenységet nem hagyhatom figyelmen kívül” ez tuti ?
Mármint mi a tuti? Hogy allergiám van? Mert az tuti.
Igen arra gondoltam de attól még íznek kellene hogy legyen bármilyen huzal (coil) attól max kipirulsz mint én.
De hogy ízeket nem érzelez gyanús nekem.
Ne értsd félre a kérdést, de hogy szívod az Ecigit?
Csak mert a cigihez képest azért másképp kell. Például a lánc dohányzást nem mindegyik bírja.
Igaza van Évának ! Az is fontos!
Lassan slukkolva kell vagyis én így szoktam és nem mondom hogy kiérzem melyik dohánysorról szedték a leveleket de azért minden aromámnak ismerem az ízét
Van két fajta podom. Az egyiket erősebben és rövid ideig, a másikat hosszabban és gyengébben jó használni. Legalábbis nálam
Igen, azt tudom, hogy elvileg ezeket lassabban kell, én is úgy csinálom. Az ursa adja még egyébként vissza leginkább az ízt, de már az is gyengébben. A wick viszont már semmit. Ezért nem értem én sem. Az a mellékíz meg talán kicsit csípős, mint a fokhagymánál kb., amikor már múlik, de még érzed. Sőt, nem is! Fémes íz, ez az! Nem csípős, hanem fémes!
Kövi kérdés :mióta vannak bekeverve az aromáid ? Azt tudjuk hogy pár napja kezdted
Egyszer az egyik antibiotikumnál volt ilyen.
2 hete, kicsit több.
Nem jók a dohányboltos liquidek, de egy kicsit vehetnél próbának, hogy a rossz liquidet ki lehessen zárni…
Neten rendeltem mindent.
Esetleg próbáljam meg, hogy amik külön vannak pg és vg, azokból egy 50-50 arányút csinálni? Mondjuk azok nikmentesek.
Most milyet tettél a podokba, milyen pg vg arányút?
Most is 50-50%-os van.
Most csak akkor érzed a fémes ízt ha… Na szóval slukkolás után?
Akkor a leginkább. De megmarad utána is egy ideig.
Hosszú ideig én is éreztem fémes ízt, de én nem tudtam semmihez kötni, mint te az antibiotikumhoz például.
Szerintem valami léellátasi /szívási probléma lehet.
De megidézem @Vaperina_Kinga t hátha ő tudja mi lehet
Amalgám tömésed nincs véletlenül?
Ha túl sokat azon az oldalon szívod ahol esetleg ilyen tömés van a szádba előjöhet fémes íz…
Nem, olyanom nincs.